RaptoR Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 В такива моменти с бирата много трябва да се внимава - всичко над една те връща в снощния джаз. Препоръчвам АЛКА ЗЕЛЦЕР и прилични количества студен солен айрян, който трябва да се пие бавничко. Няма смисъл да споменавам шкембенцето към обед Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 Васко щеше да отказва алкохола , но пие с бутилки направо Май от хората които пишем тук, само аз съм в отпуск от алкохола. Все си викам сега ще седна и ще си пийна и ще се отпусна , но уви не става така. Наздраве на тези които си продължават , а на другите да започват , но да внимават с количествата и да не се качват на колите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 еми.... кво да направя че съм човек който не може да отказва а и момичето което ме покани беше екстра качество ........ правя подписка да ми върнат парите от баровете че съм решил да си купувам S kласа ........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 23, 2008 Share Posted April 23, 2008 еми.... кво да направя че съм човек който не може да отказва а и момичето което ме покани беше екстра качество ........ правя подписка да ми върнат парите от баровете че съм решил да си купувам S kласа ........ хаха "колко бмв-та отидоха в тия кръчми.." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Снощи се заформи сбирка в приятел със страшно много бира. Имаше поне 3-каси на около 10 човека. Освен бирата имаше и добра Водка. Та се запихме и днес направо ми е бъгавао в главата и корема, след хмела с водката. Но до следобед ще съм шен и готов за нови подвизи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 сутринта заредих шкафчето в офиса с доволно количество уиски и шоколад ..... ехххх като го видя пълен и ми става едно такова хубаво на душата....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Снощи по случаи празника решихме да пием по едно. По едно ама станаха, няколко по едно. И докато се усетим бутилката беше свършила. Но понеже ракията беше доба тази сутрин никои няма главобол. Иначе наздраве на всички. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 снощи седнах да пия в офиса с едни приятели в 8 и се прибирам преди малко , верно към 7 легнах и дремнах 2 часа ама общо взето се отрових от пиене ..... и резултата пак е на лице шкафа с уискитата ми пак е празен като пустиня...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 (edited) Зашо всеки път след тежка вечер казвам че няма да пия толкова повече и още на същия или слдващия ден се напивам по брутално Злобиле: погледни от добрата страна като го заредиш пак ще ти е топло на душата като го видиш Edited April 27, 2008 by Harlem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Снощи 5 човека (3 от които момичета) с 3 литра водка и 6 литра бира... От 20 часа започнахме, прибрах се в 8 сутринта без да съм спал... В 6 часа се разкарвахме по главната... Няма такъв смях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 27, 2008 Share Posted April 27, 2008 Половинка "Савойче" и останах без компания.Слушам си Purple Rain ама няма да си сипвам още едно.Тиквен медал не ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 снощи бях на село на събор изпи се доволно количество бира и водка столичная ето и снимчици на агънцето преди да го започнем http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30502_366.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30503_369.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30504_373.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/123/30505_377.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 снощи бях на село на събор изпи се доволно количество бира и водка столичная Васкоо, Васкооо...видя агнето и за*ба това дето беше обещал преди 2-3 месеца... взех нелекото решение да не пия поне 6 месеца и да се завърна сериозно към тренировките които съм занемарил от близо година , напускам ви момчета пийте и заради мене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 да ама поне почнах да тренирам... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted May 3, 2008 Share Posted May 3, 2008 (edited) Аз неусетно съм спрял да пия(два месеца) и на фитнес тръгнах от две седмици... развалям се.. Edited May 3, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 Да бехме малко подпийналее, да им ебеме майките!!!Наздрай!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 (edited) Вчера излизах "на по бира" с приятели...едвам се прибрах до нас Edited May 9, 2008 by Xeon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 i na mene mi se e slu4valo da ida na kafe i da se pribra sled 2 dena Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 9, 2008 Share Posted May 9, 2008 Za tova ima laf: "Aide da izlezem da piem po 1 bira i na drugiq den v raionnoto da si razkazvame kakvo sme pravili!" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 9, 2008 Author Share Posted May 9, 2008 Za tova ima laf: "Aide da izlezem da piem po 1 bira i na drugiq den v raionnoto da si razkazvame kakvo sme pravili!" При мен няма да е утре, кат глеам...ся жулим с родата...Утре с приятелите...Вдруги ден не знам...Ако сме живи, ше се виийм, ако не -здраве да е!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Ti si se varnal? Dobre do6al! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Идва абитуренска, след това Слънчев бряг и не ми се мисли просто - ще се махат глави усещам Естествено на бала няма да се омазваме като прасета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Идва абитуренска, след това Слънчев бряг и не ми се мисли просто - ще се махат глави усещам Естествено на бала няма да се омазваме като прасета Пожелавам ти да си изкараш невероятно, както аз! Просто един път в живота е това нещо и аз го изживях пълноценно. На самия бал бях толкова превъзбуден и изчаткал че съм пил макс 2-3 големи и 2-3 ред була за цялата вечер! Пфф само като се сетя и ми е толкова мъчно ИСКАМ ПАААК! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 то всеки си вика че няма да се напие на бала ама на сутринта картинката е друга Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted May 10, 2008 Share Posted May 10, 2008 Аз не се напих! Аз се направих безсмъртен! Нищо не помня, но гледах снимки! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts