Jump to content
BulForum.com

търси се продавачка

Recommended Posts

значи едната ни продавачка напусна и в момента се нуждаем от друга такава да я замести , магазина се намира в тракия зад мебелна къща до ресторант романтик , няма ограничения във възрастта стига да има желание за работа и да се държи приветливо с клиентите

2 дена се работи , 2 дена се почива , 12 часови смени , осигуровки

за повече подробности на ПМ ;)

Камене, ако въпросната продавачка се е държала неприветливо с клиентите нищо чудно да е напуснала не съвсем по свое желание - решение което бих аплодирал! Мен наскоро една продавачка с манталитет отпреди 20 години така страшно ме изнерви че във въпросния магазин повече няма да стъпя... съжалявам ама мина времето когато продавачка може да ми се сопне грубо а аз да взема да и се извинявам. Като дойде пак купонна система може да стане отново престижно да си продавачка а хората да ти "свалят шапка" като се разминавате по улиците... а дотогава: "Клиента винаги е прав" :)

zlobil, успех с търсенето

Нещо много често напускат при вас?!?

продавачката ни се жени и напуска , повечето ни продавачки работят за нас от минимум 5 години , даже има 2-3 които работят вече над 10 , общите работници не се задържат много понеже ги мързи а и попадаме на такива които са и нагли ;)

/off Аз пък днес попитах един от продавачите дали е zlobil. Не знам защо ама все ми се е връзвал с представата за теб. Е, не познах, много странно ме изгледа :D /off

/off Аз пък днес попитах един от продавачите дали е zlobil. Не знам защо ама все ми се е връзвал с представата за теб. Е, не познах, много странно ме изгледа :D /off

Ти пък...той си изглежда точно по същия начин както тука 8d63dcf1.gif...само дето напоследък не ходи гол до кръста, че стана студено. :bgrin: :laughing:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...