sotko80 Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Здравейте имам следния проблем.Дъното ми е така като гледам по натписите Foxconn i915 A04-G-8KS това пише на самото дъно.Като стартира компютъра пише i915 4BPF1P19 031105,а с програмата ЕВЕРЕСТ пише само SERIES i915 .Немого да го разбера въобще.В сайта на производителя го няма въобще с това означение А04 има 01 и 03,но 04 няма.Като ги гледам по снимките оприличавам го на 915P7AD-8KS и на 915P7AD-8EKRS как да го разбера идея нямам,а искам да сложа двуядрен процесор ето този Pentium-D 820: Dual Core 2.8Ghz, 2x1MB L2, FSB 800,а немога да разбера дали ще стане,също така искам да ми се ъпдейтне биоса,че пише на ЕВЕРЕСТА,че е по-стар от 2 години,а и има проблем при зареждане разпознава само ИДЕ 1 след като зареди работят и другите.Та помагайте който разбира до обобщя искам да разбера този процесор ще ми стане ли и може ли някой да ми ъпдейтне биоса.Благодаря предварително.Ето ви и сайта на производитела ,а това е и самото дъно на което го оприличавам: http://www.foxconnchannel.com/product/Moth...ID=en-us0000083 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shondll Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Пак разгледах обостойно сайта на Foxconn и като гледам има само 2 дъна с 8ks в името им: - 915P7AD-8KS - 915P7AC-8KS разликата между тях е, че АD вариянта поддържа нещо като АGP(онова черното на картинката), както и PCI-express, а АС - само PCI-express . Щом го оприличаваш на AD значи може да е само 915P7AD-8KS , това другото 8EKRS има в допълнение и FireWire интерфейс, но щон не го пише на самото дъно не мисля че е твоето е то. 4BPF1P19 - това е версията на биоса ти, актуалната е 4BPF1P31. Описано е доста добре цък <- пак оттук можеш да си свалиш и самия биос файл и ехе-то за флашване. Ако нямаш флопи ми кажи, за да взема някое буут сд и да го мъчим заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
sotko80 Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 Здрасти .Що си траеш,че си отворен само ме караш да пиша и да питам.Имам флопи днес бях до 22,00 на работа и ми бе неудобно да ти звъня,та сутринта ще ти звънна и да се разберем да идваш да ми слагаш процесора,че обработвам едни видео ленти и се измъчих с моя процесор и имай готовност да ми оправиш и биоса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.