ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Живота ти е попфолк <{POST_SNAPBACK}> "Искам да ви помола, защо допускате хора които да пеят за винтовки и за каски?" Планетата е хубава телевизия бе, а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ти какво мислиш, че тия хубавите по главната не се продават за нещо и те? май не си забелязал къде живеем. всички по-хубави жени са курви и се продават за дрехи и почерпки. <{POST_SNAPBACK}> И тва го има, ама аз имах предвид, че ония са по-скъпи не щото са по-хубави, а известни ThE_UfO загледай се по баровете да видиш ония "дребните" чичковци с кви момичета са... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Живота ти е попфолк Защо? Планетата е хубава телевизия бе, а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката :ph34r: Аз Планета не гледам, но както казах .. познавам достатъчно момичета които са жив пример за потвърждение на думите ми. след 17-18 годишна възраст, повечето хубави момичета, започват да гонят материалното състояние. Не виждам защо има хора против след като това е всеизвестен факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ... а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката :ph34r: <{POST_SNAPBACK}> Всички не, но 89% рано или късно го правят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защо?Аз Планета не гледам, но както казах .. познавам достатъчно момичета които са жив пример за потвърждение на думите ми. след 17-18 годишна възраст, повечето хубави момичета, започват да гонят материалното състояние. Не виждам защо има хора против след като това е всеизвестен факт. <{POST_SNAPBACK}> А приказката за киселото грозде знаеш ли я ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 А приказката за киселото грозде знаеш ли я ? Отлично я знам, но случая тук далеч не е такъв. говоря за момичета с които съм ходил или имам възможност да ходя и сега. дори и за такива които познавам, но не харесвам. Имал съм случай в който момичето с което ходя ми се кара, че не я черпя по кафетата и че нейните приятелки ги черпели. и това ако не е наглост? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Защо?Аз Планета не гледам, но както казах .. познавам достатъчно момичета които са жив пример за потвърждение на думите ми. след 17-18 годишна възраст, повечето хубави момичета, започват да гонят материалното състояние. Не виждам защо има хора против след като това е всеизвестен факт. <{POST_SNAPBACK}> Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко. Ти какво очакваш да си беден като църковен мишок, да живееш в Куртово Конаре, караш москфич, или ф най-добрия случай лада и всички топманекенки да се бият за тебе ? Май си забравил в кой свят живеем :ph34r: Другите ралти, съм ги казал в предишния пост, след последната запетайка Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко. <{POST_SNAPBACK}> Голямо прозрение, ей. Разцепи ме от смях. То е ясно, че богатите чичковци ще предпочетат млади и хубави момоюичета пред дърти и грозни. А за всяка работа си има хора. Хубави жени в България има много. Но все пак, не всички обичат остарели чичковци с пълни джобове и извратени фантазии. А и малко избягахте от темата. Да я припомним отново. "Поп-фолка и певиците, дискусия за чалгата" Та по темата. От всичкото изписано за този стил в този форум разбрах едно. Че тези които мразят чалгата, всъщност само завиждат и така и не могат да се разберат какви са всъщност чалга певиците. Първо казват, че не могат да пеят и са само цици и силикон, после пък имаше анкета за най-грозна чалга певица и изведнъж всички се оказаха грозни. Еми накрая кажете ми какви са и защо все още тази музика е така популярна и слушана. Все нещо трябва да има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Еми накрая кажете ми какви са и защо все още тази музика е така популярна и слушана. Все нещо трябва да има. <{POST_SNAPBACK}> Прост народ, кво повече искаш да се каже по тая тема Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 E, искаш да кажеш че половин България, пък може и повече, са прост народ. От другите стилове прости няма ли. Много прибързано и неподходящо изказване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Прост народ, кво повече искаш да се каже по тая тема <{POST_SNAPBACK}> Вярно е че повечето слушатели на чалгата са прости селяци и селяндури, но пък за сметка на това метълите ми изглеждат някак си като задръстени коне с капаци, за които няма друго освен тяхните групи, рапърите са вървежни до 16 годишна възраст, техното си е друга работа-хапчета, джойнтче, ала бала портокала Чалга певиците са прости колкото и останалите певци...поради простото обяснение че са певци, а не ядрени физици... 99% обаче са хубави, за разлика от представителите на другите музики (справка Skunk Ananise) :rofl Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Прост народ, кво повече искаш да се каже по тая тема <{POST_SNAPBACK}> прости хора = прости желания = лесно изпълними => щастливи!а вие щото сте прекалено сложни все сте нещастни. <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Ти какво мислиш, че тия хубавите по главната не се продават за нещо и те? май не си забелязал къде живеем. всички по-хубави жени са курви и се продават за дрехи и почерпки. <{POST_SNAPBACK}> Поизсили се с това изказване доста.....Мен не ме интересува как изглежда или дали може да пее една певица. Песента или ми допада, или не. Без значение кой я изпълнява. И бездарна певица може да направи хит с добър екип. Това е световна практика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 ... а тея дет раздуфват че всички хубави момичета се продавали за пари на чичковци, им пожелавам приятно гледане и въздишане по Планетката :ph34r: Ъъъ, посочи ми колко момичета не "гонят материалното"?! Пръстите на едната ръка на стругар ще дойдат множко. Ти какво очакваш да си беден като църковен мишок, да живееш в Куртово Конаре, караш москфич, или ф най-добрия случай лада и всички топманекенки да се бият за тебе ? Май си забравил в кой свят живеем И последно? продават ли се жените или не? единия път ме пращаш Планета да гледам.. другия път потвърждаваш казаното от мен. и не се имам за прост, като харесвам някои поп-фолк песни. Поизсили се с това изказване доста..... не чак толкова много. а ти сега ще ми кажеш, че хубавите момичета чакат мъжа на мечтите си да дойде да ги намери и няма значение дали е хубав, глупав, известен, богат или беден, стига само да е той? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Има хубави певици!Глория ... може да има 20 пластични операций ама поне са сполучливи но тя не е най-хубавата де Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Обичам да гледам планета, ама намалям телевизора до край Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 E, искаш да кажеш че половин България, пък може и повече, са прост народ. От другите стилове прости няма ли. Много прибързано и неподходящо изказване. <{POST_SNAPBACK}> Ъъ...Да ? Има хубави певици!Глория ... може да има 20 пластични операций ама поне са сполучливи но тя не е най-хубавата де <{POST_SNAPBACK}> Колега ти Глория ако я видиш на живо и с под кило и половина грим 3 месеца няма да можеш да го вдигнеш после Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Обичам да гледам планета, ама намалям телевизора до край <{POST_SNAPBACK}> Е, айде стига с тия изтъркани лафове. Някой го беше измислил и изведнъж всички решиха че и те така правят.А извода от това е: че ви харесва планета и поне една част от чалгата. Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен? <{POST_SNAPBACK}> А замислял ли си се защо е популярен само на балканския полуостров? Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 А ти? Аз до колкото знам поп фолк няма само на балканския полуостров. Такъв стил се води че пее и Шакира например. Тя не е ли популярна? Само името на стила се различава. В България се нарича поп фолк, в Румъния е Манеле, в Събия , Гърция и Турция също си ги наричат по свой си начин. ЕДИТ: И все пак. Чакам отговори на предишния си въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Така и никой не ми отговори, защо поп фолка е най-популярния и най-мразения стил за момента и какво го прави толкова популярен и толкова мразен? <{POST_SNAPBACK}> Заради хорската простотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Популярен... популярен най-вече след поредната водка... Мразен.... Защото е ужасяващо пошъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Популярен...популярен най-вече след поредната водка... Мразен.... Защото е ужасяващо пошъл... Това че ти го слушаш само пияна е отделен въпрос. Голяма част от хората си го слушат без да са пили и грам . Искаш или не, стилът се развива и печели все по - голяма популярност . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Популярен...популярен най-вече след поредната водка... Мразен.... Защото е ужасяващо пошъл... <{POST_SNAPBACK}> Абсолютно не си права!!Това значе че на концертите на Пайнер иходят само пияни или пък в палмите е се фраш щото всички преди тва са вкарали сумати алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted July 26, 2005 Share Posted July 26, 2005 Абсолютно не си права!!Това значе че на концертите на Пайнер иходят само пияни или пък в палмите е се фраш щото всички преди тва са вкарали сумати алкохол <{POST_SNAPBACK}> Иди трезвен е инфинити и ще умреш от тъпотия... На бар трезвен не е хава да се ходи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.