krasi18 Posted November 26, 2007 Share Posted November 26, 2007 Незнам каде да пусна другаде този топик.Моля ако някои може да ми помогне.Плеара ми не ми разпознава Pcto от какво може да е това.Когато включа плеара с кабела в USBto ми отчита все едно че съм го пуснал да се зарежда....Някой ако може да помогне моля ви,немога да си сменя траковете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 А писито разпознавали че въобще е включено нещо в USB-то? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted November 27, 2007 Author Share Posted November 27, 2007 Не неразпознава .Моля някой да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted November 30, 2007 Share Posted November 30, 2007 Според мене : ако си с уиндоус по-нов от 98 ще е добре да си преинсталираш УСБ драйверите на дъното ... ако проблема продължава, трябва да си флашнеш фирмуера на плеъра(от сайта на производителя). Link to comment Share on other sites More sharing options...
krasi18 Posted December 1, 2007 Author Share Posted December 1, 2007 С Xp съм и проблема явно е в USBto зашото не ми отчита и други неша някои да знае програма за проверка на USB С евереста мога ли да проверя дали са в изправност USBtata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.