Tomahawx Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 ЧРД Килър , нека твойте желания да са мои пожелания ^^ П.П. Аз пък нямам warn от него :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 П.П. Аз пък нямам warn от него :Р Ами то не е късно...Весо, дай на момчето 20% да не се чувства пренебрегнато... Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 честито и от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 С искрени пожелания за крепко здраве, вътрешна устойчивост, сила и воля за победа, дори и над собствените си демони, честитя на един от най-видните скорпиони в този форум! Живо и здраво, килъре! Изгради света си! П.П. Като се замисля, като гледах личния хороскоп на един приятел, роден на тази дата 82-ра година - той се пада в стрелец. Може и Стрелец да си :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Честито и от мен Killer, много здраве и късмет ти желая! Вдругиден ще го полеем Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Жив и здрав килъре и всичко най-най ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Благодаря на всички за милите думи и хубавите пожелания. Няма как да ви опиша какво значат те за мене. С времето разбрах, че не е важно колко пари вадиш на месец, с колко жени си легнал и какви коли си карал. Най-важното за мене са тези думи и пожелания. Най-важното е приятелите ми да се съберат на един щур купон по случай скапания ми рожден ден. Другото са подробности Съжалявам че няма как да поканя всички, които искам да събера. Някои няма да могат заради работа, някои няма да могат поради други задължения, някои не са между живите, Бог да ги прости. Но се радвам че тези които могат, няма да си останат вкъщи, а ще дойдат да празнуваме. Това ми стига. За цял живот ми стига Живи и здрави да сте ми, приятели. Вие сте хората които ме крепят да продължавам да продължавам. Щастлив съм, че имам приятели като вас Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 ----------------- РЕСПЕКТ ------------------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Абе прав си не е важно с колко жени си спал, ама е важно да си спал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Весо тъкмо приключвам водка с двойни размери номер 4 Прекрасна вечер Кадри от мене: СНИМКА 1, СНИМКА 2, СНИМКА 3 (ГОТИИИН), СНИМКА 4 , СНИМКА 5, СНИМКА 6, СНИМКА 7, СНИМКА 8, СНИМКА 9, СНИМКА 10 -------- с какво се занимаваха мойта жена и Стоян, впоследствие и Иван се включи: ХОП След дълго обследване установявам че липсват много и за съжаление хубави снимки... и даже не знам как и къде са заминали.... Бясен съм понеже имаше 2-3 перфектни твои портретчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Защо постваш снимки на хора от форума без тяхно разрешение? Ми ся ако някой тръгне да ги бие? НЕ ТЕ Е СРАМ! Ся всички, които са събрали на киллъра, знаят как изглежда. И ша ходат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 25, 2007 Author Share Posted November 25, 2007 Да ходат бе муахахаха - Chromatically Tempered Sword ги чака - едни така ходили Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 Тоя меч е за роугове бре Да речем че е Ашканди По-скромничко един вид, че можеше да е Калимдорския меч Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted November 25, 2007 Share Posted November 25, 2007 много добре беше, всичко мина на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
johan Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 ЧРД на патерица! Жив и здрав и много късмет! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Ехх Йохане къде се изгуби пък ти бре човек Мерси за пожеланията, нищо че са на патерица Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Айде жив и здрав , всичко най-хубаво и лек път в живота Наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 21, 2008 Share Posted November 21, 2008 Весо, жив и здрав да си, брато, яко късмета да те спохожда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 @KILLERINCHO жив и здрав да си, всичко най-хубаво ти пожелаваме с брат ми и само успехи през годината Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Честито Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Честито и от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Честито... жив и здрав. Всичко най-добро и всичко, което си пожелаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Ей, бат Весо! Понеже ти си имаш цялата красота на света, за тва ти пожелавам цялото щастие на света! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 22, 2008 Share Posted November 22, 2008 Много здраве ти желая братле и всичко най-най .... нека всички твои желания са мои пожелания от сърце ... Наздраве... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 23, 2008 Share Posted November 23, 2008 Mersi na vsichki za pojelaniqta i da ste mi jivi i zdravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.