COP Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Здравейте, виждам че няма тема, в която прителжателите на Рено да се похвалят какво карат. Та така аз карам Renault Laguna 95' година. 1.8 Mi. Очаквам да има още колеги, с който да споделим впечетленията ни от тези страхотни за мен автомобили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marvin Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Renault Safrane 2.2Si 12V. 94-та година, доста екстри. Много комфортна и удобна кола! Мнооого голяма! Кеф! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 R19 1.8, 1995 г., с почти всички благинки (вариант на оборудване RT). Не е много голяма, но ми е много удобна и я карам с голям кеф. Някои от малкото неща, които ми намаляват комфорта са леко ограничената видимост през задното стъкло заради антикрилото (много елегантно обаче); и фактът, че клаксона се задейства чрез натискане лостчето на мигачите и светлините. Така понякога се случва да "попържам" яко някой кретен и в яда си заедно с клаксона давам мигач . За сметка на това пък е изключително приятен за ухото двугласов клаксон. Преди това имах R5 1.4 с верига. Все още смятам, че това е един от най-добре конструираните автомобили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Аз не че не съм казвал ама все пак някой ако незнае Карам Рено 5 1.4 60 коня с верига,същия мАтор като на alchemy Колата ми е мой набор 86 ама за сметка на това е на 142 000 километра реални .Имаме от бая години в нас но откакто имам книжка е карам почти само аз.Проблеми почнаха да ми създават пласмасовите джунджуирии по нея ама е нормално за кола на 21 години.Иначе мАтор и ходова част 6+. Ако имам късмет скоро мисля да е сменя с друго по-ново Ренде въпреки че тази много си е харесвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Аз пък карам от време на време Renault Kangoo Express. Вече стана на 1месец/1200км. Много съм доволен, че не взехме някое berlingo или partner. 1.5dci като осичка е И пасажерската седалка пада надолу и ония ден превозих с него 5 метрови дъски без проблем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Svetoslav Stalev Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Renault Laguna 96' 1.8 Mi Много съм доволен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
COP Posted November 29, 2007 Author Share Posted November 29, 2007 Renault Laguna 96' 1.8 Mi Много съм доволен. Аз карам същата супер е Светлъо, а и другите, Неделя може би ще ходя на срещна на Рена от Пловдив, ако искате може да дойдете. Ако имате интерес ще ви кажа за датата и мястото. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
chem Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Аз карам две. Първото е Рено Лагуна RXE 2.0S 16V 139кс комби 97г. и вдига от 0 до 100 за ... нула време основно се кара извън града, като разхода е до 8/100. В града е Ламята Спаска и рекорда ми е 16/100км по коледа миналата годинаи маршрут през капана. № 2 е Рено Клио 97г. с мотор D7F 1149см3 за разхода не знам защото го карам от 3 дни , но ми възникна нещопроблем с вентилатора на парното. Гори бушона непрекъснато (20А) и на ключа отзад в жиците само "-". Някъде е дало на късо и търся читав майстор да го оправи, а не да го оправи и да ми създаде още 2-3 проблема Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 http://www.renault-bg.com/smf/index.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 25, 2008 Share Posted January 25, 2008 Аз карам от няколко месеца Рено Клио RT 1.2 Energy 91г. 58 коня, но е като оса Лошото е само, че е малко коне Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Аз карам от няколко месеца Рено Клио RT 1.2 Energy 91г. 58 коня, но е като оса Лошото е само, че е малко коне Еми проблеми нямаш.В Рено форума редовно се продават 1.8 16В мотори.Купуваш си един,монтираш го и става пържилка Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Аз карам от няколко месеца Рено Клио RT 1.2 Energy 91г. 58 коня, но е като оса Лошото е само, че е малко коне Е това как трябва да го разбираме. Хвърчало като оса ама било много слабичко. То е ясно че на всеки неговата каруца му се вижда най-хубава ама чак пък толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 Ми на къса отсечка с жежене набира, ама на дълъг път конете и двигатя му са малки,Но естествено не става за дърпания, а е като оса в градските условия А и най-вече все пак ми е първата количка и съответно "моята каручка си е най-хубава". Пък и за тия коне, двигател и година на производство доста ме радва как се кара, та най-вече под тва имах предвид като оса, че вървяла Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted January 26, 2008 Share Posted January 26, 2008 моята машинка е - Renault Clio II - 2001 1,5 DcI... много сам си доволен...поне засега... много паргава и икономи4на само 5/100 градско Link to comment Share on other sites More sharing options...
ky4e Posted February 3, 2008 Share Posted February 3, 2008 Аз пък съм с Меган Класик 1,6е 90к.с. 97г. Имам колицата от лятото и ме радва много засега Link to comment Share on other sites More sharing options...
supraman Posted February 9, 2008 Share Posted February 9, 2008 Аз съм с Renault Laguna II, 2001 1.9 dci няма грешка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted March 6, 2008 Share Posted March 6, 2008 Моята каляска е Клио 91-ва година на миналия век 1,2 Енерджи на пропан-бутан. Хич не я бива как върви, ама на работа и до Метро ме закарва, ей вярно и до морето ходя с нея. Има си и хубави страни, като например, че не ми пукаше особено когато се случиха следните неща: - оплискаха ми я малко с блажна боя (случайно) - някой я одраска с ключ - уцелих един брадчед отзад (нямаше стопове завалията) - нагниха и веждите отзад здраво Ако, обаче беше нова и хубава и нещо подобно станеше щях да умра. За жалост не мога сега и в следващите месеци да си я карам, защото не съм в БГ. А-а другото лошо на въпросната кола е, че не става за продаване, защото парата, която може да и се вземе е нищожна в сравнение с любовта, която изпитваме един към друг + средствата, които съм налял по ремонти. Хайде със здраве да си карате Ренцата, пък като се върна живот и здраве, пълня бутилката и ще падне яко возене. Само да не стане както се вдигат цените на горивото да платя колата още веднъж на газстанцията Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Аз пък съм с Меган Класик 1,6е 90к.с. 97г. Хах. И аз съм със същата, черна, само че я имам от този февруари. Много ме кефи колицата, направо се сляхме вече. Има няколко козметични забележки, но скоро ще ги премахнем. П.П. Много се ядосах днес като видях, че като нов шофьор вместо аз да зажулвам останалите, някой друг ме е зажулил и то бяла кола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Де да знам ама мен Класика не ме кефи. Нещо не може да завива назаден Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Е да. Малко кофти става с паркирането понякога, но свикнеш ли й после само се наслаждаваш на комфорта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Днес помагах на колегата ,колата ще стане много готина Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Не искам да се заяждам ама на човека не му ли жал за тези брони, 1-во по тези пътища да ги кара, 2-ро на тази кола? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 10, 2008 Share Posted March 10, 2008 Колата става много добре.Усещам че пак ще се радваме да е гледаме на срещата на Рено форума.Много забавно беше на последната среща когато дойде с другото Рено и всички си мислихме че е махнал тунингите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Не искам да се заяждам ама на човека не му ли жал за тези брони,1-во по тези пътища да ги кара, 2-ро на тази кола? На каквато кола и по каквито пътища си иска там ще си я кара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Абсолютно, щом му харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.