Jump to content
BulForum.com

Поп-фолка и певиците

2_cool_4_school

Recommended Posts

ММм дааа да живее поп-фолка...ще врътна кючек..ти хой се сдухвай някъде..

Седнал да ми обеснява къде билаа Урсула гледам сте си близки ? :huh: Ъндъграунд Кючек поздрав за тебе ШАМАНе хахааьа..ай спирам да пиша по темата че ще ме накажат :)

Точно така пич , да живее селянията ! Европа , приготви се ние идваме с ъндерграун кючеци....после що по френските вестници сме цигани :D Ами еи заради такива като теб и сички дето слушате чалга , кефите се на планета и си въритете ъндерграоун кючеци.Нека после да има смъртни присъди , щото ние в нащо село сичките имаме средно образование :woot Ами да шаман съм , някакъв проблем ? Харесва ми анимето , нещо лошо ? Харесва ми всичко в него , нещо селско ? Дойде ли ти POWERA-а ? Айде сега ми се похвали какво образование имаш , и ще се размажа :punk :punk Гледам не спираш да говориш за кака/батко Урсула , т'ва някакви любовни трепети ли се я вяват ? Ако искаш врътни и един кючек на нея/него , белким му/й грабнеш сърцето :D

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply
Точно така пич , да живее селянията ! Европа , приготви се ние идваме с ъндерграун кючеци....после що по френските вестници сме цигани  :D Ами еи заради такива като теб и сички дето слушате чалга , кефите се на планета и си въритете ъндерграоун кючеци.Нека после да има смъртни присъди , щото ние в нащо село сичките имаме средно образование  :woot Ами да шаман съм , някакъв проблем ? Харесва ми анимето , нещо лошо ? Харесва ми всичко в него , нещо селско ? Дойде ли ти POWERA-а ? Айде сега ми се похвали какво образование имаш , и ще се размажа  :punk  :punk Гледам не спираш да говориш за кака/батко Урсула , т'ва някакви любовни трепети ли се я вяват ? Ако искаш врътни и един кючек на нея/него , белким му/й грабнеш сърцето  :D

Да ве дойде ми ще дойдеш ли да ме видиш ??? Недей се дъхай много много...11 клас съм...и сам много по-грамотен от теб затова ай земи се спри.Кво ще кажеш ? А за Урсула ти започна първи май теб те кефи за тфа..

Едит: Наистина спирам да пиша ако ти тряям пиши ми ЛС...и ще си слушам чалга колкото искам а и бтв се пише ЪНДЪГРАУНД...а циганин не знам кой е ?

Хахахахах!

Нямах нерви да прочета цялата тема. Ограничих се само в последните няколко страници.

К`во се джафкате кой бил селянин и кой не?

И в чалга заведенията, и в рок клубовете, и в баровете можеш да се нагледаш на изпълнения, провокирани от простаци.

Който си харесва чалга, да си я слуша(стига да не живее близо до нас, а ако все пак е така, то да бъде ти-хич-ко!!!!!)

Спомням си как веднъж една моя приятелка ме тровеше с чалга в колата си и как, когато я погледнах въпросително и ужасено, тя ми отговори:"Майка ми и баща ми слушат само такава музика, защото на другата не разбират текста." и смени веднага станцията.

Не харесвам чалгата и се дразня, че в почти всички заведения в града кънти чалга, но няма какво да спорим-чалгата вече не е това, което беше, НО си остава чалга...

Чудно ми е: дали наистина не си давате сметка защо са всички тези пластични операции, грим, изпипани клипове и т.н.

А, ако си давате сметка, то значи сте разбрали главната цел на тези изпълнителки.... А давате ли си сметка, че те всъщност ви се подиграват? Осъзнавате ли наистина как ви манипулират? А пък после твърдете, че мъжете не мислели с долната си глава... :P :P :P :P :woot

Само един дребен факт. Едва ли ще намерите много хора, които да се занимават с музика и да одобряват чалгата. Изключае разбира се тези, които я създават, въпреки, че се съмнявам доколко им харесва ;)

И някой беше вметнал Азис и гласовите му възможности - бил е народен певец...

Taкаааааааа. Сега ще се изкажа и аз като един музикален полиглот.

Абсолютно съм сигурен че е авторска на Азис и Глория.

Тя и затова не е хубава.

аз лично харесвам- rainbow, dire straits, deep purple, scorpions... ако мислиш, че свирят в гаражи, и че не вадят пари, просто не знам какво да кажа :huh:

И аз ги харесвам Scorpions, но какво ми пречи да харесвам и Анелия?

В днешно време наблюдавам страх у младите хора да си признаят какво обичат да слушат, да кажат това което им е на сърце. Всеки трябва да се съобразява с хора като горе изказалите се, за да не попадне в графата "тъп, селянин или простак". Какво да ви кажа ... тъжна история ...

Дам. Преди и мен ме беше срам да слушам чалга. видно я отбягвах, но ако чуех някоя песен с хубав ритъм и текст в някое заведение - потропвах с крак и поклащах глава скрито, за да не ме видят :)

Музикално образование нямам , но не ми е нужно ,за да разбера че когато музиката есе "твори" с комерсиална цел  вече не е музика.

Даже и да имаше музикално образование - нямаше да ти преподават това. Всяка музика се твори с комерсиална цел. няма музика която да се прави за безпари. да си видял група някъде, която не взима пари за концерт или участие? или пък за клип? за какво се правят клиповете? да предадат сюжета на песента във формата на кратко филмче или да се въртят по телевизията и да се правят още повече пари? каква е музиката която се издава с комерсиална цел (както обобщох вече - това е всичката музика) щом не е музика? Проза? Виц? Поема?

@I`GoT`Da`PoWeR и като тебе са бол  ;) Ти като си намаса  чалгата (стига с т'ва поп-фолк...няма такова животно) ли слушаш или слушаш к'во ти говоря събеседниците ти ?

Ами дай на отворени прозорци да седим на купоните и да слушаме щурците (не групата, а насекомите) как свирят отвън.

Не харесвам чалгата и се дразня, че в почти всички заведения в града кънти чалга, но няма какво да спорим-чалгата вече не е това, което беше, НО си остава чалга...

Чудно ми е: дали наистина не си давате сметка защо са всички тези пластични операции, грим, изпипани клипове и т.н.

А, ако си давате сметка, то значи сте разбрали главната цел на тези изпълнителки.... А давате ли си сметка, че те всъщност ви се подиграват? Осъзнавате ли наистина как ви манипулират? А пък после твърдете, че мъжете не мислели с долната си глава... :P  :P  :P  :P  :woot

Всички заведения? в нито едно кафене не пускат чалга. незнам кои са тия "всички заведения". Пластичните операции са защото така се привлича повече внимание, а не защото хората ще купят диска, само заради гърдите или задника на певицата (надали има толкова глупави хора, дето си казват - "оле тая какви лъскави заоблени цици има, аз ще дам 10 кинта да си взема диска да я гледам от обложката). никой няма да гледа как едно грозновато момиче с акне - пее някоя песен по телевизията. то просто не е приятно. както и не е приятно някой сополив, въшлясал, изглеждащ мръсен човек да ти сервира храната в стола (бил той и дезинфекциран). Нали? Никой не ми се подиграва, защото ако не беше моята приятелка да пуска тука от време на време Планета ТВ, различните реклами, интервюта и други видове изяви на певиците - аз даже нямаше да знам и коя - коя е (дори и още незнам 4-5 кои са).

Не мога да разбера защо всеки се отрича от единствената по-хубава и печеливша българска музика? толкова ли никой не харесва българското? такива са ни ритмите, следователно и музиката която се продава тук е такава. ако бяхме африканци, щяхме да имаме тарамбуки в поп-фолка вместо акордеон и кларинет. ако бяхме бразилци, щяхме да имаме маракаси. не може да се разпространява с огромен успех национален продукт като поп-фолк-а. да сте видяли в някоя класация Кънтри музика? Американците си я харесват и певците са пребогати. ние тука освен Доли Партън - друго не сме чували.

Стига с глупавите спорове. Всеки слуша поп-фолк, но не всеки си признава. Ако се заслушате - има хубави парчета, в повечето от които се пее за любов.

@netrootbg радвам се че не го приемаш навътре :) И все пак някой ден ще се просветлиш...колкото и да е глупаво написано от моята ръка :)

Доста по "просветлен" съм отколкото си мислиш ;)

Стига с глупавите спорове. Всеки слуша поп-фолк, но не всеки си признава. Ако се заслушате - има хубави парчета, в повечето от които се пее за любов.

Много хора достигат до този извод. Проблема е, че отнема много време и нерви при повечето :(.

Никога, никога, никога в къщи не е имало нито един носител на информация, съдържащ чалга на него. Освен носена от гости на родителите ми, които в края на крайщата са оставали разочаровани, че не се я слушали.

На хард-диска ми никога не е попадала нито една чалга mp3-ка. Така че по-леко със "всеки слуша чалга", ако обичаш! И не съм единствения, приятели ми, хората с които движа са до последния така.

Никога, никога, никога в къщи не е имало нито един носител на информация, съдържащ чалга на него. Освен носена от гости на родителите ми, които в края на крайщата са оставали разочаровани, че не се я слушали.

На хард-диска ми никога не е попадала нито една чалга mp3-ка. Така че по-леко със "всеки слуша чалга", ако обичаш! И не съм единствения, приятели ми, хората с които движа са до последния така.

Да сте живи и здрави. Аз не казвам, че имаш поп-фолк, а че си слушал поп-фол и че поне 1 път ти е харесала някоя песен.

Аз направих първи стъпки в поп-фолка с Деси Слава - Две Сърца и после последва Орнела - Как Боли. втората песен е луда работа. като малък също съм слушал и Орхан Мурад от на баща ми касетите.

Taкаааааааа. Сега ще се изкажа и аз като един музикален полиглот.

Всички заведения? в нито едно кафене не пускат чалга. незнам кои са тия "всички заведения". Пластичните операции са защото така се привлича повече внимание, а не защото хората ще купят диска, само заради гърдите или задника на певицата (надали има толкова глупави хора, дето си казват - "оле тая какви лъскави заоблени цици има, аз ще дам 10 кинта да си взема диска да я гледам от обложката). никой няма да гледа как едно грозновато момиче с акне - пее някоя песен по телевизията. то просто не е приятно. както и не е приятно някой сополив, въшлясал, изглеждащ мръсен човек да ти сервира храната в стола (бил той и дезинфекциран). Нали? Никой не ми се подиграва, защото ако не беше моята приятелка да пуска тука от време на време Планета ТВ, различните реклами, интервюта и други видове изяви на певиците - аз даже нямаше да знам и коя - коя е (дори и още незнам 4-5 кои са).

Вокси, я като си така музикален полиглот, вземи стани и лингвистичен полиглот, но първо започни от българския!

Аз не мога да разбера нещо друго. Какво точно се опитваш да постигнеш с всички тези цитати и отговори? Искам да те попитам нещо:

Има ли разлика между изразите "почти всички заведения" и "всички заведения"? Ти ако не виждаш различие, те съветвам най-искрено да отидеш в най-близката книжарница, да си купиш един тълковен речник и да започнеш лека-полека да четеш...

Я сега ми кажи ти на мене колко диска си си купил за последната година?

Щял да я гледа на обложката! Това ли роди гениалната ти мисъл?

Ставаше въпрос за участията, миличък... Те, ако се издържаха от продажба на албуми....Горките! От глад щяха да умрат!

Вокси, я като си така музикален полиглот, вземи стани и лингвистичен полиглот, но първо започни от българския!

Аз не мога да разбера нещо друго. Какво точно се опитваш да постигнеш с всички тези цитати и отговори? Искам да те попитам нещо:

Има ли разлика между изразите "почти всички заведения" и "всички заведения"? Ти ако не виждаш различие, те съветвам най-искрено да отидеш в най-близката книжарница, да си купиш един тълковен речник и да започнеш лека-полека да четеш...

Я сега ми кажи ти на мене колко диска си си купил за последната година?

Щял да я гледа на обложката! Това ли роди гениалната ти мисъл?

Ставаше въпрос за участията, миличък... Те, ако се издържаха от продажба на албуми....Горките! От глад щяха да умрат!

Аз пък не мога да разбера. от всичко което казах за 2-3-те правописни/пунктуационни грешки ли се хвана? Даже и не мога да си ги намеря от 1 прочит. С всичките тези цитати и отговори се опитвам да отговоря на цитатите (някакси е логично). Разлика между изразите има само в това, че единия съдържа с една дума повече. аз питах за частта "всички заведения". щом са почти всички , значи са голяма част от "всичките" аз питам коя е тая голяма част. вместо да ме препращаш към книжарницата, може да вникнеш в това което е написано, а не да ме караш да го разяснявам. За последната година съм си купил 0 диска. какво значение има това? Пък и не виждам къде съм казал, че аз ги гледам по обложките, за да ми се задава въпроса колко диска съм си купил? защо не ме попиташ и колко пъти съм скачал с парашут? аз не съм критерии за всички. щом се правят дискове, значи има кой да ги купува. и искаш ли да ти кажа нещо? по-голямата аудитория от поп-фолк слушателите е жени. ама те май са лезбийки а? в една дискотека с чалга има много ама много повече момичета отколкото в дискотека с каквато и да е друга музика. и концерт да е (вместо обложка на диск). данеби някой да даде 3 лева за билет, защото Мария ще си развява гърдите напред назад из сцената. на мен ми харесва Дженифър Лопез като визия, но пари за нейн концерт няма да дам, защото не ми понася музиката и. Вместо да се заяждаш и да сравняваш всичко със своя ред на мисли, можеше да се замислиш, че в случая - разлика между обложка на албум, клип, участие или каквото и да е друго - няма. навсякъде се набляга на визия и тя не се слага, за да са хората фенове на певицата, а за благоприличие (одеве дадох пример). ти кое би предпочела да видиш. Грозно момиче да изпълнява една песен или хубаво момиче да изпълнява същата песен? Аз не слушам музиката, заради певицата, а заради самата песен. на WinAmp-a ми е трудно и без това да им гледам физиономиите. Ти явно робуваш на визия, тогава кой е "манипулирания". Ти не искаш ли да си хубава като жена? Околните да ти обръщат внимание. защо те след като имат възможност, да не го направят? дай сега защото са хубави да ги изгорим публично на клада. Ако бяха грозни - тогава пък щяха да са грозни. ми то угодия няма. ако са хубави е само защото иначе не можели да продават, а ако са грозни - ще са прекалено грозни.

Оф гледам, че доста се натрупа отново. Айде да обсъдя и аз всички сега. :)

+твойто нали  :D  станехте 4-ма комептентни дето не слушате чалга а Попфолк  :woot Какво да ти кажа, "живота ти е попфолк"  :lol: АКо беше ЛУД фен на групите който изброй щеше да говориш друго  ;) Стига сте се излагали с тая селения  :huh: И преди някой да ме пита "Що ? Аз като слушам чалга , да не би да съм селянин" - ДА селянин си  ;)

Само до сега не видях да си написал по какъв начин стигна до този си свой толкова пронизващ мисълта извод. Значи по тази логика по-голямата част от България са селяни така ли (защото в БГ най-слушаната е чалгата)? Значи чалгарите са селяни, техно маняците са наркомани, рапърите и слушащите черно са престъпници и убийци... И в този смисъл, къде са нормалните хора? :huh:

И незнам какво толкова е обидна да кажеш на някой селянин, освен начина по който го казваш. Трява да се радваш че все още има селяни в България от които да си купуваш доматите и марулите и дините, за да ядеш.

И вземи се спри с обидите малко, защото ти не си по-различен от другите. А и не видях някой друг да те е обидил с нещо, за да продължаваш с това.

Преди ме изкараха, че съм бил "прост" понеже слушам чалга. Сега ме изкараха и "селянин". Супер :D. Специално за всички чалга "фенове" съм приготвил нещо специално :).

Линк - гледайте датите ;).

Днеска ще ви зарадвам с още 6-7 албума. Може да послушате и да ви хареса. Ако не ви хареса утре ъп х2 и така ..... :sayjin

Мен вече не ми харесва, защото почти всичко съм го изтеглил вече. :P Даже вече започвам да се ядосвам на пайнер, че не изкарват по-често албуми, за да ги тегля.
НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ (БИЛО ТО СЕЛЯНИ или ГРАЖДАНИ разбирш'ли)  :laughing:  :laughing:

НАЗДРАВЕ!!! :)
Че тя урсула е на мегдана...аз нямам работа при него/нея Ади прасни един кючек ся , завърти задник , зяпай цици ...абе радвай народе  :woot 

@netrootbg радвам се че не го приемаш навътре :) И все пак някой ден ще се просветлиш...колкото и да е глупаво написано от моята ръка :)

Що при другите стилове певиците и мадамите не са ли направени изцяло от силикон и цици. И не обикалят ли разголени и не въртят ли и те гюбек, а? Оп, извинявай. Не въртят гюбеци, просто се кълчат (по-цивилизованата дума за такива стилове).
Хахахахах!

Който си харесва чалга, да си я слуша(стига да не живее близо до нас, а ако все пак е така, то да бъде ти-хич-ко!!!!!)

Спомням си как веднъж една моя приятелка ме тровеше с чалга в колата си и как, когато я погледнах въпросително и ужасено, тя ми отговори:"Майка ми и баща ми слушат само такава музика, защото на другата не разбират текста." и смени веднага станцията.

А значи от другите стилове може да си ги издуваме до дупка, така ли? Но чалгата вече наистина не е това което беше. Много по-качествена е. И все повече се доказва че заслужава да носи името поп фолк, а чалгата да се отделя от този стил. И всъщност да се уточним, за кое говорим. За чалгата или поп фолка, защото гледам че повече се закачате за второто.
Тя и затова не е хубава.

Между другото и на мен не ми хареса тази песен на Азис и Глория, но стана популярна пък и понеже се заспори за авторски песни. И всъщност още никой който слуша друга музика не ми е отговорил дали знае колко са авторски песните на любимата си група и кой ги е писал.

Между другото имаше и още няколко където исках да ги цитирам ама си изгубих мисълта покрай толкова многото постове. :)

И за да завърша ще добавя. Не вярвам че има човек на който да не му хареса поне една песен (бих казал и повече). Тея от вида радка пиратка и тигре тигре, вече ги няма. Всеки който слуша чалга обича и друга музика, до като обратното не е вярно до толкова до колкото не си го признават. Не мисля че трябва да се определя какъв е човека според предпочитанията му за музика. По-скоро този който го прави това разделение е заблуден, с повърхностно и плоско мислене и неориентиран в живота.

@jozo това че е "професионална" гимназия нищо не значи :) Твое право си е да не си от тия с много багаж в главата  , признавам  ;) И след като имаш толкова много  опит на лице ,защо се занимаваш с такива "философи" като мен ?НЕ те ли е научил живота че простаци има навсякъде ? Не те ли е научил живота ,че заблудени хора бол ?Не те ли е научил живота че като се поддадеш на някоя провокация само се излагаш ?Много ти е житейския опит....

Стига си давал някакви обобщения аз какъв съм и какъв несъм!!Дали имам умствен багаж или нямам!!Много добре ти написах защо се занимавам с теб ама ти като си кьорав или пък неискаш да го прочетеш е твой проблем!! ;) Ако беше наистина столкова "умен" колкото се изкарваш ще знаеш че неможе от мненията ми в форума да рабереш какъв съм и какъв несъм защото на живо си е съвесем друго!!И да си ми изчел всичките 1300 и кусур поста(което съм 100% сигурен че не си го направил) можеш да разбереш само 40% от това какъв човек съм и какъв несъм!! На много неща ме е научил живота и също на това че "Винаги по умния отстъпва" ама като те гледам ти нямаш намерение да отстъпиш!!

Това че на някой не му харесва чалгата не му дава право да обобщава за всички!!Никой не ви кара да слушате!!Ама е много тъпо да си избивате някви комплекси върху чалгата за това че не ви харесва!!Аз ще си слушам каквото си поискам вие си слушайте каквото си искате но както аз непреча на никой да си слуша каквото иска така и аз неискам да ми се пречи да слушам каквото аз искам!!!

И на последно място @NightWolf ти откъде знаеш че аз също не съм направил провокация??? :confused Казах че слушам чалга но това незначи че слушам САМО такова нещо!!Този стил музика го слушам рядко и то при специални случаи!!Ти веднага побърза да слагаш определения и други такива подобни!!Аз няма да кажа че съм луд фен на еди коя си група но попринцип си слушам яко Manowar!!Ама това за теб май няма значение защото ако не ти харесва тая група ся може пак да получа определението че съм селянин или някав друг!! :punk

Абе Nightwolf аре да спреш да плюеш мръсните чалгари по 2 причини.

1. Баячка станаха и могат да те омажат с аргументи отвсякъде. Така че съпротивата е безмислена :pirate :pirate :pirate

2. Нека да си слушат, да тъпеят ли там квото ше правят, теб кво те интересува.

И аз мразя чалгата, знам ги че може да са селяни и още кво ли не обаче не съм тръгнал да го разправям тва. Нека коментарите да си останат за теб.

Така че бъде по-ентелегентниъ ( интелегентния ) и отстъпи. ;)

А малко са тези фолк певици които не могат да пеят пак ме кефят не толкова заради визия ми ей така ве мелодията на песента ме кефи...що да не ?

Според мен са малко тези, които МОГАТ да пеят. Не повече от 5-6 за мен.Всички други са изкуствено създадени куклички- връх на комерсиализма.

А давате ли си сметка, че те всъщност ви се подиграват? Осъзнавате ли наистина как ви манипулират? А пък после твърдете, че мъжете не мислели с долната си глава... :P  :P  :P  :P  :woot

Ако въобще можем да използваме "подиграват"(което е малко смешно),по-скоро продуцентите им се подиграват,защото те обират големия пай !

Никога, никога, никога в къщи не е имало нито един носител на информация, съдържащ чалга на него.

Някак си ми се струва некомпетентно човек да се изказва по тема, за която не е "информиран". Все едно аз да се изказвам за монголската народна музика......еми, не я слушам и нямам мнение.

Разбира се, прав си. Само че има един момент, който изглежда ти се изплъзва. Понеже този рак в съвременната музика се излъчва навсякъде - непрекъснато имам 'удоволствието' да се наслаждавам на тази музика. Кафенета, автобуси, учреждения, купони, на които са ме замъкнали, въобще всякакви места, където хората имат удоволствието да притежеават някакъв радио-приемник или всякакви устроиства за възпроизвеждане на музика - гърми или радио Ритмо, или Веселина, или някой друг албум... Да не говорим пък какво е по интернет залите, особено тези, които не са със слушалки, работил съм в не една или две такива...

Така че по неволя съм доста запознат.

Ами.. какво мога да кажа аз... имал съм и чалга периоди :)

И все още ме радва класическия поп-фолк от времето на Радо Шишарката ;)

Напоследък бозите които бълва пайнера не ме радват тъй като сякаш парчетата са в един калъп направени. Еми сори ама писна ми да слушам колко пъти няква плакала... и някви слъзливи песни който само депресират тиинейджърките (и се чудя как да ги успокоявам после ;))

Несъмнено хубави парчета има принципно. :) Напоследък просто избягвам чалгата но не казавам че не съм минал и през нея, по скоро съм насочен към други силове (все пак съм музикален помиар)

Кво да ви кажа аз пък си слушам яко чалго но май повече я "гледам" Задължително обаче седна ли на маса се пуска чалгичка то си ми идва от вътре Все пак не съм като хора от моя бивш клас да пия на траш метъл

За чалга певиците-напоследък все по хубави взеха да стават

Бе незнам какво да си мсля за тая чалга...в компания слушам, защото повечето ми приятели слушат, та аз искам не искам слушам.Вкъщи не с лушам,но иначе...

Пък и вече ми е втръснало от тая пуста чалга.Някакви малки хлапетийки само си харча парите по тея к*рви.

Какво мога да кажа?Ей сега гледах новите клипове на Гергана и Камелия.Еми то да си пусна порно или тва същото... :blink:

Задължително обаче седна ли на маса се пуска чалгичка то си ми идва от вътре Все пак не съм като хора от моя бивш клас да пия на траш метъл

Продължавай в същия дух без от нищо да се притесняваш. Има си музика за всяка ситуация, както не веднъж съм казвал. ;)

За тея с контрата - нищо против траш метъла :punk

И мен ли ще ме включиш при "вас"?

Само където незнам какво означава това при "вас"? :huh: Не един път съм казвал каква музика харесвам и каква слушам, така че не си прави прибързани изводи без да си ме опознал. ;)
непрекъснато имам 'удоволствието' да се наслаждавам на тази музика. Кафенета, автобуси, учреждения, купони, на които са ме замъкнали, въобще всякакви места, където хората имат удоволствието да притежеават някакъв радио-приемник или всякакви устроиства за възпроизвеждане на музика - гърми или радио Ритмо, или Веселина, или някой друг албум... Да не говорим пък какво е по интернет залите, особено тези, които не са със слушалки, работил съм в не една или две такива...

Така че по неволя съм доста запознат.

Охо, после ми говори че не харесваш нито една песен от чалгата и че не си играл и въртял гюбеци поне веднъж. :D

И все пак да си кажа отново моето мнение за чалгата, защото не на всеки му се търси и чете. Аз слушам редовно чалга от 2,5 години, т.е. от както се уволних от казармата + малко от горе и гледам Планета от както са я пуснали. Преди това много обичах да слушам Limp Bizkit (но по-старите им албуми, защото от както станаха известни станаха пълна боза), Rammstein, Korn, Marelin Manson, Linkin Park, Guano Apes... и сега също обичам да ги слушам, но почти вече не го правя, защото единствената музика която я слушам е чалгата по заведенията и когато трябва да записвам нещо на някой. Е, понякога си пускам и от коммпютъра (все пак 10 ГБ общо цялата музика (без дисковете) какво да ги правя), но по-често пускам чалгата, понякога си пускам и другите. Зависи от настроението. И все пак и от другите стилове харесвам. И на Мадона, и Бритни Спиърс, и Хемикал брадърс, и Black eyed peas, и Миси Елиът, и ... просто да кажа че слушам само един стил ще е смешно. Всеки стил си има своите хубави песни, а чалгата не се дели от тях.

Между другото и причината пораси която прослушах чалга е защото всичките ми приятели до един слушаха още преди излизането на радка пиратка (представете си за каква съпротива е ставало въпрос :lol: ). Но хубавото в този случай е че те ме научиха да оценявам песните и от този стил, а пък аз ги научих да разпознават и слушат само качествените и добри чалги. ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...