Amigo Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 http://www.warez.ru:8081/gamez2/AFL.LIVE.2...CE/dev-afl4.r22 neebava da ba4ka moje li nqkoi da help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rexus Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 I az imah su6tiq problem no mi izleze ot uma da popitam.Uploadera trqbva da kaje Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Ами ПМ на ъплоадера, де - разбирам да не си пише кой е, ама то си пише... Дръжте чист форума - като може без пост да се реши проблема, защо е нужно да поствате?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 razbirase che e nujno da se postva stoto trqbva da se znae ako ima problem s nqkoi fail imah edno predlojenie kum dreamer otnostno tozi problem i tova ne moje da se nareche izlishna informaciq zastoto ako nqkoi dr reshi da q downloadva tazi igra trqbva da znae che ne raboti i kakav e smisula da qsvalq ako nq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.