niko Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 ако може да се направи целият форум на един архив , който да се свали и след това да си го чета в къщи , където нямям интернет ще е много добре. Сега когато запецна на нещо трябва чак на другия ден да си намеря информация по въпроса от служебния компютър , а във форума наистина има много полезни неща,някой проблеми са обяснени много добре и може да не викам за помощ , а да се оправя сам Благодаря предварително , дано да е възможно PS веднъж опитах със една програма/не помня точно коя/ за сваляне на цели сайтове , но стана едно мазало ,така че се отказах/по точно се омаза нещо с дълбочината на линковете - взе да се опитва да сваля и неща които са извън форума/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Добра идея, но като се замислиш за големия процент балстра... Май си е най-добре не да сваляш целия, а да седнеш и да си подбереш това което ти се струва важно и на ръка... Играчка е. Но и да го свалиш целия пак ще е същата играчка да стигнеш до същественото. А и не знам има ли начин да стане... Да ти пакетират цялата база данни за сваляне... а и не са само постовете. Въобще форума си е доста сложна структура... Едва ли. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 съгласен съм за баластрата , но вкъщи мога да се опитам да си го пресея, докато сега като ми трябва нещо , първо си го намирам , прочитам и ако е на няколко страници всеки път чакане ,Save as . и т.н. Та затова попитах дали е възможно - а като гледам колко място заема някой малък сайт , предполагам ,че дори и този форум би се събрал на 1 СД,стига на някой който знае как да го направи да му се занимава Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Е да де - някой малък сайт... Не знам колко е голям форума, но базата с данни която съхранява постовете, юзър данните и т.н. и т.н. едва ли е мъничка... А дали може да се извадят само постовете?! Форума всъщност не е само това което виждаш в момента. Това което виждаш в момента се генерира динамично - така да се каже е само фасада, шаблон... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BRETO Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Tyrsi nqkakuv offline reader. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Tyrsi nqkakuv offline reader. И като намери какво? Я погледни хубаво адреса в адресния бар... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 ave q malko smetnete kolko posta ima tuk - veche nad 50 000! vseki ot tqh e ot 1 do 10k znachi ot 50 do 500mb spisuka s userite -1500 s lichna informaciq za tqh - po 10 do 20k - 15 do 30mb - po 50 pm-a na vseki user ot 1 do 10k - 1500x30- (sredno)X15(sredno) kum 500mb da kajem m/u 100 i 500 ta moje da izleze do 1gb vsichko, a nqma nachin da go smuknesh v paket inache samiq forum i strukturata mu e malka kum 400-500k mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 probvai s tazi programa tuk poluchava se obache iam edin problem che dokato go svalqsh nqma da mojeh da si vleznesh v acconta stoto ste bude lognat kum ofline explorara Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 действително възможно е да се направи тази процедура, обаче аз лично не съм срещал такава програма, не съм и търсил. По едно време си мислех да пиша такава програмка, но както се случва понякога,.. се отказах , не ми се играеше. chochosan e много прав, размера ще стане отчайващо голям, макар че там PM-тата на другите юзъри нямаш достъп до тях, освен това са и лични за тях, а и не те интересуват (зависи от намеренията ти ). за offline Explorer не знам, вероятно се справя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 действително възможно е да се направи тази процедура, обаче аз лично не съм срещал такава програма, не съм и търсил. По едно време си мислех да пиша такава програмка, но както се случва понякога,.. се отказах , не ми се играеше. chochosan e много прав, размера ще стане отчайващо голям, макар че там PM-тата на другите юзъри нямаш достъп до тях, освен това са и лични за тях, а и не те интересуват (зависи от намеренията ти ).за offline Explorer не знам, вероятно се справя. da s ofline explora stava obache iamsh realno dostup do tova koeto mojesh da dostignesh s tvoq account probvah go stava problema e che do kato svalqsh ne mojesh da se logvash v foruma s tvoq nick . mnogo qsno che nqmash dostup do pm a dr potrebiteli tova svalq vsichkodo koeto mojesh da dostignesh s tvoq acount i trqbva da se lognesh predi d zapochne da svalq i da ne davash logout Link to comment Share on other sites More sharing options...
niko Posted February 2, 2004 Author Share Posted February 2, 2004 мен не ме интересува личната информация за потребителите , нито неща до които нямям достъп - въпроса беше за общодостъпната информация - топиците и другите неща , но явно ще трябва да си ги свалям поотделно и после да си ги сглобявам Все пак мерси на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 5, 2004 Share Posted February 5, 2004 Pi4 teb dori da ne te interesuvat li4nite danni te vurvqt s foruma i nqma na4in da ne gi svali6 i tqh. Spored men moje da stane tva sus svalqneto na foruma no 6te e mnogo obemen i nqma smusul da se ebava6. mogo ebavka i zor. a az nz takava programa s koqto da go razglejda6. moje explorer no... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.