GeorgiK Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Parvo iskam da vi pomolia da ne mi obiasniavate che ima sledvashti igri i kak da igraia tiah a ne 3kata. Sega imam si neia dovolen sym. Samo deto neshto ne moga da ia crack-na. Predi vreme(niakade predi godina) si ia napravih i sichko tochno ama sega ne pomna kak stavashe. Svalih mnogo i razlichni crack-ove za razlichni versii samo che vse kazva Abnormal Program Termination. Neshto si mislia che problema e v samia parvonachalen .exe file. Ta ako niakoi ima crack-nat exe file neka go kachi. Drugi reshenia sashto me ustroivat razbira se. Blagodaria na probvashtite se da pomognat ot sega. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 30, 2004 Share Posted January 30, 2004 Случайно на ХР ли си ? Защото ако си на ХР е възможно да трябва да намериш специален крак(а може и пач) за него .. П.С. Никой няма да ти каже да играеш 4 защото повечето смятат 3 част за най-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 Mda na XP sym. I kato mi triabva "specialen crack" tva kvo znachi? Otkade da go nameria? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Например това е пач за Heroes3. Имах предвид че някои по-стари игри просто не са пригодени за NT технологията и затова се налага допълнително да се кракват . P.S. Сори ма не мога да се накефя на смайлитата от Get Smile Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 31, 2004 Author Share Posted January 31, 2004 Vsichko tova mi stana iasno. Samo deto crack za Heroes3(koiato btw specialno probvah i varvi s normalnia crack deto imam) mnogo mnogo ne mi varshi rabota za Tony Hawk's Pro Skater 3... Ne che neshto mrynkam ama mi izglejda kato da mojesh da mi pomognesh a si govorim niakvi stranichni raboti. Ako ti se zanimava kaji gore dolu kade da tyrsia tozi "specialen crack". Pyk ako go namerish...ideal... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.