Jump to content
BulForum.com

Поп-фолка и певиците

2_cool_4_school

Recommended Posts

Иди трезвен е инфинити и ще умреш от тъпотия... На бар трезвен не е хава да се ходи...

Аз не говоря за инфинити обаче!!Става въпрос че си има много хора които слушат такава музика и тези които ги е яд казват че всички е мразили!!Това абсолютно не е вярно :)

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply
Аз не говоря за инфинити обаче!!Става въпрос че си има много хора които слушат такава музика и тези които ги е яд казват че всички е мразили!!Това абсолютно не е вярно :)

Хейтъри винаги ще има...само незнам закакво им обръщаш внимание? Нека си злобеят отстрани, кучетата си лаят кервана си върви...

не чак толкова много. а ти сега ще ми кажеш, че хубавите момичета чакат мъжа на мечтите си да дойде да ги намери и няма значение дали е хубав, глупав, известен, богат или беден, стига само да е той?

Не, само ще кажа, че не всички хубави момичета са курви, както ти твърдеше в предишното си мнение. А нима хубавите мъже чакат жената на мечтите си да дойде да ги намери и няма значение дали тя е хубава, глупава,известна и т.н....? Едва ли. Всеки подбира много ясно. Ти би ли тръгнал с някоя грозна и тъпа(според твоите критерии)????

Всичко опира до критерии, както е казал sincity. За мен някоя може да е грозна, за теб красива и обратното...

Не, само ще кажа, че не всички хубави момичета са курви, както ти твърдеше в предишното си мнение. А нима хубавите мъже чакат жената на мечтите си да дойде да ги намери и няма значение дали тя е хубава, глупава,известна и т.н....? Едва ли. Всеки подбира много ясно. Ти би ли тръгнал с някоя грозна и тъпа(според твоите критерии)????

Никой не говори за критерий. много ясно, че няма да тръгна с грозна, но това няма нищо общо с това за което говорим. говорим за това, че хубавите момичета предпочитат грозновато момче с много пари и хубава кола, пред хубаво момче със средно финансово положение.

Е, има и доста момичета които предпочитат и хубави момчета със средно финансово положение. Недей така. Ама не предпочитат хубави момчета със низко или никакво финансово положение. :)

И стига сте се карали за глупости, при положение, че и темата е друга.

w00x, много са ти се надъхали. От две страници само ти вадят цитати от един и същи пост. :D

А ти?

Аз до колкото знам поп фолк няма само на балканския полуостров. Такъв стил се води че пее и Шакира например. Тя не е ли популярна? Само името на стила се различава. В България се нарича поп фолк, в Румъния е Манеле, в Събия , Гърция и  Турция също си ги наричат по свой си начин. ;)

ЕДИТ: И все пак. Чакам отговори на предишния си въпрос.

Чалгата, или както му викате поп фолка е на светлинни години от Шакира :) А кво ми изброяваш само държави от Балканския полуостров?

Аз я мразя (ако мога да кажа въобще "мразя") защото заради нея умират моите стилове. Нали за всяка музика си има публика... Ама тука в БГ май не е точно така.

Как така умират стилове заради чалгата, бе? :D

Хайде стига глупости.

Пък точно металите да мрънкате... ако знаеш още колко музика има по света, за която даже не са и чували в България... и какво, "КИЛЪР ЧАЛГА" ли е това? Отмъщението на чалгарите за "ЧАЛГАКИЛЪР" клипчето? Хайде, моля ти се... чалгата убивала...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...