samkijot Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 predlojenieto mi e slednoto: ako moje, neka v tazi papka ili podobna(pr. "cd covers") da se kachvat samo oblojkite za music cd (front & back) s realni razmeri. 1) zashtoto taka horata, koito imat jelanie da si napravyat audio cd shte sa ulesneni. 2) zashtoto po-trudno se namirat => po-neobhodimi sa (tezi malkite s razmer ~200x200, koito se izpolzvat za forum-a, osven che se slagat v papkata na sutvetnia izpulnitel ot uploader-a, vinagi mogat da budat namereni na amg,primerno) nadyavam se, che tova ne vliza v protovorechie s pravilata za upload. kakvo vi e mnenieto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 4e nqma da stane, tova mi e mnenieto. Covers s hubavo kachestvo se kachvat samo pri zhelanie na user-a. Ne mozhem da zadylzhim nikoi da kachva korici na visok resolution. Ima google za taq rabota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 tuk ne stava vupros zaduljavane. vseki sam reshava dali da kachi tova koeto ima v momenta. ne sum kazal che tryabva da trugne i da tursi oblojkata na albuma,koito e kachil.prosto edin moje da kachi album,a drug oblojkata za nego. ... a kolkoto do kachestvoto, mislya che tezi koito sa napraveni v realen razmer sa s dobro. osven tova predi vreme nesuznatelno iztrilh edna oblojka,koyato v posledtsvie se okaza mnogo tzenna, zashtoto sled tova stana napravo neotkrivaema(oshte me e yad za neya). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.