Amigo Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 nqkoi da e vijdal podobno syob6tenie za gre6ka pri installaciika da znae kak se otstranqva ? Could not initialize installation. (CRC) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Изключително многословен си Amigo, ша знайш Ако го беше оставил само до заглавието на темата, без да пишеш в нея, сигурно още по-ясно щеше да стане Можеш, 'начи, да кажеш (ако не е тайна, разбира се), на к'ва ОС си, за коя програма става въпрос, откъде си я свалял, с какво си я свалял, пробвал ли си рестарт и ново стартиране на инсталацията и такива ми ти работи... Edit: Мда, не ми мина през акъла че може и да не става изобщо въпрос за инсталация, ами за разархивиране... Трябва да се науча да чета между редовете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=1866 Не си ли задавате понякога въпроса, защо аджеба са пиннати тия теми най-отгоре? Ей така - просто от любопитство да ги прегледате?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 30, 2004 Author Share Posted January 30, 2004 http://warez.ru/invision/index.php?showtopic=1866 Не си ли задавате понякога въпроса, защо аджеба са пиннати тия теми най-отгоре? Ей така - просто от любопитство да ги прегледате?? to hubavo ama tva za rara go znam probvah i ne6tasnoto ne6to trygva pak da se install i mi dava taq gre6ka s rar ne moje da se otvori Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Ами просто трябва да те наведе на мисълта, че след като CRC ти дава грешка (сиреч - не излиза контролната сума на файла) - нещо се е прецакало при свалянето. сваляй пак. и кажи най-накрая за кое говориш - може някой друг да е имал същия проблем със същата програма и да звае как става. но като не казваш коя е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 30, 2004 Author Share Posted January 30, 2004 stava duma za Virtuagirl.Cindy.Cowgirl.(full)(1).exe izteglih go pone 5 pyti ve4e i pak sy6toto? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 е това пък за какво ти е? само да си пълниш машината с глупости... аз мислех, че е нещо сериозно... не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted January 30, 2004 Author Share Posted January 30, 2004 sorry ama tolkva mi e dosku4alo all 4e se 4uda kva glupost da napraq i ednovremenno testvam 2003 za kolko vreme 6e go zbozq:)))))))) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 компа си е твой - прави си го каквото искаш. с програми като тази няма да ти отнеме много време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 SORRY ама не бях го качил все още целия файл......и от там CRC.... а сега впрочем качвам още от тия мадами. Enjoy! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.