Jump to content
BulForum.com

Заминаване за Англия на бригада?

gadniqt

Recommended Posts

Как седи въпроса ако не си студент вече.Някаква добра фирма в Пловдив или въобще в БГ,да ми пропоръчате.Ако не се лъжа програмите се водят младежки(т.е. до 27 г.) и не е задължително да си студент.Абе всякаква информация(цени,фирми и т.н.) ще ми е полезна :) .

Мерси предварително ;)

П.П. Имаше една стабилна в Пещера (едно време бях там) съществува ли още?

Като го гледам този сайт става въпрос само за студенти. "Младежки" е сложено само за благозвучие и реклама :(

Като го гледам този сайт става въпрос само за студенти. "Младежки" е сложено само за благозвучие и реклама :(

Сега се порових из гоогле и видях, че наистина има младежки програми(в други БГ фирми),но не са в земеделието,а като гледане на деца и т.н. .Другото,е че те облагат и с данъци,не е като да си студент-без данъци :).Мен ме интересува някой дали е ходил- без да е студент(някакви лични впечатления от някоя фирма),а то фирмите могат да си пишат каквото си искат в сайтовете :)

Вече сме част от ЕС. Не виждам как ще работиш без да платиш данъци ;).

Ако си студент не плащаш данък. Плаща се само national insurance, което се води нещо като нашите песнсионни осигуровки.

Ако си студент не плащаш данък. Плаща се само national insurance, което се води нещо като нашите песнсионни осигуровки.

Аз съм тука и нашънъл иншуранс си е точно соц. осигурителен номер, демек данъци. Ако си без виза, влизаш в страната със статус Self-Employed. На седмица имаш до 120 паунда които не се облагат. Ако имаш повече от 120 се облагат в зависимост колко повече от 120 имаш. Като напускаш страната обаче ако си водел всичко коректо(най-добре да имаш счетоводител и една две банкови сметки) данъците ти се връщат. Надявам се да съм помогнал.

• 6 months later...

Zdraveite,, iskam da popitam dali nyakoi nyama da zaminava sega na brigada v UK? Na men mi e za purvi put i shte se radvam ako nyakoi spodeli mnenie, spomeni i voobshte nyakava polezna informaciya. Blagodarya vi predvariyelno :rolleyes:

освен че няма да искаш да отидеш втори път и ще те стопят от бачкане друго незнам какво може да се очаква

едит : грешка в бързината , е затва оти съм неграмотен няма да ме пуснат у голямо Англия на бригада да им бера доматито :lol:

усвен че няма да искаш да отидеш втори път и ще те стопят от бачкане друго незнам какво може да се очаква

Усвен Василе да се стегнеш и да си Упраиш парвУписа че не ти Утива така...

Excuse the offtopic :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...