Jump to content
BulForum.com

Поп-фолка и певиците

2_cool_4_school

Recommended Posts

• Replies 359
  • Created
  • Last Reply

Ми то избор голям :)

Въпреки, че не ги знам сичките и просто докато прецъквам каналите попадам на планетата ще кажа Глория :P (само и нея знам де ония горе дето си ги изброил не мога да се сетя за тях)

тфа си е направо за пол

Никоя! Всички като си махнат грима и приличат на сдъвкан чувал :evil

А като почнат да говорят, аз почвам да се смея :D

Преди само Камелия ми харесваше, ама откакто си смени имиджа, и тя не задържа окото вече :wir

Никоя! Всички като си махнат грима и приличат на сдъвкан чувал  :evil

А като почнат да говорят, аз почвам да се смея  :D

..........

Сдъвкания чувал ми хареса :punk

Сексапил без мозък няма, все едно са някакви скъпи секс кукли, които могат да говорят....малко :sick

abe kato 4eli emiliq 6toto sam e vijdal na jivo bez grim i e super qka pak gloriq e super nacupena(ama s mnoo golqm bust) i zatva i tq stava i mnoo me kefi i desislava na4i ot tva kvo izlezna

1 desislava i emiliq

2 gloriq

3 kameliq

:P

Abe kato gledam povecheto vse edno vikate cici zad mikrofon seksi kukli a da va pitam kato piite po edna rakiq kvi gi slushate? A drug e vyprosa nqkoq ot tiq " bezmozachni kukli " vi padne v legloto dali shte mislite pak taka?

Abe kato gledam povecheto vse edno vikate cici zad mikrofon seksi kukli a da va pitam kato piite po edna rakiq kvi gi slushate? A drug e vyprosa nqkoq ot tiq " bezmozachni kukli " vi padne v legloto dali shte mislite pak taka?

DREBNIA ,kato mi padne v leglkoto si misla samo za cici ,mikrofona ve4e ne me interesuva :D :D :D

Тая Малина е супер стара...

Даже преди е била курва май..

Преди 1 год някъде беше гост в Ексклузивно при Венета Райкова май и там даваха някви кадри с нея..

АААА и бтв тя е на повече от 33 май...

Най-хубава според мен е Глория.Най-ми е кеф като говори Мира направо незнам кой я излъга,че може да пее. :wir

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...