kreflux Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Чисто нова. Донесена е от САЩ. Двустранна- от едната страна е със символа на WKK, а от другата е чисто зелена.Много е дебела. Перфектна е за зимен подарък.Цена- 30 лв. Снимки: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192234 skype- krum81 0899811020 krumatanassov@abv.bg Пловдив за други градове- Еконт Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divo Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Цена? Материя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted January 30, 2008 Author Share Posted January 30, 2008 Материята е памук и вълна. Цената е добавена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nohuty Posted January 31, 2008 Share Posted January 31, 2008 Така, виждам че човека е от Пловдив така че малко ме съмнява тази шапка.Ако някой има интерес към нея може да се свърже с мен и ще му кажа място от което да си я закупи за скромната цена от 6 лв (Квартал "Тракия") Надушвам лека измама тъй като лесно може да я закупи от там и да вкара офертата "донесоха ми я" Link to comment Share on other sites More sharing options...
kreflux Posted March 9, 2008 Author Share Posted March 9, 2008 Намалям на25 лв. Не ми се слушат глупости. Шапката е донесена от САЩ, чисто нова е и цената и е 22 USD по етикет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.