RaptoR Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Всичко зависи от това кое ОТ КОЛКО ВРЕМЕ правиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ставаш сутринта. Спал си 9 часа. И си сипваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Не.Стига да не го правиш редовно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Ставаш сутринта. Спал си 9 часа. И си сипваш. Казах ясно приятел ОТ колко време - не в колко часа. Не един е повръщал спонтанно като види как примерно в 8.00 си допълвам с водка чашата от предната вечер. Те просто не разбират - Подробностите мисля би трябвало да са ти ясни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 ...а мислех, че съм спрял да пия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted February 2, 2008 Share Posted February 2, 2008 Някой пият от мъка, друго от радост, а трети от сутринта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 2, 2008 Author Share Posted February 2, 2008 Някой пият от мъка, друго от радост, а трети от сутринта А някои пият от три дни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Злобиле,мислех те за сериозен в залата :Д.А то кво се оказа,тук някви бутилчици,кебапчета.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 не съм тренирал близо година , много бачкане и не остава време за нищо , но от другата седмица пак почвам . по темата довечера имам рожден ден и ще се напия доста Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 по темата довечера имам рожден ден и ще се напия доста Пък да ти е честит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Охооо - Васко да си жив и здрав! И гледайте го - пак се скатава да не почерпи хаххахахахаха Аз пия алка зелцер на поразия тука..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2008 Author Share Posted February 3, 2008 Пий бира, бе Видене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 Тази вечер съм на бира и немисля да спирам докато не преполовя касата. Реших да е бира понеже одеве ми се дояде пържена цаца и си викам хаиде и 1/2 бири към нея а до момента станаха 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2008 Author Share Posted February 5, 2008 Във Варна съм и още не съм обърнал една бира с цаца...За сметка на това обърнах бира със шкембе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 (edited) Наско нов кег пристигна тая вечер - и много здраво компанията го запатка Нямада е лесно с тая машина - а и не знам какви лимити треа се слагат - дали защото сега е начало и мерак се думка така.... защото ако се продължава.... Edited February 5, 2008 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Разсипах си чашата и мн се ядосах изведнъж. Нещо ми има. То ми мина както си доде ма се пак... тцтц. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Разсипах си чашата и мн се ядосах изведнъж. Нещо ми има. То ми мина както си доде ма се пак... тцтц. Нали знаеш поверието - като си разсипеш чашата е защото на някой от умрелите ти роднини му се е пиело. Затова пиеш по случая още 1 допълнително "за бог да ги прости" и така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 незнам ама ако не спра да пия уиски утре пак ще ми е тежък ден.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 незнам ама ако не спра да пия уиски утре пак ще ми е тежък ден.... Добре де - обясни ми как така хем пиеш уиски или каквото и да е там хем си на компютъра и пишеш във форума? Не се ли губи кефа? Аз предпочитам да се опъна нейде и да се наслаждавам на питието (и без това не ми се случва толкова често) или на маса с приятели (там май повече на хапването се набляга) но определено това пред компютъра никакъв кеф не ми е да го правя... Айде да гледам филм нещо - съгласен съм обаче ползването на клавиатурата не влиза в сметките ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 6, 2008 Share Posted February 6, 2008 ми пиша си с приятели от варна , и от пловдив ползваме си камерите и си дигаме наздравици а и масажиращия фотиойл в хола се прееба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 6, 2008 Author Share Posted February 6, 2008 Чак не ми се носи отлежала 7 годишна гроздова в Русия...Ама нали е за изучаване и сравняване на двете култури - ще прежаля...Но ще си изкрънкам самогон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Току що сядаме с жената на пролетна салатка и по една малкоа СЛИВЕНСКА ПЕРЛА. Наздраве на всички от наше име. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Въпрос с повишена трудност: Къде ми е главата? Така се получава като смесиш бира и ром в големи количества! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Повръщано? Ром с ракия фор дъ уеи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 11, 2008 Share Posted February 11, 2008 Не повръщам за съжаление! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts