Jump to content
BulForum.com

Поп-фолка и певиците

2_cool_4_school

Recommended Posts

Е сега, ще кажете има и изключения-е, има вярно е и аз го признавам, но ще ви накарам да посочите една певица, на която поне половината репертоар не е краден за да може да мине система fifty-fifty/

Доколкото си спомням преди няколко години Рени издаде албум тук и в сръбско - Меката на тази музика, и пя там.Чуваше се,че много я кльопали.Не ми се вярва пред тях да пее крадени песни от тях.

Другата за която се сещам е Глория.Тая се закле в едно интервю,че всичките й песни са авторски.

Което не пречи да са кухи лейки.Обаче някъде из нет-а попаднах на един ценоразпис, всяка си има цена - започваше от 700 лв.Обаждаш се,плащаш си,идва, пее 2 ч. и си заминава.За другото - незнам(не пишеше).Кухи, кухи, ама...

Разбира се,мнението ми не е меродавно, защото този вид музика я слушам само когато сме на маса (значи доста често, все пак).

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Под достойнството ми е да пиша по подобна тема,но ще кажа това онова.Момчета и момичета,моля ви осъзнайте се!Боли ме заради вас,боли ме,когато ве1ер минавам по Гладстон и ви виждам пред Палмите с вашите бели копринени ризки и бели шушлекови поли/панталони,с вашите лачени обувки,със златните пръстени с червени камъни по ръцете ви.И знам,че вечер се прибирате в апартаментите си:Фото тапет,секция,фикус,мокет,разтегателна маса,шкафче за обувки,хладилник МРАЗ,печка РАХОВЕЦ,остъклените балкони.И ми се плаче.Но на всичко това отива една дума-чалга.Така че,може би БГ рокът е мъртъв,може би в БГ не е имало пънк,нито хипария,но аз не искам да съм част от вас.Бъдете здрави!

в България да остане само чалгия без друга музика пак няма да слушам тази цигаско/турска/гръцка музика колкото до концерта който предстой наистина ще видите колко много ценители на музиката има още ! естествено ,че ще се бутат сички тупи мадами .. в тоя бизнес да ги лашкат дъртите шефове на Паинер примерно после ша пеят и т.н. това не е музика а по-скоро бизнес ... в който може би всички печелят като изключим това ,че обществото деградира .. един рапър като Мишо Шамара примерно може би не развращава толкова младите .. после нека били хубави момичетата .. еми като са хубави има си магистрала за тази работа нали .. ?!

Чалгата-не я мразя,но не я харесвам,за всеки влак си има пътници,всеки слуша каквото му харесва.Макар че понякога се налага да изтърпиш няколко чалги,просто защото чалгата е навсякъде.Певиците-не могат да пеят,една малка част могат,но пък те са забравили,че са учили народно пеене в Широка Лъка и сега блеят за някакви мерцедеси,банани и прочие.Не ми пука,че са секс бомби,че имат огромни цици-аз и без това не харесвам огромни цици.Стават за чукане,но какво от това,все пак са малоумни.НО тази музика се слуша,слуша се,защото Митко Пайнера чука някакви заблудени девойки,дава им пари и те стават звезди.Слуша се,защото простотията е навсякъде.Българският рок-ами на умиране е вече.Помислете колко са новите групи,които пеят не кавъри на Пърпъл,Цепелин,а авторски песни?Май не са много,а?А това,че има фенове на рока е ясно,само че по-голямата част от тях са на възраст 35+Под тази възраст броят им намалява застрашително,а на моята възраст-почти няма такива.Така че сме обречени да си живеем сред чалгата.Тъжно,но факт

Аз много ги мразя и ако имам възможност, ще ги пратя в концлагер, за мен те не помагат с нищо на обществото, а напротив само му променят ценостите.

Што бе, аз си гледам планета от време на време. Полезно е понеже аз като ги гледам почва да ме боли корема от смях, а нали казват ,че смеха удължава живота. :P

Не знам по-голяма глупост от чалгата.Това че направиха от Payner сеслките диспечерки да изглеждат като фотомодели нищо не значи.Цялата тази индустрия много добре се вписва в картинката на BG реалността.То и след 50 години пак тя ще властва със сигурност,което лично мен ме отвращава тотално.Обаче наистина където и да съм отишъл само чалгата взривява дансинга-това е за съжаление.Не знам кво му стана на българина,но на лошо отиват нещата.

Ако това да направиш "сеслките диспечерки да изглеждат като фотомодели" не зачи нищо, то тогава не знам кое значи...

:devil :allien Spored men Chalgata e za hora - koito ne mogat da tancuvat dobre ... :P

Hora koito sa malko flegmatichni :tongue

Hora koito ne razbirat ... ili ne iskat ot SUDURJANIE NA PESEN :wacko:

Priateli po Traktor :P

... i taka natatuk ...

( tuk moje da dobavia oshte ... ama shte stane losho ... mislia :tongue :P )

Ta ... - Koito iska da si ia slusha ...

to e sushtoto kakto s pedalite ... - Koito iska da bude pedal - da bude ...

nikoi ne mu zabraniava ... - Vseki si imam pravo na izbor :) :P ;) :woot B) :rolleyes: :wir

Ama spored mene - dokato ne se napraiat 3-4 Techno kupona ... neshto ne moje da se razbere ot cialata rabota :punk :) B)

SunSonic, май не си влизал в чалга бар, да видиш за какви танци става въпрос...

Нито си се заслушвал в текстовене на съвременния поп-фолк. Пусни си малко Планета!

В кое време живеете бе хора??

Ne be ... iska da mi potvurdi dumite porsto - nishto poveche ...

Bashtata po cial den gleda televizia planeta ...

Dosta e brutalno !!!!! :sick

Niakoia vecher sha si napraia HARAKIRI - dokato slusham tia BOZI !!!!

:wacko: :( :angry:

Bashtata po cial den gleda televizia planeta ...

Усещам,че татко ти е пич на място.Прати му специални поздрави от мен. :cry

Ауе техното е музиката на бъдещето ве! :punk :punk :punk

И всичко българско да живее!("поп-фолк"-а не е българско а просто плагиатствана музика от гърците,сърбите и турците ;-)

HEKTIC - ti mai si tursish niakoi div i shtastliv

SELSKI RENDJER

ili

SELSKI INPEKTOR ...

:tongue :P :wub:

- Tova mislia za MEGA CHALGOMANITE !

:devil  :allien Spored men Chalgata e za hora - koito ne mogat da tancuvat dobre ...  :P

Hora koito sa malko flegmatichni  :tongue

Приятелю тракторист много хубаво го каза.Аз от известно време като прищраквам каналите минавам през Планета ми е направило впечатление, че три фолкпевици, който народа (в частност простолюдието, много харесва) как танцуват:

1. Глория марширува, майтап няма тъпче с крака и ги мята онея ръце все едно се дави. :wir

2. Анелия ги блъска онея крака в камерата сигурно е счупила някоя докато са снимали клипа. :wir

3. Гергана, ах това момиче как ги върти тези ръце все едно има протези. :rolleyes: :tongue . Майтап няма гледох едно парче с Анелия от панайра, тя подкачаше като топка и биеше къчове, а Гергана ги въртеше онея ръце като перки.Направо се чудих как не литна.Тея в Панер не са ли чували за хореографи?! :rolleyes:

still_alive, Slipknot са по-добри танцьори, нали...

Като те гледам, едва ли си фен на Lord of the dance.

Освен това, Глория, Анелия и Гергана не са танцьорки, а певици.

Не можеш да очакваш от певица да танцува като танцьорка или танцьорка да пее като ппевица. Въпреки че не е изключено.

Абе много големи танцьори се извъдихте всички бе...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...