NEO_DDT Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Абе винаги съм се чудел защо нямам махмурлук?? Напивал съм се зверски до припадък и пак съм нямал махмурлук? Само един едниствен път ми беше лошо, но това си беше направо натравяне, щото припаднах (ех тоя 8 клас) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 11, 2008 Share Posted July 11, 2008 Ми аз никога не съм се напивал до припадък или да повръщам, за мен такива хора просто хабят алкохола! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 12, 2008 Share Posted July 12, 2008 поне 1 път трябва да си се напивал до припадък , не че е геройство ама от всичко трябва да си пробвал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 поне 1 път трябва да си се напивал до припадък , не че е геройство ама от всичко трябва да си пробвал Предполагам че и на това ще му дойде времето, но трябва да има повод и то голям, като например първороден син, но Васко напиването до припадък е неуважение към C2H5OH Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 ела го кажи на бай ти гриша кварталния алкохол ще те заклейми и оплюе публично пред целият квартал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 13, 2008 Share Posted July 13, 2008 ела го кажи на бай ти гриша кварталния алкохол ще те заклейми и оплюе публично пред целият квартал Него щото вероятно всички го слушат и уважават та като те заклейми после трябва черно да си вържеш Сори ама не можах да се сдържа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 19, 2008 Share Posted July 19, 2008 кафе с аспирин...дига Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 24, 2008 Author Share Posted July 24, 2008 (edited) Ebaaa!!!Taya tema e oshte jiva Che i baya porasnala Mejdu drugoto, tuka namerih airianche i sam mnogo shtastliv ot jivota I ...ne sam pil veche mesec i polovina.Kato ne broim butilka bira vecher de. Toia tip, DJ Wonder ili tam kakto se pishe me izkefi Abe mladej Davai po-tihichko,a? Che to nema da usetish kak she te izgurmiat niakade/ne samo tuka, kakto veche se e sluchilo/ Umeel toi da pie!!ADMIN mi bil Kekekke!!!!Ogromen vic, opravi mi nastroenieto napravo Edited July 24, 2008 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 "Зърнена напитка "Асеновград""... Страшна работа ви казвам, момчетата са я докарали по добре от "Тиламордю"... Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 i az sam 4uval 4e e mnogo dobra ama vse ne moga da se nakanq da q probvam..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 i az sam 4uval 4e e mnogo dobra ama vse ne moga da se nakanq da q probvam..... Добра е Васко , много е добра , цял кашон сме пили и като пичове сме си тръгвали без грам главобол Иначе от доста време не съм сядал на попийване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 i az taka uiskita i vodki ne sam pil baq vreme ne mi sa pie ne6to v taq jega Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 30, 2008 Share Posted July 30, 2008 Аз в летните жеги пия алкохолна напитка с марката "Бомакс", много добре влиза! И излиза после.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2008 Author Share Posted July 31, 2008 Abe skoro se vrashtam, hora, she domakna "Kalashnikov"/ako mi ostanat pari/, she se najmulim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Чакаме те... Само гледай да не си дойдете трима Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 пу за мене бутилката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Васе не си познал Наско другия вариант е да донесеш 2-3 шишенца - ние ще оправим сметката ако требе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 (edited) да , бе , да бе , аз я запазих още когато бяхме у вас ама ти беше мъртво пиян и едва ли ще помниш edit : отивам да пия уискита и да ям бадемки Edited July 31, 2008 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 31, 2008 Share Posted July 31, 2008 Напоследък пия много... Почти съм я закъсал! Започнаха да ми правят забележки. Ама не ме ебе... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 (edited) Болиии меее главатаа - дебелата главаа Боли ме в мъглатаа, в гъстата мъглаа Незнам какво ми еее но не отивам на добреее Забравил съм кво търся, но не е кво да ееее! Подуене Блус Бенд и Камен Кацата Мамка му ! Що ми е толкова кофти махмурлука ?! Edited August 19, 2008 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Ако ми кажеш за хубав и приятен махмурлук и как се постига ще те позлатя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 19, 2008 Share Posted August 19, 2008 Ако ми кажеш за хубав и приятен махмурлук и как се постига ще те позлатя... Хвана ли му цаката ще те светна. Можеш да разчиташ на това ! Продъжавам да страдам......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
echo Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Хвана ли му цаката ще те светна. Можеш да разчиташ на това !Продъжавам да страдам......... Витамин "Це" над 1 грам - 10 таблетки, литър и половина течности - без значение какви (е, да не е алкохол де...), нещо сладко за хапване - може един шоколад и аналгетик по твой избор- "Аналгин", "Аулин", "Нурофен" и т.н... Така копираш кажи- речи всичко, без чувството за отпадналост, което освен с анфетамини, или кокаин няма как да изличиш. Най важното е да осигуриш необходимото количество течности на организма. Направи следния опит - напиваш се като свиня, навиваш си един часовник - примерно за 4 часа- ставаш и изпиваш 2 литра портокалов сок - примерно... При събуждане в 10 би трябвало да си свеж, като марула. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 (edited) Витамин "Це" над 1 грам - 10 таблетки, литър и половина течности - без значение какви (е, да не е алкохол де...), нещо сладко за хапване - може един шоколад и аналгетик по твой избор- "Аналгин", "Аулин", "Нурофен" и т.н... Така копираш кажи- речи всичко, без чувството за отпадналост, което освен с анфетамини, или кокаин няма как да изличиш. Най важното е да осигуриш необходимото количество течности на организма. Направи следния опит - напиваш се като свиня, навиваш си един часовник - примерно за 4 часа- ставаш и изпиваш 2 литра портокалов сок - примерно... При събуждане в 10 би трябвало да си свеж, като марула. За по-сигурно разтваряш и един аулин в сокчето... после като станеш хапваш нещо че аулин на гладно не е особено добра идея, пиеш кафе, още 1 аулин и си готов. И пак зависи колко зверски си се напил предната вечер. За предпочитане е също така да се поизкъпеш за да не миришеш на повръщано Edited August 20, 2008 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 20, 2008 Share Posted August 20, 2008 Ми благодаря и на двамата ! Ама аз тогава преоткрих живителната сила на айранчето със солчица (опуках към три литра). Е, и едно аолинче преди това.......... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts