Jump to content
BulForum.com

za Foruma-moje li da go svalja celia

niko

Recommended Posts

ако може да се направи целият форум на един архив , който да се свали

и след това да си го чета в къщи , където нямям интернет ще е много добре.

Сега когато запецна на нещо трябва чак на другия ден да си намеря информация по въпроса от служебния компютър , а във форума наистина има много полезни неща,някой проблеми са обяснени много добре и може да не викам за помощ , а да се оправя сам

Благодаря предварително , дано да е възможно

PS веднъж опитах със една програма/не помня точно коя/ за сваляне на цели сайтове , но стана едно мазало ,така че се отказах/по точно се омаза нещо с дълбочината на линковете - взе да се опитва да сваля и неща които са извън форума/

Добра идея, но като се замислиш за големия процент балстра... Май си е най-добре не да сваляш целия, а да седнеш и да си подбереш това което ти се струва важно и на ръка... Играчка е. Но и да го свалиш целия пак ще е същата играчка да стигнеш до същественото. А и не знам има ли начин да стане... Да ти пакетират цялата база данни за сваляне... а и не са само постовете. Въобще форума си е доста сложна структура... Едва ли.

съгласен съм за баластрата , но вкъщи мога да се опитам да си го пресея, докато сега като ми трябва нещо , първо си го намирам , прочитам и ако е на няколко страници всеки път чакане ,Save as . и т.н.

Та затова попитах дали е възможно - а като гледам колко място заема някой малък сайт , предполагам ,че дори и този форум би се събрал на 1 СД,стига на някой който знае как да го направи да му се занимава

Е да де - някой малък сайт... Не знам колко е голям форума, но базата с данни която съхранява постовете, юзър данните и т.н. и т.н. едва ли е мъничка... А дали може да се извадят само постовете?!

Форума всъщност не е само това което виждаш в момента. Това което виждаш в момента се генерира динамично - така да се каже е само фасада, шаблон...

ave q malko smetnete kolko posta ima tuk - veche nad 50 000! vseki ot tqh e ot 1 do 10k znachi ot 50 do 500mb spisuka s userite -1500 s lichna informaciq za tqh - po 10 do 20k - 15 do 30mb - po 50 pm-a na vseki user ot 1 do 10k - 1500x30- (sredno)X15(sredno) kum 500mb da kajem m/u 100 i 500 ta moje da izleze do 1gb vsichko, a nqma nachin da go smuknesh v paket :) inache samiq forum i strukturata mu e malka kum 400-500k mai

действително възможно е да се направи тази процедура, обаче аз лично не съм срещал такава програма, не съм и търсил. По едно време си мислех да пиша такава програмка, но както се случва понякога,.. се отказах :) , не ми се играеше. chochosan e много прав, размера ще стане отчайващо голям, макар че там PM-тата на другите юзъри нямаш достъп до тях, освен това са и лични за тях, а и не те интересуват (зависи от намеренията ти :evil ).

за offline Explorer не знам, вероятно се справя.

действително възможно е да се направи тази процедура, обаче аз лично не съм срещал такава програма, не съм и търсил. По едно време си мислех да пиша такава програмка, но както се случва понякога,.. се отказах :) , не ми се играеше. chochosan e много прав, размера ще стане отчайващо голям, макар че там PM-тата на другите юзъри нямаш достъп до тях, освен това са и лични за тях, а и не те интересуват (зависи от намеренията ти  :evil ).

за offline Explorer не знам, вероятно се справя.

da s ofline explora stava obache iamsh realno dostup do tova koeto mojesh da dostignesh s tvoq account probvah go stava problema e che do kato svalqsh ne mojesh da se logvash v foruma s tvoq nick . mnogo qsno che nqmash dostup do pm a dr potrebiteli tova svalq vsichkodo koeto mojesh da dostignesh s tvoq acount i trqbva da se lognesh predi d zapochne da svalq i da ne davash logout

мен не ме интересува личната информация за потребителите , нито неща до които нямям достъп - въпроса беше за общодостъпната информация -

топиците и другите неща , но явно ще трябва да си ги свалям поотделно и после да си ги сглобявам

Все пак мерси на всички

Pi4 teb dori da ne te interesuvat li4nite danni te vurvqt s foruma i nqma na4in da ne gi svali6 i tqh. Spored men moje da stane tva sus svalqneto na foruma no 6te e mnogo obemen i nqma smusul da se ebava6. mogo ebavka i zor. a az nz takava programa s koqto da go razglejda6. moje explorer no...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...