zlobil Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 значи едната ни продавачка напусна и в момента се нуждаем от друга такава да я замести , магазина се намира в тракия зад мебелна къща до ресторант романтик , няма ограничения във възрастта стига да има желание за работа и да се държи приветливо с клиентите 2 дена се работи , 2 дена се почива , 12 часови смени , осигуровки за повече подробности на ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Нещо много често напускат при вас?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Камене, ако въпросната продавачка се е държала неприветливо с клиентите нищо чудно да е напуснала не съвсем по свое желание - решение което бих аплодирал! Мен наскоро една продавачка с манталитет отпреди 20 години така страшно ме изнерви че във въпросния магазин повече няма да стъпя... съжалявам ама мина времето когато продавачка може да ми се сопне грубо а аз да взема да и се извинявам. Като дойде пак купонна система може да стане отново престижно да си продавачка а хората да ти "свалят шапка" като се разминавате по улиците... а дотогава: "Клиента винаги е прав" zlobil, успех с търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Нещо много често напускат при вас?!? продавачката ни се жени и напуска , повечето ни продавачки работят за нас от минимум 5 години , даже има 2-3 които работят вече над 10 , общите работници не се задържат много понеже ги мързи а и попадаме на такива които са и нагли Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 /off Аз пък днес попитах един от продавачите дали е zlobil. Не знам защо ама все ми се е връзвал с представата за теб. Е, не познах, много странно ме изгледа /off Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 хехе да споменаха ми че някой ме е търсил Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 /off Аз пък днес попитах един от продавачите дали е zlobil. Не знам защо ама все ми се е връзвал с представата за теб. Е, не познах, много странно ме изгледа /off Ти пък...той си изглежда точно по същия начин както тука ...само дето напоследък не ходи гол до кръста, че стана студено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 26, 2007 Author Share Posted November 26, 2007 е какво ме издаваш сега съфорумките няма да спрат да ме преследват Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.