charmock Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 21 minutes ago, gado said: Не, няма да ставам веган. Майката природа ме е създала като предимно хищно всеядно. А аз със германците не споря, та с Господ ли!? Просто преди няколко дена разбрах за неща от преди 11 години. Цяло чудо е, че не съм инвалид и, че изобщо съм жив. А малкото хора в течение на събитията са изумени от перфектната ми форма, предвид диагнозата. Не ми се говори наистина, но ще се изръся някой лев за да насъскам онази изключително ояла се хиена, моят адвокат. И да видим дали не мога да осъдя скапаната ни държава в лицето на още по-скапаната ни здравна система. Но дори и да успея с осъждането, за пийненцето само ще пазя хубави спомени. Каквото и да се е случило, надявам се да се оправи и всичко да свърши добре. Пък пиенето еби му майката има и други начини да се чувстваме добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 25, 2022 Share Posted October 25, 2022 Гадине, не знам какво точно се е случило, но искрено ти желая да си жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 7 hours ago, gado said: Не, няма да ставам веган. Майката природа ме е създала като предимно хищно всеядно. А аз със германците не споря, та с Господ ли!? Просто преди няколко дена разбрах за неща от преди 11 години. Цяло чудо е, че не съм инвалид и, че изобщо съм жив. А малкото хора в течение на събитията са изумени от перфектната ми форма, предвид диагнозата. Не ми се говори наистина, но ще се изръся някой лев за да насъскам онази изключително ояла се хиена, моят адвокат. И да видим дали не мога да осъдя скапаната ни държава в лицето на още по-скапаната ни здравна система. Но дори и да успея с осъждането, за пийненцето само ще пазя хубави спомени. Гадински, това звучи много зле наистина. Надявам се все пак злето да е повече в звученето, отколкото в действителността! Стискам палци нещата да тръгнат на по-добре! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 10 hours ago, gado said: Не, няма да ставам веган. Майката природа ме е създала като предимно хищно всеядно. А аз със германците не споря, та с Господ ли!? Просто преди няколко дена разбрах за неща от преди 11 години. Цяло чудо е, че не съм инвалид и, че изобщо съм жив. А малкото хора в течение на събитията са изумени от перфектната ми форма, предвид диагнозата. Не ми се говори наистина, но ще се изръся някой лев за да насъскам онази изключително ояла се хиена, моят адвокат. И да видим дали не мога да осъдя скапаната ни държава в лицето на още по-скапаната ни здравна система. Но дори и да успея с осъждането, за пийненцето само ще пазя хубави спомени. Щтряя си поговорим ми се струва, притеснително ми звучиш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 26, 2022 Share Posted October 26, 2022 11 hours ago, RaptoR said: Нека пристигне в село първо, че днeс беше война пред контейнерите от Япония... Прави чест на хората от фирмата, че не само ме предупредиха за деня на пристигане на поредната партида малки машини, но и че имат политика да държат румънците 3 часа настрани, докато българите първи избеврат от стоката. След това ония отнасят всичко като куцо пиле домат. Но това е тема за Бяла бреза в златен литров вид и гостуване на село. ТОО ПА!!! То и аз въвеждам дисциплина и то сравнително успешно, ама ти кво си се накикерчил така? Веган ли ще ми ставаш? Ем айде де Макар, че и аз си наложих дисциплина и мисля да спра да пия до рождения ми ден. 1 месец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2022 Share Posted December 18, 2022 Знам си, че не мога да пия. Знам си, че не бива да пия (черния дроб). И мине-немине и се подредя като петъка коледното парти на фирмата, дето приключи в 5 сутринта. Наложи се да си удължа хотела за още един ден, щото вчера не можех да стана от леглото, камо ли да шофирам до Пловдив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Хаха, добре си намазал ските Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Нека бе! Да види и той кво е! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Аз две вечери подред направих класическо прибиране с трамвая Добре, че пуснаха новата линия и буквално за 10 минути се прибирам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2022 Share Posted December 19, 2022 Абе явно автопилота ми помни София достатъчно добре, че успя да ме прибере от... баси майката, не помня къде беше последния бар... до операта, където ми беше хотела. И благодаря на Диего Марадона, че имаше възможност да взема (друга) стая за тоя ден, че положението беше зле... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Аз два пъти съм минавал Главната от дом Левски до нас без да знам как... +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Лигавя слепока леко.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 24, 2022 Share Posted December 24, 2022 Браво! Спейсайдовете са много 'арни. Допадат ми! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 С какво посрещнах Новата година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 То тва хубу, но признай откога прашасват на масичката... Мисир Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 Той не е казал, че ги е пил, а че с тях е посрещал. Може да ги е гледал или да си е говорил с тях Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 4 minutes ago, RaptoR said: То тва хубу, но признай откога прашасват на масичката... Мисир Прашасва ти мисирската трътка на теб - до края на месеца гарантирано са заминали всичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 2, 2023 Share Posted January 2, 2023 29 minutes ago, Godfather said: Прашасва ти мисирската трътка на теб - до края на месеца гарантирано са заминали всичките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Най-хубавата водка която съм пил до сега. Трима човека снощи я опитахме и тримата сме единодушни по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 Аз виждам 3 празни шишета и четвърто наполовина. Добре, че само сте опитвали, че ако бяхте почнали и да пиете, нямаше да се хване амбалажа на снимката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 2 hours ago, deus_pld said: Аз виждам 3 празни шишета и четвърто наполовина. Добре, че само сте опитвали, че ако бяхте почнали и да пиете, нямаше да се хване амбалажа на снимката Ем тя беше за дегустация само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 (edited) Как ги пиете тия водки... Супермени. Аз не повече от 2 бутилки за годината успявам да ударя Edited January 15, 2023 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 15, 2023 Share Posted January 15, 2023 42 minutes ago, DON_CHEFO said: Как ги пиете тия водки... Супермени. Аз не повече от 2 бутилки за годината успявам да ударя Въпрос на вкус. На мен лично уискитата и повечето ракии са ми много парфюмирани. Горе долу и аз макс 1-2 бутилки уиски мога да изпия на година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 12, 2023 Share Posted February 12, 2023 Трябва да призная, че тука хвърлих боб. Мернах тази водка в месарницата на Южен полъх и любопитството ми не издържа. Определено не може да се мери с Брезата (острее ми), но никак, ама никак не е лоша с малко водичка. Което е по-важно - изключително чиста, никакви странични ефекти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 14, 2023 Share Posted February 14, 2023 .... А аз от време на време се лигавя само с някакви бири... И жабата ми квака ли квака.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 21, 2023 Share Posted March 21, 2023 Едно питите с много интересен вкус... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts