Jump to content
BulForum.com

Въпрос за Download Accelerator

Botev1912

Recommended Posts

Първо коя е най-хубавата версия , второ (по-важното) от къде мога да нагласа да ми сваля най-много 1 файл щото май сваля до 2 едновременно а аз искам 1 и като се свали да продалжи със следващия, и още един въпрос, Може ли да се направи както флаш гет ако пропадне връзката да не спира свалянето да не ми пиши ерор ами да седи така докато се възвърне връзката!

Пробвай тази,ползвам я Internet Download Manager v3.18 ,работи като

флаш гет

,http://warez.ru:8083/Win_Appz/Internet.Download.Manager.3.18/idman318.exe

versiqta na  Dap-a  e po-nova ot taq na flashget 1.4

tva deto iska6 da se napravi da svalq samo 1 fail se pravi ot options,misli 4e na connection be6e ma ne sam siguren

Номера на версята на две различни програми не ги поставя в абсолютно никаква връзка една с друга. Как реши, че щом едното е 1.4, то задължително е по-старо от друго, което е 7.0.1.3... Тук стана дума за ICQ клиенти, и този с най-малка версия всъщност е най-нов - 0.9.х - даже не е 1...

versiqta na  Dap-a  e po-nova ot taq na flashget 1.4

tva deto iska6 da se napravi da svalq samo 1 fail se pravi ot options,misli 4e na connection be6e ma ne sam siguren

Номера на версята на две различни програми не ги поставя в абсолютно никаква връзка една с друга. Как реши, че щом едното е 1.4, то задължително е по-старо от друго, което е 7.0.1.3... Тук стана дума за ICQ клиенти, и този с най-малка версия всъщност е най-нов - 0.9.х - даже не е 1...

Понеже следа развитието на версиите и на двете програми и знам(така поне мисля :P) коя е по-нова :).Не сам се подвел по номера на версията.Тва че Дап е по нова версия не означава че е по-добра от флашгет...

Ne znam za drugoto no moga da ti kaza za download-a na 1 fail.Stava taka:

1.Otivash na Menu Downloads

2.Posle na Options/configurations

3.Posle na Connection

4.I tam dolu vdiasno pishe Download Queue

i pod nego pishe max simultaneous downloads ( different files):

Eto tuk pishesh kolko faila da ti svalia ednovremenno.Sega shtom ti se svaliat 2 faila, znachi tam pishe 2

Napishi 1 i si gotov

P.S.Zashto reshihte hora che s flashget se svalia po-barzo? :)

• 4 weeks later...
  • 1 month later...

на някой "заспивал"* ли му е DAP-а?

аз съм с 7.0.1.3

* - имам в предвид, че след известно време просто не приема трафик. показва ми скорост - нормална, но промяна в % и MB няма. трябва да паузирам дадения файл и след това да го възобновя за да се "събуди" :D

btw има функция за preview, заради което го предпочетох пред flashget за филми ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...