Jump to content
BulForum.com

Web hosting

Backbone

Recommended Posts

Те хубаво го увеличиха, но при мен има един проблем. Качвам си аз квото ще качвам и File Manager-а дава, че е там, но като кликна да го сваля получавам error 404 :angry1.

Те хубаво го увеличиха, но при мен има един проблем. Качвам си аз квото ще качвам и File Manager-а дава, че е там, но като кликна да го сваля получавам error 404  :angry1.

не си единствения :)

В някои от хостингите къдевто съм бил, качвам PHP-тата и после като натисна рефреш или влезна пак след малко, файловете са там, ама с нулев размер! :D И по никой начин не щеше да приеме файловете. Просто си затрих акаунта там и ми свършиха главоболята ;)

От няколко месеца ползвам www.gexus.com има си File Manager. Дават 20мб лепват някакъви рекламки най-отдолу на страницата и се отваря popup-че. Всичко останало ми изглежда нормално, поне досега не съм имал проблеми, затова и ти го препоръчах по-горе

• 1 year later...
am polu4ih ama ni6to smisleno ne pi6e sam nqkvi da sloja baneri v html documenta ama kak da ka4a i kade da go ka4a toq document ne pi6e pak i 6toto ti i o6te 1 2 dadoha toq sait i pi6e 4e bil goredolu hubav i smqtah 4e nqkoi go e izpolzval i znae kak stava

ne 4e ne6to,no ........:CO.NR does NOT offer any free web hosting

toest.......saita ne e free;}

• 11 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...