eek Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Азис и Глория - Не сме безгрешни.(ето ти една )Повечето песни на Глория. Ренито пък си ги пее хем на Български, хем на Сръбски. Руслан Мъйнов и Таня Боева - Черно на бяло. За нея не съм сигурен, но мисля че няма. Слави и Софи Маринова - Единствени.... Пък и ти искаше само една. <{POST_SNAPBACK}> Ще питам компетентен чалгафен и ще видим колко са български или са побългарени. А за Руслан даваха нещо по TV и още една камара поп-фолк певци и певици(това е доста силно казано"певци и певици" ама да не бъда груб), и се оказа че са доста крадливи Едит: Тва пък TV как стана на линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 TV линк не виждам. А за Руслан крадливата песен е от 2001 година. А тази с Таня Боева е 2004 и доколкото си спомням само припева беше съшия. Пак ти казвам за нея не съм 100 процента сигурен, но за дугите две съм 101% Пък и не съм длъжен на всяка да знам кой й е композитора и автора. Ти знаеш ли кой композира и пише текстовете на тези които ти слушаш. Откъде знаеш че и те не са крадени. Освен ако не слушаш техно . На запад пък се крадът още повече от тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Май на теб ти се иска да има, ама сори няма Ако си сигурен, че има кажи една или ти е трудно, а а? <{POST_SNAPBACK}> I az mislq 4e ne sa edna ili dve.Aide shte se probvam da izbroq nqkolko: Aneliq,Nikol,Emiliq,Kameliq sa ot nai krasivite spored men.A ima i o6te dosta gotini.Sega ako kajesh 4e ne sa otivai da se probvash da svalish Parice Hilton pak da vidim dali shte ti varje Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Moeto mnenie e 4e naposledak 4algata zapo4na da pravi po razli4ni hitove.Nqma e taq prostashtina koqto beshe predi.Sega hitovete sa dosta po razli4ni <{POST_SNAPBACK}> Еми да иначе дали някой днес би слушал песни от рода на Кати - Аз съм волна пипируда или там както се казва песента... Има нещо такова....може би просто се поизчерпа стила и в момента се търси нова насока, а това се случва масово просто, защото има монопол. <{POST_SNAPBACK}> Как точно се изчерпва един стил да защото крадат музиката, затва са различни едит: Euro Dance-->Forever <{POST_SNAPBACK}> И все пак по добре от колкото онея тъпи подобия на цигански кючеци песни от преди 4 годинки приблизително тогава зеха да се осещат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnold Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 za izpalnitelkite moga da kaja 4e ima mnogo krasivi - RAINA, MARIA, EMILIA, DANIELA, DESISLAVA, ALISIA, TEODORA, KAMELIA, MAGDA.i tn... pak za tva dali imat silikon ili neshto izkustveno tva kvo va barka vas vseki sam si reshava kak da izglejda i kvi korekcii da si pravi na tqloto. Az li4no predpo4itam da mi pee niakoe gotino gadje s perfectna vizia otkolkoto niakva prava lopata ili niakva 152kg svinq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 za izpalnitelkite moga da kaja 4e ima mnogo krasivi - RAINA, MARIA, EMILIA, DANIELA, DESISLAVA, ALISIA, TEODORA, KAMELIA, MAGDA.i tn... pak za tva dali imat silikon ili neshto izkustveno tva kvo va barka vas vseki sam si reshava kak da izglejda i kvi korekcii da si pravi na tqloto. Az li4no predpo4itam da mi pee niakoe gotino gadje s perfectna vizia otkolkoto niakva prava lopata ili niakva 152kg svinq. <{POST_SNAPBACK}> Напълно съм съгласен има красиви и то доста И всеки може да прави каквото си иска със тялото според мен поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 za izpalnitelkite moga da kaja 4e ima mnogo krasivi - RAINA, MARIA, EMILIA, DANIELA, DESISLAVA, ALISIA, TEODORA, KAMELIA, MAGDA.i tn... pak za tva dali imat silikon ili neshto izkustveno tva kvo va barka vas vseki sam si reshava kak da izglejda i kvi korekcii da si pravi na tqloto. Az li4no predpo4itam da mi pee niakoe gotino gadje s perfectna vizia otkolkoto niakva prava lopata ili niakva 152kg svinq. <{POST_SNAPBACK}> Това е истината -ако гледам на живо и аз също предпочитам някое красиво гадже да пее на плейбек пред някаква грозотия дето може да пее ама не мога да я погледна в очите Link to comment Share on other sites More sharing options...
darmonko Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Това е истината -ако гледам на живо и аз също предпочитам някое красиво гадже да пее на плейбек пред някаква грозотия дето може да пее ама не мога да я погледна в очите <{POST_SNAPBACK}> a az predpo4itam niakoe hubavo gaje da pee naistina no tova e mn riadko iavlenie.Prebroite kolko sa 4alga pevicite sigurno sa mejdu 150 i 200 vazmojno li e vsi4ki da mogat da peiat kakto triabva?Evala pone 4e se opitvat da izglejdat dobre,kato ne mogat drugoto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Az pek ne haresvam 4algata i izob6to ne se interesuvam ot neq. Pek i po4ti vsi4kite ne mogat da peqt!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 abe za haresvaneto q biva vse pak kato udari6 2-3 golemi nqma da tragne6 da mi slu6a6 nqkaf metal a ina4e dali mojat dfa peqt ili ne ne znam ama vsi4kite(pone pove4eto aide) imat mnogo gotini telca Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Az pek ne haresvam 4algata i izob6to ne se interesuvam ot neq. Pek i po4ti vsi4kite ne mogat da peqt!!!! <{POST_SNAPBACK}> Ами защо пишеш тук тогава щом не те интересува. Значи има нещо което не си признаваш . И щом не се интересуваш от чалгата как разбра че никой не може да пее. Хм, много странно Link to comment Share on other sites More sharing options...
darmonko Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Ами защо пишеш тук тогава щом не те интересува. Значи има нещо което не си признаваш . И щом не се интересуваш от чалгата как разбра че никой не може да пее. Хм, много странно <{POST_SNAPBACK}> В интерес на истината доста от тях могат да пеят и се справят по добре от колежките си,които се занимават с поп музика.Давам конкретен пример - Ивана,Глория,Деси-Слава и Анелия са някои от тези които пеят доста добре според скромното ми мнение,а в същото време Нина Николина,Галя от сатен,Ваня Щерева и Светла Иванова ме карат да си мисля че и аз мога да се занимавам с това.Има и още мнооого други такива....Така че не всичко кето е чалга е лайно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 ВСИЧКИТЕ СТАВАТ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА Е....!!! Е, има между тях и добри гласове! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 TV линк не виждам. А за Руслан крадливата песен е от 2001 година. А тази с Таня Боева е 2004 и доколкото си спомням само припева беше съшия. Пак ти казвам за нея не съм 100 процента сигурен, но за дугите две съм 101% Пък и не съм длъжен на всяка да знам кой й е композитора и автора. Ти знаеш ли кой композира и пише текстовете на тези които ти слушаш. Откъде знаеш че и те не са крадени. Освен ако не слушаш техно . На запад пък се крадът още повече от тука. <{POST_SNAPBACK}> Виждам лека полека започваш да се опровергаваш. На края ще излезне, че имат макцимум по една собствена песен, а всичко друго е изплагиатствано. Тази Рени, която е споменаваш постоянн е от първите (сигурно вече е пенсионерка) и 1000% съм сигурен че крала музика, кото циганка кабели. @alex_2004 Anelia, Emilia и Kamelia също бая сериозно препяват от гръдски и сръбски песни, а тази Никол за пръв път я чувам, което ще значи че едвали има нещо собствено П.П. Това че знам тези работи неозначава, че слушам чалга просто имам широк кръгозор Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 Mii koito go kefi 4algata da si q slu6a ,kakav e problema?Vajnoto e da ne se natrapva koi kavo slu6a,i za6to drugiq(te) ne sli6at tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 13, 2005 Share Posted April 13, 2005 еек Незнам само в какво почвам да си противореча. Рени не си спомням да я споменавам в други постове освен този за да пишеш че постоянно съм я споменавал. И не разбрах защо си ми цитирал поста след като не си взел отношение по нищо от него. Даже не ми отговори дали познаваш композитора и автора на песните които ти слушаш, а? А това че имаш широк кръгозор не означава ли че слушаш и чалга? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Аз най-си падам по Малина... <{POST_SNAPBACK}> Падаш си по възрастни лелки,а? Геронтофил такъв Гергана няма силикон, просто сутиените са такива. А и от горе на това е леко плоска. <{POST_SNAPBACK}> Да бе, напълно естествена си е..... Аз бих казал и по-свободни сутиени на певиците, щото някои имат такива хубави цици. <{POST_SNAPBACK}> И аз към това призовавам abe kato stana vapros za gergana abe super zle e s toq sotien male super malki cici ima na jivo pak i liceto i ne e sa6toto abe tapotiq <{POST_SNAPBACK}> ОЧЕВАДНО е, че си се объркал нещо. abe stiga ste drankali gluposti ni6to ne moje da se promeni ami q nqkoi ako ima pic na razgoleni folk pevitzi da gi ka4i da pozqpame malko <{POST_SNAPBACK}> Е, тва е! На кой му пука дали могат да пеят? Азис и Глория - Не сме безгрешни.(ето ти една ) <{POST_SNAPBACK}> Сигурен ли си, че не е крадена,щото съм слушал един румънски вариант, ама не знам кой от кого е гепил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Вие сега какво за тъп ли ме изкарахте, понеже харесвам някои изпълнения на Анелия, Глория, Магда и Орхан Мурад ? Същевремнно съм луд фен на Rainbow и Underworld. Съвременния поп-фолк няма мнищо общо с чалгийките и песните в стил Доко-Доко. Много разбирачи тук ей, в цялата тема имаше само 2-3 компетентни мнения - браво на вас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Вие сега какво за тъп ли ме изкарахте, понеже харесвам някои изпълнения на Анелия, Глория, Магда и Орхан Мурад ? Същевремнно съм луд фен на Rainbow и Underworld. Съвременния поп-фолк няма мнищо общо с чалгийките и песните в стил Доко-Доко. Много разбирачи тук ей, в цялата тема имаше само 2-3 компетентни мнения - браво на вас. <{POST_SNAPBACK}> +твойто нали станехте 4-ма комептентни дето не слушате чалга а Попфолк Какво да ти кажа, "живота ти е попфолк" АКо беше ЛУД фен на групите който изброй щеше да говориш друго Стига сте се излагали с тая селения И преди някой да ме пита "Що ? Аз като слушам чалга , да не би да съм селянин" - ДА селянин си Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 +твойто нали станехте 4-ма комептентни дето не слушате чалга а Попфолк Какво да ти кажа, "живота ти е попфолк" АКо беше ЛУД фен на групите който изброй щеше да говориш друго Стига сте се излагали с тая селения И преди някой да ме пита "Що ? Аз като слушам чалга , да не би да съм селянин" - ДА селянин си <{POST_SNAPBACK}> Ай обясни ми шо да съм селянин кат слушам чалга а??? Като седна да поркам вечер искам да гледам хубави пички дето ми се кълчат на телевизора а не някви рунтави чичковци дето си дерат гърлата демек някви метъли!!!Проблем да има някъв в това нещо???Немисля че това че слушам чалга ме прави някакъв си!!Аз може да има много по голямо образвувание от тези които неслушат чалга или пък да съм много по умен от тях!!Това че слушам чалга не ме прави тъп!!!Просто искам вечер да ми е весело и да слушам квото ми изпълва душата!!Тва не е признак на селения Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ето един неопровержим довод в полза на селяндурите: Ако една певица не става за ебане, то значи тя няма глас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Ай обясни ми шо да съм селянин кат слушам чалга а??? Като седна да поркам вечер искам да гледам хубави пички дето ми се кълчат на телевизора а не някви рунтави чичковци дето си дерат гърлата демек някви метъли!!!Проблем да има някъв в това нещо???Немисля че това че слушам чалга ме прави някакъв си!!Аз може да има много по голямо образвувание от тези които неслушат чалга или пък да съм много по умен от тях!!Това че слушам чалга не ме прави тъп!!!Просто искам вечер да ми е весело и да слушам квото ми изпълва душата!!Тва не е признак на селения <{POST_SNAPBACK}> Селянията не е това дето имаш в главата ,а манталитет И за мен тия "хубави пички" са повече от грозни тук е въпрос на вкус....и ето че ти не харесваш музиката ,а харесваш пичките....да ги пощипваш на мегдана Ето тук за мен е селския манталитет , да твърдиш че харесваш една музика а после да ми разправяш че искаш хубави пички....хубави пички по мтв колкото искаш Ако една певица не става за ебане, то значи тя няма глас... много неадекватно твърдение...ако и ТОни Димитрова ти харесва....ама гледай къв глас вади.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
General Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Не смятам, че мнението ми е компетентно, но е искрено и ти свалям шапка на смелостта да обиждаш хората по този начин, никога в живота си не бих могъл да обидя човек по такъв директен начин "тъп си, селянин си" - и да искам не мога да ти го кажа. В този живот никой не може да ме накара да слушам само един стил музика и никога няма да бъда "верен фен" на никой си - слушам песни, които ме кефят, а те са хиляди. Някой ако е решил буквално да вкара мозъка си в затвора на "единственния стил" си е негов проблем, аз пък ще продължавам да се кефя на Madonna, Shakira, Рени, Bon Jovi, Rainbow, Signal, Глория, Metalica, орк. Канарите и още десетки групи и изпълнители. Намирам за компетентни мненията на Midex м-у другото. Един от малкото хора, които се занимават професионално с музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Селянията не е това дето имаш в главата ,а манталитет И за мен тия "хубави пички" са повече от грозни тук е въпрос на вкус....и ето че ти не харесваш музиката ,а харесваш пичките....да ги пощипваш на мегдана Ето тук за мен е селския манталитет , да твърдиш че харесваш една музика а после да ми разправяш че искаш хубави пички....хубави пички по мтв колкото искаш <{POST_SNAPBACK}> Ми ти ми говориш за манталитет!!Ти знаеш ли ме кой съм и какъв съм та да твърдиш че съм селянин за това че слушам чалга??Знаеш ли как се държа с приятелите ми или с тези около мен???Знаеш ли как се държа с преподавателите в Университета???НЕЗНАЕШ тогава неможеш да твърдиш какъв е манталитета ми!! Писна ми да ми се оправдават някви затова че не им харесва чалгата да разправят че тея които е слушат са селяни!!Аз бих казал че тея които не е слушат са селяни щото неразбират че е тва е един бизнес или пък ако го разберат ги дразни че тяхните хубави групички не вадят добри пари или свирят в някав гараж и затва ги е яд на тези които вадят пари!! Тъпо е нали?? Така че нетвърди че тези които слушат чалга са селяни!! По МТВ няма българки пък и няма чалга и щом си гледам чалгата не е на спрян звук а слушам и музиката!!Никой теб не те кара на сила да слушаш такова нещо!!Като неискаш неслушай ама се дразня някой да твърди че аз съм някав си без да ме познава!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted July 18, 2005 Share Posted July 18, 2005 Сигурен ли си, че не е крадена,щото съм слушал един румънски вариант, ама не знам кой от кого е гепил? <{POST_SNAPBACK}> Е това не е истина. Румънец и авторска песен. Абсолютно съм сигурен че е авторска на Азис и Глория. А румънската е крадена от нас (или може би са закупикли авторските права) . Даже ако си слушал повече румънски песни ще разбереш че има доста които са крадени и от Деси Слава и другите поп фолкл певици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.