weasel Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 ...не бих могъл да обидя човек по такъв директен начин "тъп си, селянин си" ... Някой ако е решил буквално да вкара мозъка си в затвора на "единственния стил" си е негов проблем... <{POST_SNAPBACK}> Аз не казвам "селянин", казвам "селяндур": Човек, който може да цени изкуството по размера на сутиена на *певачката*... А за "единствен стил", ако имаш предвид мен, много съм далеч от тази идея, слушам доста разнообразна като стил и идеология, музика. :> Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 @General - И аз обичам хубавата музика.По принцип няма никакво значение какъв стил е, но не съм чул добра чалга песен ...Ето защо имам право да твърда , че това не е "стил" а вдигане на шум.Пък и ти каза че си ЛУД фен на онези групи...незнам какво разбирап под "луд фен" ама явно не си виждал "луди фенове" @Jozo Твърдението че завиждам на "успеха" на фолк певиците е направо смешно.И точно там е работата.Чалгата е бизнес, а една музика не трябва да е бизнес, поне такова е моето виждане....И ти като подпомогашт за деградиранете на музиката като цяло си селянин(както искаш го приемаи) И наистина немога да твърда какъв ти е манталитета...това беше моето смешно изказване Но като цяло за мен си селянин Stenli:40% не ми мърда лошото е ако са нагоре и коко ще е мода.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 аз пък ще продължавам да се кефя на Рени, Bon Jovi, Rainbow, Signal, Глория, Metalica, орк. Канарите и още десетки групи и изпълнители. <{POST_SNAPBACK}> егати комбинацията Аз бих казал че тея които не е слушат са селяни щото неразбират че е тва е един бизнес или пък ако го разберат ги дразни че тяхните хубави групички не вадят добри пари или свирят в някав гараж и затва ги е яд на тези които вадят пари!! Тъпо е нали?? <{POST_SNAPBACK}> за кои хубави групички говориш, че не вадят пари? аз лично харесвам- rainbow, dire straits, deep purple, scorpions... ако мислиш, че свирят в гаражи, и че не вадят пари, просто не знам какво да кажа от тая тема като цяло няма никъв смисъл. цялата нова бг музика е един голям shit, който не може да пробие никъде по световните чартове. от една страна половината чалги са крадени, а другата половина-текстовете им са толкова идиотски, че просто не е истина. и да говорите, че трябват пари за да пробиеш според мен е смешно. вижте едни o-zone какво направиха, ами antique... с какво са по велики румънците или пък гърците от нас? ами с нищо, просто заложиха на нещо оригинално и успяха, докато явно тук нещата са доста назад, не само в чалгата, а във всички стилове. а спора дали чалгаджийте са са селяни да бяхте гледали сблъсък имаше такъв спор. и гласуването беше от ясно по ясно едит: NightWolf кефиш ме пич. даже и да те баннат ще останеш завинаги в сърцето ми с искреността ти към всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз не казвам "селянин", казвам "селяндур":Човек, който може да цени изкуството по размера на сутиена на *певачката*... А за "единствен стил", ако имаш предвид мен, много съм далеч от тази идея, слушам доста разнообразна като стил и идеология, музика. :> <{POST_SNAPBACK}> В конкретния случай не апелирах теб, а човека с мнението : И преди някой да ме пита "Що ? Аз като слушам чалга , да не би да съм селянин" - ДА селянин си Това че слушаш разнообразна музика и си се оттървал от този бих казал "тинейджърския манталитет (®weasel)" да слушаш само един стил в името на "каузата" или модата е похвално за теб В днешно време наблюдавам страх у младите хора да си признаят какво обичат да слушат, да кажат това което им е на сърце. Всеки трябва да се съобразява с хора като горе изказалите се, за да не попадне в графата "тъп, селянин или простак". Какво да ви кажа ... тъжна история ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Какво да ви кажа ... тъжна история ... <{POST_SNAPBACK}> Извинявай, изтълкувал съм те грешно... колкото до "тинейджърския манталитет", леко съм го подминал *поп*фолк* течението :> ..между другото, Азис пее много добре, може би трябваше да се впрегне в някакъв по-креативен вид музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Определено съжалявам, че повдигнах темата Подкрепям думите на Генерала. Аман от комплексарщина. Нека всеки си слуша, каквото си иска. Аз слушам почти всичко и смятам, че така е най-добре. Е това не е истина. Румънец и авторска песен. Абсолютно съм сигурен че е авторска на Азис и Глория. А румънската е крадена от нас (или може би са закупикли авторските права) . Даже ако си слушал повече румънски песни ще разбереш че има доста които са крадени и от Деси Слава и другите поп фолкл певици. <{POST_SNAPBACK}> ОК, румънските песни са ми извънземни!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 @Jozo Твърдението че завиждам на "успеха" на фолк певиците е направо смешно.И точно там е работата.Чалгата е бизнес, а една музика не трябва да е бизнес, поне такова е моето виждане....И ти като подпомогашт за деградиранете на музиката като цяло си селянин(както искаш го приемаи) И наистина немога да твърда какъв ти е манталитета...това беше моето смешно изказване Но като цяло за мен си селянин Stenli:40% не ми мърда лошото е ако са нагоре и коко ще е мода.... <{POST_SNAPBACK}> Аз за теб може да съм селянин ама аз и родителите ми са от Пловдив и си живея в центъра на Пловдив и то в самостоятелна къща и затова се мисля за аристократ!!Ти най вероятно неживеш на центъра и още по вероятно в блок следователно ти си селянин(както искаш го приемай) Още повече имам завършено средно образование а ти си едва на многото 14 годинки като гледам профила което значи че нямаш такова което те прави още по голям селянин(пак както искаш го приемай)! Едит:А ще ми обясниш ли кога завърши музикалното си образование че нещо много започна да разбираш от музика и от деградирането и??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз за теб може да съм селянин ама аз и родителите ми са от Пловдив и си живея в центъра на Пловдив и то в самостоятелна къща и затова се мисля за аристократ!!Ти най вероятно неживеш на центъра и още по вероятно в блок следователно ти си селянин(както искаш го приемай) Още повече имам завършено средно образование а ти си едва на многото 14 годинки като гледам профила което значи че нямаш такова което те прави още по голям селянин(пак както искаш го приемай)! Едит:А ще ми обясниш ли кога завърши музикалното си образование че нещо много започна да разбираш от музика и от деградирането и??? <{POST_SNAPBACK}> Нямам думи просто... седя и се чудя... толкова ли е тъп народа ни наистина? Само това ти изказване те прави супер селска пръчка... Щом някой живеел в блок - значи е селянин... ами приятелю аз съм роден в София, значи за мен ти си селянин, по твоята логика... не, това не е логика, звучиш ми като първокласник. Парите, имотите не те правят селянин. Когато манталитета ти е селски, ако ще и в президентския дом в центъра на София да живееш - пак ще си селянин... Освен това 14 годишното хлапе се изказва много по-интелигентно от теб, по мое мнение. А щом твоята логика е в годините, аз съм по-голям от теб с около 5 години! А с това си изказване доказваш толкова нисък манталитет, че се чудя по наследство ли ти е, или си феномен в рода си? И какво като си завършил средно образование, много умен ли те прави това? И визше да завършиш - ще си останеш същия дръвник... Срамно е, че едно 14 годишно лапе се изказва по-умно от 19 годишния "пълнолетен"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз за теб може да съм селянин ама аз и родителите ми са от Пловдив и си живея в центъра на Пловдив и то в самостоятелна къща и затова се мисля за аристократ!!Ти най вероятно неживеш на центъра и още по вероятно в блок следователно ти си селянин(както искаш го приемай) Още повече имам завършено средно образование а ти си едва на многото 14 годинки като гледам профила което значи че нямаш такова което те прави още по голям селянин(пак както искаш го приемай)! Едит:А ще ми обясниш ли кога завърши музикалното си образование че нещо много започна да разбираш от музика и от деградирането и??? <{POST_SNAPBACK}> НЕ спираш да се излагаш и НЕ спираш До одеве ми се караше, че съм говорил без да знам ,а ти сега си съченяваш.Майка ми и баща ми са от Пловдив.Живея в къща ,не в блок , на 10 минути от Ценъра.А междудругото ако си мислиш че да живееш на ценътъра е голяма работа , значи си не само селянин ами си и най-заблудения такъв ...ЩЕ ти дам пример с Париж Там да живееш на ценътара не е Престижно!И защо? Ами защото ,аристократе, хората търсят спокоиствие а не лудница , каквато е ценъра на Париж и какъто е нашия център.Ако ще и на 7 години да съм....това някакъв проблем ли е ?И щом си завършил средно образование би ли ми казал къде ? По памет знам че си учил в Строителния(нищо против даскалото , но има само 1 специалност от която излизаш "човек" и дано да си завършил нея)....И който е на 14 и няма средно е селянин ?Ти поставяш нови стандарти в селянията....всъшност за теб е престижно това "селянин" трябва нещо по-надолу да е...Музикално образование нямам , но не ми е нужно ,за да разбера че когато музиката есе "твори" с комерсиална цел вече не е музика. Ако беше толкова умен с това свое 'средно образование" нямаше даже да ми обърнеш внимание,най-малкото защото е от 14 годишен пиклъо без средно образование Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 @NightWolf ли си къф си кат тебе философи има бол...кво обиждаш хората селяни били ? Че и аз слушам чалга и кво? Да не би да съм прост селяк който незнае "къде е" ..тъй че по-леко с определенията...Напълно подкрепям @jozo че е по-хубаво като съм на маса (а и не само) да гледам мадами дет да са кълчат и пеят(колкото могат)..пред некви гадни металяги...ама айде да не преминава в спор..има и метали дет са от СЕЛО гХАХАхаха...та така..Харесвам поп-фолка а още повече поп-фолk певиците.. Това ми е мнението да не се обиждат метАлите Едит: @The`Scorpion дадох пример Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Много забавно, щом някой не може да понася чалгата веднага бива изкаран метъл. Бая метъли би имало в този форум тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Въпреки че съм рапър , нямам нищо против поп-фолка , а най малкото , което мога да кажа за него е "селяния" , защото вулгарните текстове май отдавна отпаднаха , а като прехвъелям каналите и попадна на Планетата , гледам че клиповете им са доста качествени , а пък и май по голямата част от БГ население слуша чалга , така че @Nightwolf не можеш да кажеш на това селска работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 НЕ спираш да се излагаш и НЕ спираш До одеве ми се караше, че съм говорил без да знам ,а ти сега си съченяваш.Майка ми и баща ми са от Пловдив.Живея в къща ,не в блок , на 10 минути от Ценъра.А междудругото ако си мислиш че да живееш на ценътъра е голяма работа , значи си не само селянин ами си и най-заблудения такъв ...ЩЕ ти дам пример с Париж Там да живееш на ценътара не е Престижно!И защо? Ами защото ,аристократе, хората търсят спокоиствие а не лудница , каквато е ценъра на Париж и какъто е нашия център.Ако ще и на 7 години да съм....това някакъв проблем ли е ?И щом си завършил средно образование би ли ми казал къде ? По памет знам че си учил в Строителния(нищо против даскалото , но има само 1 специалност от която излизаш "човек" и дано да си завършил нея)....И който е на 14 и няма средно е селянин ?Ти поставяш нови стандарти в селянията....всъшност за теб е престижно това "селянин" трябва нещо по-надолу да е...Музикално образование нямам , но не ми е нужно ,за да разбера че когато музиката есе "твори" с комерсиална цел вече не е музика.Ако беше толкова умен с това свое 'средно образование" нямаше даже да ми обърнеш внимание,най-малкото защото е от 14 годишен пиклъо без средно образование <{POST_SNAPBACK}> Ми не съм завършил в строителния а в ТЕТА демек Техникум по електротехника и елктротехника град Пловдив сега Професионална гимназия!!Еми замисли се малко ти правиш същите твърдения че който слуша чалга бил селянин сега и аз твърдя че щото нямаш образувание си селянин!!Как ти имаш право да твърдиш тва нещо така и аз имам право!! Всеки има право на глас и затова ти обърнах вниманиие!!Ама на 14 години да даваш оценки за хората без да ги познаваш е смешно zащото имаш много малко житейски опит колкото и да си умен!! Едит:@The`ScorpioN просто се ядосвам че ме обиждат без да ме познават!!Защо той да има право да ме обижда а аз трябва да съм будалата и да приемам обидите!!Аз неказвам че образованието те прави много умен ама все пак ако имаш мерак да научиш нещо научаваш демек си те прави в една степен по голям специалист в дадена област!! Незнам обаче The`ScorpioN защо твърдиш че съм дръвник след като сме се виждали само няколко пъти и не ме познаваш добре!!Това че съм афектиран от една глупост не ме прави дръвник нали??Използвам толкова неуместни твърдения какакто използват същите неуместни твърдения срешу мен като това че всички които слушат чалга са селяни!!Такова обощение няма колкото и да иска някой да ми го натяква!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 @I`GoT`Da`PoWeR и като тебе са бол Ти като си намаса чалгата (стига с т'ва поп-фолк...няма такова животно) ли слушаш или слушаш к'во ти говоря събеседниците ти ?И защо трябва да съм метЪл за да не харесвам чалга ?Аз може да съм НЕНОРМАЛЕН фен на Бритни примерно...може и на Дженифър Лопес да съм...те поне правят нещо друго освен да се кълчат ... И ето че сам го каза-те не могат да пеят ! Как така слушаш музика , чийто изпълнители не могат да пеят ?? ЕТО ТОВА Е СЕЛСКО ! Голо да има , другото настрана само внимавай като ги щипеш мадамите на селския мегдан да не попаднеш на Урсула @jozo това че е "професионална" гимназия нищо не значи Твое право си е да не си от тия с много багаж в главата , признавам И след като имаш толкова много опит на лице ,защо се занимаваш с такива "философи" като мен ?НЕ те ли е научил живота че простаци има навсякъде ? Не те ли е научил живота ,че заблудени хора бол ?Не те ли е научил живота че като се поддадеш на някоя провокация само се излагаш ?Много ти е житейския опит.... @utrepko_ Мога , и както виждаш го права И какви са тия жестоки клипове ? Клиповете ли правят музиката ? Много тъпо изказване....да не говорим за клиповете в който показват една "фолк" певица облечена по 4 различни начина и един здравеняк и ги редуват близък и далечен кадър.... Селото се оказа , тъкмо във града.И да , тъпо да говориш за някой ,който не познаваш колко е умен само заради един форум.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Преди ме изкараха, че съм бил "прост" понеже слушам чалга. Сега ме изкараха и "селянин". Супер . Специално за всички чалга "фенове" съм приготвил нещо специално . Линк - гледайте датите . Днеска ще ви зарадвам с още 6-7 албума. Може да послушате и да ви хареса. Ако не ви хареса утре ъп х2 и така ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 И така докато не ни хареса ли ? Мъчение... Селски пръчки са си повечето чалгаджии, спор няма. То човек като отиде в някой чалгабар и веднага може да му стане ясно. Е, че има и изключения - има , обаче са доста малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Mnogo ka4estveni klipove vzeha da pravqt...Tvor4eskite ekipi s koito se raboti sa na dosta dobro profesionalno niva.Az ne slu6am 4alga (mrazq q) samo q gledam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 На mute, нали ? И аз така правя чат пат, като ми се гледат цици и задници по ТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Преди ме изкараха, че съм бил "прост" понеже слушам чалга. Сега ме изкараха и "селянин". Супер . Специално за всички чалга "фенове" съм приготвил нещо специално .Линк - гледайте датите . Днеска ще ви зарадвам с още 6-7 албума. Може да послушате и да ви хареса. Ако не ви хареса утре ъп х2 и така ..... <{POST_SNAPBACK}> Ехаа Иванеее ти си голям От де намери Тошко Тодоров бе Тръгнала е розавата пантера, да си търси нова далавера ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ехаа Иванеее ти си голям От де намери Тошко Тодоров бе Специално за теб поздравче с Ивана - Доза любов "Селски пръчки" - и това ще си го добавя в бъдещия подпис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Специално за теб поздравче с Ивана - Доза любов "Селски пръчки" - и това ще си го добавя в бъдещия подпис. <{POST_SNAPBACK}> Да не ти пука, какво знаят те Мерси за поздрава, направо бях на тръни да не ме поздравиш със 100 Патрона, че направо съм си ги заслужил, но бях на морето за близо 2 седмици, преди 2 дена си дойдох и ще разчистим "сметките" Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Специално за теб поздравче с Ивана - Доза любов "Селски пръчки" - и това ще си го добавя в бъдещия подпис. <{POST_SNAPBACK}> Е никой не визира конкретно теб, има си и изключения, може да си от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 И ето че сам го каза-те не могат да пеят ! Как така слушаш музика , чийто изпълнители не могат да пеят ?? ЕТО ТОВА Е СЕЛСКО ! Голо да има , другото настрана wink.gif само внимавай като ги щипеш мадамите на селския мегдан да не попаднеш на Урсула Аз който си искам ще щипя ти ако си падаш по Урсула (гледам за нея/него ми говориш хой го/я зарибявай) А малко са тези фолк певици които не могат да пеят пак ме кефят не толкова заради визия ми ей така ве мелодията на песента ме кефи...що да не ?За тфа хой си ти на мегдана кфато и музика да слушаш шаман ли си Къф си.. НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ (БИЛО ТО СЕЛЯНИ или ГРАЖДАНИ разбирш'ли) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз който си искам ще щипя ти ако си падаш по Урсула (гледам за нея/него ми говориш хой го/я зарибявай) А малко са тези фолк певици които не могат да пеят пак ме кефят не толкова заради визия ми ей така ве мелодията на песента ме кефи...що да не ?За тфа хой си ти на мегдана кфато и музика да слушаш шаман ли си Къф си.. НАЗДРАВЕ НА ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ (БИЛО ТО СЕЛЯНИ или ГРАЖДАНИ разбирш'ли) <{POST_SNAPBACK}> Че тя урсула е на мегдана...аз нямам работа при него/нея Ади прасни един кючек ся , завърти задник , зяпай цици ...абе радвай народе @netrootbg радвам се че не го приемаш навътре И все пак някой ден ще се просветлиш...колкото и да е глупаво написано от моята ръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Че тя урсула е на мегдана...аз нямам работа при него/нея Ади прасни един кючек ся , завърти задник , зяпай цици ...абе радвай народе ММм дааа да живее поп-фолка...ще врътна кючек..ти хой се сдухвай някъде.. Седнал да ми обеснява къде билаа Урсула гледам сте си близки ? Ъндъграунд Кючек поздрав за тебе ШАМАНе хахааьа..ай спирам да пиша по темата че ще ме накажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.