still_alive Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Извинявай не се засягай, ама поне като крадат песните нека да се научан да танцуват, защото други бастуни не съм гледал по телевизията като тях.Чесно.Даже Лили Иванова прави по-вече стойки от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikisim Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Предполагам че повечето не танцуват,защото не искат да им се развали прическата или пък се опасявят нещо да не изкочи от мижавите сутиени Но пък сега се сещам за една певица-Малина-ай кажете ,че тя не може да танцува Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHARK Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Американския рап ( Черния, истинския рап) тва е музиката ( Българската музика си е българска а чалгата SUXXXXX!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Американския рап ( Черния, истинския рап) тва е музиката Za teb moje i da e taka Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Mnogo hora pluiqt varhu 4algata ama 6tom se prodava tolkova dobre zna4i ima tarsene!!Za tova kolkoto i da e nepriqtna na nakoi hora 6te se slu6a 4alga i za napred ot o6te pove4e hora.Zagledaite se prosto za da vidite 4e vse pove4e i pove4e malkite se zaplesvat po 4algata a ne po nqkvi drugi stilove Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShitHappen Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 Mnogo hora pluiqt varhu 4algata ama 6tom se prodava tolkova dobre zna4i ima tarsene!!Za tova kolkoto i da e nepriqtna na nakoi hora 6te se slu6a 4alga i za napred ot o6te pove4e hora.Zagledaite se prosto za da vidite 4e vse pove4e i pove4e malkite se zaplesvat po 4algata a ne po nqkvi drugi stilove <{POST_SNAPBACK}> има търсене тъй като "певиците" си показват красотите .. апък изглежда има и тъпи хора които се връзват на тези номера .. сичко около тъпата чалгия е нещо като секс индустрия която се крие зад това ,че актюрите "могат" да пеят Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 22, 2004 Share Posted July 22, 2004 има търсене тъй като "певиците" си показват красотите .. апък изглежда има и тъпи хора които се връзват на тези номера .. сичко около тъпата чалгия е нещо като секс индустрия която се крие зад това ,че актюрите "могат" да пеят Mi 6tom imat ne6to da go pokajat! Pak kolkoto do tova 4e 4algiqta e ne6to kato sex idustriq ima ne6to vqrno!!Imam razni poznati v Dimitrovgrad i te kazvat 4e za da stane6 pevec v Payner parvo trqbva da plati6 na Mitio-paynera.Ako pak si momi4e posle trqbva da mine6 i prez legloto mu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 На мен ми се върти от известно време. По мои лични наблюдения основната аудитория на чалгата са момичета(особено ако не са прекалено умни), а съществата от мъжки пол са доста по-малобройни(аз такива вообще не познавам). Добре де те тогава за кво си слагат силикон на поразия ? Аз, че ги гледам с интерес по плакатите на спирката като ходя на училище няма да почна да ги слушам нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Добре де те тогава за кво си слагат силикон на поразия ? Аз, че ги гледам с интерес по плакатите на спирката като ходя на училище няма да почна да ги слушам нали ? Po parviq vapros moga da kaja 4e si slagat silikon za6toto iskat da izglejdat dobre!!! Pove4to ot 4algadjiikite ne sa mnogo nadareni i iskat da se nabiqt na o4i s golqm silikon!!Ako ste zabelqzali to4no tva napravi Gergana.Izraboti tam edin klip deto si pokazva golqmoto dekolte i eto q zvezdata!!Pak dali moje ili ne moje da pee ne e vajno za golqmata 4ast ot tezi deto samo kisnat pred TV-to za di si oplaknat 4ite!! Pak po vtoriq vapro iskam da kaja 4e nikoi ne te zadaljava da slu6a6 4alga!!Slu6ai si tva koeto si ska6!!Svobodna darjava sme vse pak!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imago Posted July 23, 2004 Share Posted July 23, 2004 Po parviq vapros moga da kaja 4e si slagat silikon za6toto iskat da izglejdat dobre!!! Pove4to ot 4algadjiikite ne sa mnogo nadareni i iskat da se nabiqt na o4i s golqm silikon!!Ako ste zabelqzali to4no tva napravi Gergana.Izraboti tam edin klip deto si pokazva golqmoto dekolte i eto q zvezdata!!Pak dali moje ili ne moje da pee ne e vajno za golqmata 4ast ot tezi deto samo kisnat pred TV-to za di si oplaknat 4ite!!Pak po vtoriq vapro iskam da kaja 4e nikoi ne te zadaljava da slu6a6 4alga!!Slu6ai si tva koeto si ska6!!Svobodna darjava sme vse pak!! <{POST_SNAPBACK}> Те и двата бяха риторични ама найсе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sandro Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 abe 4algata si e gadna boza ama ima i nqkoi hubavi peva4ki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 ..и хубава боза, така ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gamen Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Аз пък си слушам метълчето . Изпълнителите може да са много грозни, с шкембета, мазни коси, татуйровки и т.н. ,ама ме кефат. Единственото, което ми харесва у чалгарките е че наистина са красиви, но с това качествата им се изчерпват Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 Аз пък си слушам метълчето . Изпълнителите може да са много грозни, с шкембета, мазни коси, татуйровки и т.н. ,ама ме кефат. Единственото, което ми харесва у чалгарките е че наистина са красиви, но с това качествата им се изчерпват <{POST_SNAPBACK}> tova malko li e Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted July 27, 2004 Share Posted July 27, 2004 pevici i pevci vsqkakvi ako trqbva da izbiram po van6n vid bih kazala 4e nai-mnogo mi haresva Aneliq Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 има някои , които наистина са красиви , много красиви но се немират и такива дето , като ги видиш и първата думи4ка която ти идва на ум е "курва" -- е па тези изобщо не вкарват шоу не ме кафат Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 28, 2004 Share Posted July 28, 2004 има някои , които наистина са красиви , много красиви но се немират и такива дето , като ги видиш и първата думи4ка която ти идва на ум е "курва" -- е па тези изобщо не вкарват шоу не ме кафат Mi neka ima raznoobrazie ta pone da ima za kakvo da se posmem Tozi vtoriq tip li4no na men mi sa mnogo sme6ni i gi gledam samo za da im se posmeeq na prostotiqta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 q kato davate imena na pevici ako moje da slagate i po snimka za hora kato men deto ne sa v chas s chalgata...ama izkat da izplaknat ochichki Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 q kato davate imena na pevici ako moje da slagate i po snimka za hora kato men deto ne sa v chas s chalgata...ama izkat da izplaknat ochichki Когато минеш да пием кафе ще ти ги покажа всичките . По Планета пуснаха Амет - Гъци гъци. Идеално за добро утро . Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 тва ще е едим ползотворен ден и аз като си цъках из ТВ-то я хванах по ФЕН-тв тя я песен е от hard- 4алгите Link to comment Share on other sites More sharing options...
R-Tronic Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Moje da sa krasivi no ne mogat da peqt vijdali li ste kak peqt na jivo bez plei bek ujas se edno gledam Horror film Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Тук веднага съм готов да споря! Почти всички вече са подбрани с музикално образование. Голяма част от певачките са завършили музикално училише със специалност народно пеене. Но тъй като то е безперспективно, се занимават с поп-фолк- там са парите. И така- ако ми кажеш, че една народна певица не може да пее... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted July 29, 2004 Share Posted July 29, 2004 Що, ти си спал с тях, платил си им и затова знаеш?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Малко са тия дето имат глас да пеят - не съм фен на чалгата (слушам я само като отида на кръчма и вкарам малко % - то там и друго не пускат де - иначе само Rammstein, Linkin Park + як trance) Като гласове съм признал само Анелия и Азис(като визия ме карада повръщам дебелия му педал с педала) - другите са или с някой чичко паричко да им плаща да си вдигат самочуствието че стават за певици или минават през Митьо Инжинера и той ги пуска на пазара Колкото до текстовете - простотии се пеят на всякаде (това че не може да си ги преведем и се кефим е отделен въпрос) аз на текстове не обръщам внимание важно е музиката да те накара да издивееш Като цяло чалгата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 14, 2004 Share Posted August 14, 2004 Тук веднага съм готов да споря! Почти всички вече са подбрани с музикално образование. Голяма част от певачките са завършили музикално училише със специалност народно пеене. Но тъй като то е безперспективно, се занимават с поп-фолк- там са парите. И така- ако ми кажеш, че една народна певица не може да пее... Tuk pak az sam gotov da sporja s teb. Ima "narodni" i 'narodni' pevici - ne gi slagaj vsichki pod obsht znamenatel. Zashtoto maj ima razlika v edna narodna pesen izpalnena ot Janka Rupkina, Nadejda Hvojneva i Cvetelina, da rechem....kojato izpalnjava narodna muzika ne losho...obache razlika ima i to mnogo goljama. Taka che tova, che e zavarshila narodno peene ne ja prevrashta avtomaticheski v dobra narodna pevica, kakto i polovinata ot zavarshilite tuk Muzikalnata akademia stavat za rabota edinstveno kato uchiteli po muzika v uchilishte (ne samo, che drugade ne mogat da si namerjat rabota....tolkova sa im vazmojnostite). A inache nabljudeniata mi otnosno pop-folk pevicite me ubejdavat, che edna chast ot tjah naistina imat glasovi danni (njakoi ot tjah sa dori i muzikalni ), a druga chast sa "izmachena istoria" (da e jiv i zdrav 'graphical mode' in Auto-tune ). A inache vsichkite imat pochti perfektna vanshnost, no tova e parvoto iziskvane na producenta, a i fotografite i videooperatorite sa profesionalisti i si znajat rabotata. No vsashtnost ne vijdam kakvo tolkova gi obsajdame - prodavat li se? Prodavat se! Slushat li gi fenovete im? Slushat gi! Interesuvat li se dali naistina mogat da pejat? Ne! Togava k'vo iskate - vajnoto e kuponat da teche. P.S. Offtopic: I pls, dajte mi njakoja kirilizirashta programa pod XP, che mi pisna da pisha na latinica, a pak toja FlexType za XP hich go njama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.