fiko_pld Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Наложи се да сменя интернет доставчика,и смятам да мина на BTK ADSL . Казаха ми по телефона ,че ще ми донесат МОДЕЛ за връзка . Въпросът ми е: "Възможноли е от този модем да дам връзка на РУТЕР и от РУТЕРА на два компютъра?" Просто да да не минава през единия и от него на другия и така единия да е пусна постояно да работи за да има другия интернет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Наложи се да сменя интернет доставчика,и смятам да мина на BTK ADSL .Казаха ми по телефона ,че ще ми донесат МОДЕЛ за връзка . Въпросът ми е: "Възможноли е от този модем да дам връзка на РУТЕР и от РУТЕРА на два компютъра?" Просто да да не минава през единия и от него на другия и така единия да е пусна постояно да работи за да има другия интернет... Да! WiFi Router! Не знам с какви разполага БТК, но има ADSL WiFi Router, който би ти свършил работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blame Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 Да! WiFi Router! Не знам с какви разполага БТК, но има ADSL WiFi Router, който би ти свършил работа. А защо wifi, а не само рутер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Рутера ми е TP LINK за обикновенна лан мрежа ,няма ли да стане ??? Той от този модем на ADSL с какъв кабел отива към компютърът ,аз мисле че е ЛАН??? Ама не съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Рутера ми е TP LINK за обикновенна лан мрежа ,няма ли да стане ??? Той от този модем на ADSL с какъв кабел отива към компютърът ,аз мисле че е ЛАН??? Ама не съм сигурен. Лан е да Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Много весела тема...хора вземете прочетете (google, wikipedia и т.н.) какво точно е router, LAN, ethernet, wifi, twisted pair, category 5 cable и т.н. и не се излагайте така по форумите. По въпроса - да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted November 24, 2007 Author Share Posted November 24, 2007 Благодаря за отговорите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.