firecheto Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Трябва ми вила за купон... Цената няма значение. За около 15-20 човека, но повече от 10 легла няма да ни трябват... Голяма вила, някаде около пловдив... ако имате предложения ... моля ... чакам ги... благодаря предварително... Вилата ми трябва за тази седмица... петък или събота не за 8ми или другите празници... за тази седмица! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Извинявам се,че пиша в на човека темата ама да не отварям нова .Ако някой знае такава агенция,която отдава апартамент/вила в или около Пловдив да казва номера,че идват празници Edit:Пак за купон става въпрос.Ще ни трябва за 1-2 дена и пак около 15-20 човека ...легла-не сме претенциозни Link to comment Share on other sites More sharing options...
firecheto Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 хм и аз търся и нищо не мога да намеря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Пробвайте тук. Не знам как са сега цените, но виличките са уникални! Имат си телевизор, кухня с вградени уреди, климатици, вана и т.н. Ще кача и снимки, ако някой иска, макар че на сайта има... Само не яжте в ресторанта! НЕ беше добра кухнята, поне тогава, когато бяхме ние. За сметка на това, хорото си го биваше Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 хм и аз търся и нищо не мога да намеря. денис кога ще порнем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 добре изглежда. На нова година може там да зарибим. А засега на 8ми има оферта на хижата на върховръх...но мизерия ми се струва. wbyte, кога, само кажи кога Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Вчера ми казаха, че на Чернатица още имало места. Ще гледам да постна телефон днес по някое време. Хижарят е сменен, спокойно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.