Jump to content
BulForum.com

Web hosting

Backbone

Recommended Posts

трябва ми нещо от сорта на хит.бг само че по голямо може да не е в бг

само да може да се отваря от чужбина да го ползвам като чекмедже

пук и за уеб хостинг

Те такова животно в България нема... В чужденеция - може би - с много попъп-и и грозни големи банери... Ама и там, като видят какво качваш, много бързо ще те затрият, даже без да ти кажат... И аз съм пробвал за приятелчета на гурбет дето са - нъцки. р2р мрежата си остава единствената лесно достъпна алтернатива за тях. Може да си играеш и прокси да им пуснеш, но и тоя номер е за кратко - и там те надушват и следва кръц - освен ако не си много много гъст с хората от хостинга. Така че положението е почти безнадеждно. Ако се докопаш до решение обаче - ще се радваме да го споделиш с нас...

http://www.united.net.kg/

No setup fees, No monthly fees

15Mb (само!) of UNIX Free Web Space

Free Subdomain Name

24/7 Free FTP Access

Free SSI Support

Free Unlimited Email forwarding

Free Colour Statistics

Password protected directories

Custom error 404 pages

Full support for .htaccess

Free Domain is now available. More

Password protected directories

No Banners or PopUps, NO Ads at all !! -> малко лъжат - искат едно банерче, но то е миниатюрно, на първата ти страница във видимата зона на стандартен екран...

Иначе другите им условия не са лоши...

freewebspace.com - 20mb mai

livegate.com - 50mb mai

www.brinkster.com i tam e 50mb

i v 3te servera nqma reklami - informaciqta mi e ot polovin godina veche ne znam dali oshte gi ima i dali predlagat sushtoto mqsto ama probvaite

za host na snimki ima dosta poveche vuzmojnosti s neogranicheno mqsto

Ползвал съм и тези - много са добри наистина, но и аз нямам прясна информация за тях... www.brinkster.com, freewebspace.com ме изхвърлиха - защото не слагах само снимки на тях :wacko: :( ... Струва си да се провери - по мои наблюдения може да изкараш с уарез на тях до около 6 месеца. Това го казвам, защото предполагам за какво ги търсиш де ;) Ако не съм прав - идеални са!

един приятел ми каза че само преименувал фаиловете в *.tif и сменял заглавието за да няма нищо общо уарез фаилоете. и си правил един html фаил

и се едно тва били картинки към него.

на мен ми трябва да стоят на тоя саит само за около час иначе ще си фунционира като yeб страница с разни простотии.

Опитай. Принципно вече никой не разчита само на разширението на файловете... Хората одавна не ближат асфалт... Яко са се напарили от такива като нас и са наясно със всичките ни хитринки... Сканира се съдържанието на файла. Особено ако е с подозрителна големина :D ...

e az moga da im lepna edin 50mb photoshop fail :) da ne me izhvurlqt :)?

Няма - защото, както казах, се преглежда съдържанието на самия файл. Ако си е фотошопски - нема проблеми... Но ако си е инсталациика, или програмка, или филмче, или игричка, дето се опитва да изглежда като фотошопски файл - нема прошка...

nesto ne shvastam kak ste razberat primerno ako daden fail mu promenish rashirenieto ot exe na jkk primerno i go arhivirash v mnogotomov arhiv primerno po nqkolko mb ili kolkoto e neobhodimo i sled tova na tozi arhiv pak mu promenish rashirenieto na naprimer sdf4 primerno ako primerno ne se razreshava arhivi v dadenoto ftp i kakv ste toq skener kadeto ste kaze tozi fail kakav e

davi kaza nesto dokato dadenata firma pritejatel na daden produkt ne razbere che iam kopie ot nego na dadeno publichno ftp i tq podade molba kum firmata podurjastata ftp-to nikoi nqma da si igrae da go trie.

a tva za skenerite sum go chuval samo che e za virusi d ase spre tqhnoto razprostranenie samo che pak si ima nachini da se skrie daden virus na nqkoe ftp taka che da si govorim gluposti za nqkakvi izmisleni skeneri koito dori i nesustestvuvat stoto q si predstavi primerno edno ftp da rechem ima 3 terabyte info na nego i kato se pusne toq skener kadeto ste mi sravnqva s baza ot danni kadeto da rechem sa vklucheni vsichki programni paketi mp3-ki filmi pomislete malko dali e vuzmojno da se napravi podobno nesto sled kato vseki den izlizat novi i novi programi filmi mp-ki i dr podobni

dori i da navlezem v sferata na nauchnata fantastika da predpolojim che ima takav software koito pravi tova nesto napravete gorepokaznaata mi instrukciq s promqnata na rashirenieto na faila sled tova s arhiviraneto i da vidim kak ste kaze tozi software dadeniq fail kakvo ima vutre osven ako nesnae kakvo sum mu napravil i toi da go napravi po sustiq red

www.gexus.com - 20mb

Имаше някакви програми за преобразяване на мр3 в картинки или нещо подобно, в един сайт го срещнах тоя подход - теглиш си албум и се оказва, че на харда имаш някакви *.jpg. И ти казват: "Изтеглете си този камуфлажен софт. и конвертирайте с него", и линк. Теглиш си 121.exe от някво си FTP........още не съм го изтеглил. :bgrin:

nesto ne shvastam kak ste razberat primerno ako daden fail mu promenish rashirenieto ot exe na jkk primerno  i go arhivirash  v mnogotomov arhiv primerno po nqkolko mb ili kolkoto e neobhodimo i sled tova na tozi arhiv pak mu promenish rashirenieto na naprimer sdf4 primerno ako primerno ne se razreshava arhivi v dadenoto ftp i kakv ste toq skener kadeto ste kaze tozi fail kakav e

davi kaza nesto dokato dadenata firma pritejatel na daden produkt ne razbere che iam kopie ot nego na dadeno publichno ftp i tq podade molba kum firmata podurjastata ftp-to nikoi nqma da si igrae da go trie.

a tva za skenerite sum go chuval samo che e za virusi d ase spre tqhnoto razprostranenie samo che pak si ima nachini da se skrie daden virus na nqkoe ftp taka che da si govorim gluposti za nqkakvi izmisleni skeneri koito dori i nesustestvuvat stoto q si predstavi primerno edno ftp da rechem ima 3 terabyte info na nego i kato se pusne toq skener kadeto ste mi sravnqva s baza ot danni kadeto da rechem sa vklucheni vsichki programni paketi mp3-ki filmi pomislete malko dali e vuzmojno da se napravi podobno nesto sled kato vseki den izlizat novi i novi programi filmi mp-ki i dr podobni

dori i da navlezem v sferata na nauchnata fantastika da predpolojim che ima takav software koito pravi tova nesto napravete gorepokaznaata mi instrukciq s promqnata na  rashirenieto na faila sled tova s arhiviraneto i da vidim kak ste kaze tozi software dadeniq fail kakvo ima vutre osven ako nesnae kakvo sum mu napravil i toi da go napravi po sustiq red

Е не се сдържах и го цитирах цялото... Според тебе това, без ни една точка или каквото и да било как се чете?

И за какви бази данни за сравнение ми бълнуваш? Файловите формати май са ти пълна мъгла. Най-обичам такива изказвания наизуст. Не бери грижа как си сканират сърварите хората. И не разсъждавай за неща, за които явно нямаш понятие.

Нека да си кажа и аз по въпроса за сървърите :)

ov3rm4n е прав, и аз не разбрах за какви бази данни става въпрос, но сканирането може да стане и то не трудно, например на принципа на антивирусите. Кой ти разчита на разширения вече, по една проста схема скенера чете хедъра на файла и понеже си има понятие от няколко хиляди формата, много бързо може да разбере истинския формат. Добре, архив, пуска деархиватор с временен файл, и така в цикъл 'дешифрира' първоначалния файл който е замислен да бъуде качен. И това понеже не се прави всеки час например, общо не би отнело много ресурси.

Но това е само проста схема която ми дойде в главата сега. Естествено ако искаш да скриеш тотално какав е файла, криптиране му е майката B)

Съжалявам, ако съм бил /offtopic/ ;)

Хич даже - даже даде добра идея - с криптиране няма как да се стигне до хедъра на файла. Но - криптиране - не архивче с паролка... И не съм сигурен дали въобще се налага разархивиране във временна директория, за да се прочете хедъра на файл от архив. Но не мога да твърдя със сигурност. За базите данни - не ми се коментираше, но сега ми хрумна страхотна идея - ми ти знаеш ли че всъщност той твоя компютър така разпознава кое е мр3, кое филм и кое програма - ми има си база данни със всичко излязло и като решиш да стартираш нещо, проверява, аджеба, какво е в базата и какво да го прави... Ми да - и като не ти тръгне нещо - всъщност причината е, че просто си забравил да си ъпдейтнеш базата бе - толкова е просто - ми той не знае какво да го прави това дето му го даваш, горкия компютър... Иначе как мислиш работят *nix-ите, завалиите, дето даже и разширения на файловете си нямат, та по тях да ги познават... Прав ли съм или да?!

100% си получил мейл с указания какво да правиш. Нали не мислиш, че сега някой ще хукне да се регистрира, само за да може да ти отговори...

am polu4ih ama ni6to smisleno ne pi6e sam nqkvi da sloja baneri v html documenta ama kak da ka4a i kade da go ka4a toq document ne pi6e pak i 6toto ti i o6te 1 2 dadoha toq sait i pi6e 4e bil goredolu hubav i smqtah 4e nqkoi go e izpolzval i znae kak stava

Определено отказвам да мисля заради някой друг. Съжалявам, ако съм оставил у теб грешно впечатление в противоположна посока. Прочети си добре майла. Ако не знаеш английски, в крайна сметка не си и длъжен - ползвай речник, в краен случай помоли някой да ти го преведе.

da we qsno ama 6toto ti go predloji toq adres i smqtah 4e si go izpolzval i znae6 kak stava ama are sry 6te se opitam pak ako ne stane ima si i hit.bg  :woot

МООN, айде, какво да те правя, ще драсна и този пост за теб :P

Не знам доколко разбираш английски и доколко си прочел за този сайт, но предполагам разбираш каква е разликата между

Web Hosting

и

URL Redirection (Domain Name Service/Subdomain Service)

?

Айде сега отиди пак на сайта и прочети по-внимателно.

EDIT: май се получи двоен едит, ама нищо,

да добавя, че фрее уеб хостинга който е с линк там, го предлагат други сайтове, а не този който си дал като линк

kakvo davat tam free domain sreshtu reklama li? ami probvaite s .tk domaina toi e free samo deto edno malko pop up banerche izliza koeto moje da se mahne s podhodqsht script

да, този домейн е много добър, един приятел там си ползваше име от доста време, но в последно време index-a който се генерира от хоста при cloaking нещо се беше сбъгясал и правеше мизерии, може и да са го оправили в последните седмици, не знам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...