Jump to content
BulForum.com

CRC

Amigo

Recommended Posts

Изключително многословен си Amigo, ша знайш ;) Ако го беше оставил само до заглавието на темата, без да пишеш в нея, сигурно още по-ясно щеше да стане :wacko:

Можеш, 'начи, да кажеш (ако не е тайна, разбира се), на к'ва ОС си, за коя програма става въпрос, откъде си я свалял, с какво си я свалял, пробвал ли си рестарт и ново стартиране на инсталацията и такива ми ти работи...

Edit: Мда, не ми мина през акъла че може и да не става изобщо въпрос за инсталация, ами за разархивиране... Трябва да се науча да чета между редовете...

http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=1866

Не си ли задавате понякога въпроса, защо аджеба са пиннати тия теми най-отгоре? Ей така - просто от любопитство да ги прегледате??

to hubavo ama tva za rara go znam probvah i ne6tasnoto ne6to trygva pak da se install i mi dava taq gre6ka s rar ne moje da se otvori

Ами просто трябва да те наведе на мисълта, че след като CRC ти дава грешка (сиреч - не излиза контролната сума на файла) - нещо се е прецакало при свалянето. сваляй пак. и кажи най-накрая за кое говориш - може някой друг да е имал същия проблем със същата програма и да звае как става. но като не казваш коя е...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...