Jump to content
BulForum.com

Tony Hawk's Pro Skater 3 Problemo

GeorgiK

Recommended Posts

Parvo iskam da vi pomolia da ne mi obiasniavate che ima sledvashti igri i kak da igraia tiah a ne 3kata. Sega imam si neia dovolen sym. Samo deto neshto ne moga da ia crack-na. Predi vreme(niakade predi godina) si ia napravih i sichko tochno ama sega ne pomna kak stavashe. Svalih mnogo i razlichni crack-ove za razlichni versii samo che vse kazva Abnormal Program Termination. Neshto si mislia che problema e v samia parvonachalen .exe file. Ta ako niakoi ima crack-nat exe file neka go kachi. Drugi reshenia sashto me ustroivat razbira se. Blagodaria na probvashtite se da pomognat ot sega.

Случайно на ХР ли си ? Защото ако си на ХР е възможно да трябва да намериш специален крак(а може и пач) за него ..

П.С. Никой няма да ти каже да играеш 4 защото повечето смятат 3 част за най-добра :)

Например това е пач за Heroes3. Имах предвид че някои по-стари игри просто не са пригодени за NT технологията и затова се налага допълнително да се кракват pikachusgoodbye.gif.

P.S. Сори ма не мога да се накефя на смайлитата от Get Smilenahaha.gif

Vsichko tova mi stana iasno. Samo deto crack za Heroes3(koiato btw specialno probvah i varvi s normalnia crack deto imam) mnogo mnogo ne mi varshi rabota za Tony Hawk's Pro Skater 3... Ne che neshto mrynkam ama mi izglejda kato da mojesh da mi pomognesh a si govorim niakvi stranichni raboti. Ako ti se zanimava kaji gore dolu kade da tyrsia tozi "specialen crack". Pyk ako go namerish...ideal...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...