redmadman Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Ъхъ защо ли фразата ми е позната Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2008 Author Share Posted April 4, 2008 Pak shte piq ...Tuka za yako napivane izpolzvat mnogo interesna duma - "buhaya" - t.e. - shte se nalocha kato shopar... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Не съм пил от две седмици.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Не съм пил от две седмици.... Трябва да поправиш тая грешка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 Ми не ми се пие. Кво да се насилвам ся... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 4, 2008 Share Posted April 4, 2008 имам тука 2 бутилки паспорт отлежали от миналата година така и така никой не ги пие довечера ще трябва да се насилим да не вземат да се развалят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Облак най-голямото питие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 6, 2008 Share Posted April 6, 2008 Oблак... Aз ще си сръбна малко уиски сега, щото след толкоз бачкане не отива да не си пийна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 7, 2008 Share Posted April 7, 2008 (edited) Облак най-голямото питие Съгласен Наздраве Edited April 7, 2008 by NEFARIOUS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 имам тука 2 бутилки паспорт отлежали от миналата година така и така никой не ги пие довечера ще трябва да се насилим да не вземат да се развалят след тежкия махмурлук стигнах до извода че уискито не се разваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Аз пък току-що се сдобих с 1 бутилка Чивас и мисля да и кажа 1-2 неща.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xeon Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 имам тука 2 бутилки паспорт отлежали от миналата година така и така никой не ги пие довечера ще трябва да се насилим да не вземат да се развалят Не мога да разбера как го пиете това...аз това само като го помириша и стомаха ми прави защитна реакция срещу него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 Не мога да разбера как го пиете това...аз това само като го помириша и стомаха ми прави защитна реакция срещу него ако кажеш, че пиеш зелена ябълка или друга бг водка, право ставай и си заминавай бтв - промоцията в мармалад - бутилка дюларс + 4 ред була за 45лв кърти Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 10, 2008 Share Posted April 10, 2008 (edited) Аз пък току-що се сдобих с 1 бутилка Чивас и мисля да и кажа 1-2 неща.... Наздраве със същото... едит: в момента не мога да си се начуда на акъла като последвах идеята да спра пиенето... идиот съм.... Edited April 11, 2008 by Xciter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 12, 2008 Author Share Posted April 12, 2008 Bahti...Az snoshti se nalochis sam....1 litar vodchica odrunkah...Nikoi ne shte da pie s mene, bahti loshite hora... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted April 12, 2008 Share Posted April 12, 2008 Bahti...Az snoshti se nalochis sam....1 litar vodchica odrunkah...Nikoi ne shte da pie s mene, bahti loshite hora... Неслучайно си основател на фонда Иначе кофти е да пиеш сам. Пробвал съм 1 път но не ми хареса. Твоето го избива малко на битов.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 снощи изпихме 8 бутилки джони.....учудващо е че главата не ме боли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Аз пък оная вечер разбарх че шефа ми прави уникален джин с тоник... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 снощи изпихме 8 бутилки джони.....учудващо е че главата не ме боли Че ти нали беше отказал пиенот за да тренираш здраво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 снощи изпихме 8 бутилки джони.....учудващо е че главата не ме боли е кажи колко човека сте били, то така...изпихме 100 бутилки водка...бяхме на рокфест една седмица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 (edited) За пореден път се убедих, че не трябва да пия! Днес имах чувството, че ще умра! Сърцебиене, задух - отвратително! Не знам защо става така - преди не ми ставаше така! Edited April 20, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 6 човека Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 6 човека Чуствам се като аматиор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GS_Mitaka Posted April 20, 2008 Share Posted April 20, 2008 Айде и аз да се присъединя към тази тема, до сега не я бях виждал... Та... Снощи беше една тежка вечер, с приятелите решихме да се съберем коч компания, че аман от жени... Та... Резултатът е много добър - нямам главоболие, а не пих малко. Не съм спал от около 50 часа, сега се прибирам от изтрезняване - бирички... Обичам съботите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 22, 2008 Share Posted April 22, 2008 А аз снощи, с отбор юнаци така си махнах главата че , днес след цял ден работа ме боли и косата. И с нищо не минава ! Пробвах с биричка (както всеки път) но след третата усетих че, се заигравам и отпадна като вариант. Ще взема да се нагълтам с Аолин та дано да ме отпусне малко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts