RaptoR Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 На желязо нали - точно като при алангрето. Не пиши такива работи - умно момче си - казва се алангЛе. Наско ти па да не мислиш че се вързах бре - за справка да знаеш, че най-дълго живелия сред доброволците с присадени черни дробове бе изкарал 5 години. Дано нещата да са напреднали в тази посока откакто четох по въпроса... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 (edited) Доста се колебаех с "р" или с "л" е и накрая...уцелих. ...А вчера пак се нагледах на грозни детски изпълнения...Добре,че имах активен въглен в себе си...Само алкохола похабиха.Момиченца или момченца бяха, защото ако са момченца - как да е, ама момиченца... Аз също бая съм се нагледал на детски изпълнения, но без да имам активен въглен....ужас! Edited January 20, 2008 by sandman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2008 Author Share Posted January 21, 2008 Като ми мине маратонската умора, ще разровя за тия черни дробове, че ми стана интересно.. Сандмане, момче беше.Иначе в петък бяха женски изпълнения. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 21, 2008 Share Posted January 21, 2008 (edited) С какво спомага активния въглен? Че в момента не се сещам казвали са ми ама.. 10x Edited January 22, 2008 by Белов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2008 Author Share Posted January 22, 2008 Очистително и бълвателно средство.Кара те да повръщаш, прилага се при отравяния. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2008 Share Posted January 22, 2008 Изкарва отровата на повърхността и я задържа в себе си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 М така. Вече повече от седмица не съм пил, и смятам утре вечер да наваксам. Може би на кръчма с приятели. Но ще видим каде ще ни отвее вятяра. Наздраве на всички предварително. Ако съм долу горе човек като се прибера ще ви пиша и подробност, защото почти винаги има някаква издънка и много смях покраи нея. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Хехе, всеки го е ударил на трезвеност Мен откакто ме засегнаха, че съм алкохолик, ме досрамя/да бе да!!!/ и вече седмица не съм пил . Всъщност не съм пил от седмица, просто защото имам много и разнообразни неща на главата.Но на 31 и евентуално 2 или 3 .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 (edited) Grimjaur-e с грешно инфо си , аз не съм го ударил на трезвеност Примерно снощи , седнахме уж кафенце да пием , то не бяха туборг-и , комбинирани сачове, дробчета, картофки много доволно и май тази вечер пак на същото място много добре беше Edited January 26, 2008 by PiTT BuLL Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Зодия ВОДКА (21.IV - 21.V). Широки души са родените под знака на Водката. Жената-Водка можете да я притежавате физически, но духовно никога. Мъжът-Водка е повече от брат - с него винаги можете да се сортачите за някое мероприятие, било то цяло или половинка... Под този зодиакален знак беше държавата СССР, но я гаврътнаха на екс (и отдавна е екс), та остана само химнът-частушка "Не хочу в забой, а хочу в запой..."! Родените под знака на Водката нямат проблеми в секса, тъй като са еднакво добри както в леглото, така и под него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Аз такова малко пак открих деня рано... склерозата ме гони. Бармана ми разправяше че живее в матрицата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 снощи на шега на майтап изпих 1 бутилка тюламор и днеска съм учудващо добре , даже не ми е и жадно , но взех крайното решение да не пия 1 месец аз съм безволеви човек , отивам пак да пия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 26, 2008 Author Share Posted January 26, 2008 Все още на сух режим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
artilerist Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Бяхме във Куцо магаре. Хапнахме ,пийнахме по 2,3 а някои и по повече и така преди малко се прибрахме. Сега ще ударя почивка до другата седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 bahti kak mojaxme da se napravim tolkowa bambashka... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 не беше лесно но го преборихме прасенцето с доста бутилки руски стандарт и асеновградски мавруд http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98116_364.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Ти си жесток...постваш ни снимки...сега ще ги сънуваме, бленуваме тези работи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 абе вкусно беше , малко на вид не можахме да го докараме както предния път ама се изяде .... даже и не стигна и ядохме и кебапчета за справка ето така се получи миналият път на сл.бряг , само дето тогава го прави готвач а този път аз и още 1 момче http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98151_545.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98152_547.JPG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 абе вкусно беше , малко на вид не можахме да го докараме както предния път ама се изяде .... даже и не стигна и ядохме и кебапчета за справка ето така се получи миналият път на сл.бряг , само дето тогава го прави готвач а този път аз и още 1 момче http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98151_545.JPG http://www.picvalley.net/v.php?p=u/393/98152_547.JPG Е да вида точно такъв тип снимки минути преди да си легна... ся тряа си права да ям... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 28, 2008 Author Share Posted January 28, 2008 Все още на сух режим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 28, 2008 Share Posted January 28, 2008 Вчера предпочетох вместо да се запия щастливо, да се пошлая малко из Градът. Нощем е.... тихо и пусто. Харесва ми. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 Вчера предпочетох вместо да се запия щастливо, да се пошлая малко из Градът. Нощем е.... тихо и пусто. Харесва ми. Да така си е , тихичко спокойно , само да не минеш покрай някоя кръчма и да си кажеш "Хайде да влезнем за по биричка" и като станете а , "ама то доста бири сме изпили" .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 1, 2008 Author Share Posted February 1, 2008 Добре си попихме в "Бедрок"-а. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 1, 2008 Share Posted February 1, 2008 (edited) алкохолизъм ли е, вместо сутрешно кафе в 8:30 (след като си се понаспал) да пиеш афтършок с ром? Edited February 1, 2008 by VeGor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts