MOON Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 sq 4ak zabelqzah 4e v bol.bg sa uveli4ili prostranstvoto ot 15 mb na 150 mb i sq po4nah da izpolzvam nego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Те хубаво го увеличиха, но при мен има един проблем. Качвам си аз квото ще качвам и File Manager-а дава, че е там, но като кликна да го сваля получавам error 404 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 Те хубаво го увеличиха, но при мен има един проблем. Качвам си аз квото ще качвам и File Manager-а дава, че е там, но като кликна да го сваля получавам error 404 . не си единствения В някои от хостингите къдевто съм бил, качвам PHP-тата и после като натисна рефреш или влезна пак след малко, файловете са там, ама с нулев размер! И по никой начин не щеше да приеме файловете. Просто си затрих акаунта там и ми свършиха главоболята Link to comment Share on other sites More sharing options...
tHiNkeR Posted February 1, 2004 Share Posted February 1, 2004 От няколко месеца ползвам www.gexus.com има си File Manager. Дават 20мб лепват някакъви рекламки най-отдолу на страницата и се отваря popup-че. Всичко останало ми изглежда нормално, поне досега не съм имал проблеми, затова и ти го препоръчах по-горе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 am polu4ih ama ni6to smisleno ne pi6e sam nqkvi da sloja baneri v html documenta ama kak da ka4a i kade da go ka4a toq document ne pi6e pak i 6toto ti i o6te 1 2 dadoha toq sait i pi6e 4e bil goredolu hubav i smqtah 4e nqkoi go e izpolzval i znae kak stava <{POST_SNAPBACK}> ne 4e ne6to,no ........:CO.NR does NOT offer any free web hosting toest.......saita ne e free;} Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted March 19, 2006 Share Posted March 19, 2006 Намерих най-якият фрий уеб хосниг. Хоствайте бързо докато има свободно място още. Честно ви казвам по-добър ми е от платеният. http://lod-server.org Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.