dvdrw Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 А да ви е честита и много безаварийни километри.Даже за 500 лева тънко сте минали, ако за 500 лева сте купили и гуми... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Лагуна 1 фаза 2 1999 година- дизел. Като се кача в нея имам усещането, че се качвам на кораб. Мазно вози. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 5, 2011 Share Posted October 5, 2011 Миии...гледам. Одеве я взехме, с изцяло сменени ремъци, масла, филтри, нови гуми, нова спирачна система и нови накладки....Минахме тънко, за 500лв се отремонтира. Честито! Много и безаварийни километри да изминете с нея. Дай някоя снимка да я видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2011 Share Posted October 6, 2011 И гумите са взети в тия пари, после ще ходим да се сменят. Тогава евентуално и снимки, че неска трябва и до Свиленград да се ходи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
burdiura Posted December 7, 2011 Share Posted December 7, 2011 karam renaut megan scenic 1.9 dti i ne si ia davam za ni6to ot 1 sedmica imam laguna 1.9 dci 2002 dekemvri i job4eto mi vze da olekva dosta barzo Link to comment Share on other sites More sharing options...
seem Posted December 9, 2011 Share Posted December 9, 2011 Карам Сцениг 1,6 и не я сменям за нищооооо много е удобна - широка , място колкото щеш, много добре вози , лесна за управление понеже е по- височка и е много удобно Карам я от 3 г и да чукам на дърво не е сменяно друго освен един тампон по едно време се замислих да я сменя с нещо по мъничко , че в града малко е големичка , ама не ми дава сърце да седна на асвалта в тия мънинките .... това удобство не мога да го сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted December 23, 2011 Share Posted December 23, 2011 Рено Лагуна 1.9 dti 1999 комби. Уникален автомобил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Renault 21 1.7 Injection Exclusive Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 5, 2012 Share Posted January 5, 2012 Сега ли я купи тази каляска или я караш от преди? Ако сега си я купил какви пари? П.П. В нас увеличихме автопарка с още едно Рено. Сестра ми си взе Рено 5 за 500 лв. и вече сме с 3 броя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Сега ли я купи тази каляска или я караш от преди? Ако сега си я купил какви пари? П.П. В нас увеличихме автопарка с още едно Рено. Сестра ми си взе Рено 5 за 500 лв. и вече сме с 3 броя Жорее , над две години я карам във форума на рено съм scorpi214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2012 Share Posted January 8, 2012 Ти ли си бре, куре Аз там съм Agarvaen. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Рено..................голяма хвалба падна,даже на някой модели ДИАГОНАЛИТЕ не са еднакви по-рождение Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted April 11, 2012 Share Posted April 11, 2012 Кой каквото има, с това се хвали... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Имал съм Сценик,сега карам баничарка-Канго...........не защото са хубави..................ниска начална цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Аз карам от няколко месеца Рено Клио RT 1.2 Energy 91г. 58 коня, но е като оса Лошото е само, че е малко коне Моето е същото, и въобще не ме притесняват малкото коне. Единствения съществен минус си е липсата на климатик, но пък все едно баба ми се е возила постоянно на кола с климатик...! Иначе да ми е живо и здраво клиото, до сега не ме е оставяла никъде. А най-смешно ми беше тая зима, пред блока постоянно се чуваше риене на гуми в снега и леда... Гледах от терасата разни мерцедеси, беемвета и други уж яки западни резачки, как безпомощно се опитваха да излезнат от леда около тях. Клиото само му навиваш волана, пълен ляв или десен, и бавничко се изнизваше без проблеми от големите преспи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 17, 2012 Share Posted April 17, 2012 Рено..................голяма хвалба падна,даже на някой модели ДИАГОНАЛИТЕ не са еднакви по-рождение Tова пък как го разбра ми е много интересно? Сигурно си бил в завода да следиш! От 3 Рена в моята фамилия как няма 1 с такъв проблем или 1 да се е оплакал от подобно в Рено форума. Това са глупости. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MARE Posted June 15, 2012 Share Posted June 15, 2012 Това не е за оплакване,така излиза модела с разлика в диагоналите,Първо се заитересувавай за Рено 16..............после ми кажи,че това са глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.