don_anton Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 ima li fenove na tozi bih kazal velik sport ? ot nqkolko meseca go "praktikuvam" ako moje taka da se kaje i a men e edin ot nai-interesnite i zavladqva6ti sportove. izglejda adski prost no do sega ne sum sre6tal po-slojna igra a i atmosferata i vsi4ko e ubiistveno... da ne govorim za napredvarata v high shool i college football kudeto vsi4ki igraq sus surce za otbora si a i za da gi zabelejat ot NFL. a tam puk ima neveroqtni ma4ove i mnogo za gledane ta ima li fenove, koi vi e lubimiq otbor, igrali li ste, igrae li vi se davaite pi6ete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 Преди ми се струваше глупав спорт, но като дойдох в САЩ ми обясниха правилата и сега ми е един от най-любимите спортове. Обикновено е много по-интересно от шампионската лига или някое световно първенство. Много мачове се решават в последната секунда и има тръпка до самия край. Недостатък е краткия сезон - от септември до началото на февруари. Любимия ми отбор е Seattle Seahawks, които загубиха финала преди 2 години Не пропускам техен мач, а скоро смятам и да отида на стадиона, ако намеря билет, че това не е много лесна задача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 mi az haresvam patriots glavno zarady brady a za horata koito ne mogat da gledat na jivo ma4ovete v nfl.com ima dosta dobri i interesni reportaji a i v zamunda ka4vat dosta ot ma4ovete naistina sporta e super a i tfa 4e moje da se re6i ma4 za sekundi e unikalno addai running back-a na colts napravi super TD sus sigurno 60 yarda run vs. patriots a az si misleh 4e quartera e over aide ako ima i dr hora pi6ete az li4no nqmam turpenie da ida v 6tatite sled nqkolko meseca i da si vzema jerseys i footballs i pro4ie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 а ти къде играеш този спорт? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted November 22, 2007 Author Share Posted November 22, 2007 v aubg/amrikanskiq v blagoevgrad/ no kakto kazah "praktikuvam" v kavi4ki za6toto ob6to vzeto vsi4kite znaniq za igrata idvat ot hora koito sa bili v usa za po godina ili ne6to takova ili ot nqkoi ot amerikancite koeto zna4i 4e nqmame trenior. imame 4 otbora koito imame lokalno purvenstvo... v sofiq ima teamsofiq i ako se nameri 3ti tim moje da se napravi federaciq no za tfa trqbvat mn pari za ekipirovka i vsi4ko drugo abe nqma zna4enie 4e igraem v nekvi adski tupi usloviq qkoto e vsi4ki im se igrae i entusiazmut e golqm mai kato gledam samo 2mata sme fenove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 Що бе...Има и други фенове. През лятото разцъквахме с момчетата от квартала из полянките, ама колкото да се поблъскаме малко, без да играем по правила или за точки. То не че някой знае правилата де Просто си купихме една топка от "Левчето" и поразцъквахме. Ако кажете каква е хавата с правилата ще е полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 9, 2007 Share Posted December 9, 2007 правила - http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90%D0%BC%...%B1%D0%BE%D0%BB торент за теглене на мачове - http://leech.tenyardtorrents.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 12, 2008 Share Posted January 12, 2008 И ние лятот играхме и се блъскахме яко относно самата игра готина е особено , ако си ядосан на някой си изкарваш яда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 27, 2008 Share Posted January 27, 2008 Някъде около 96-7ма бях много запален и тогава даваха репортажи със закъснение от по няколко седмици по Неделен Стадион (тогава още по Ефир 2). Година по-късно чичо ми замина за щатите и ми прати топка и мачовете в махалата започнаха. Само след около месец имахме две счупени ръце и много скъсани дрехи и дотам беше. Сега вече година и половина живея в Америка и като няма какво друго, гледам. Честно казано много се дърпам, защото ми се гледа истински футбол, ама истината е, че е интересно. Много бавно се развива действието, като във всички американски спортове (рекламите движат нещата), но играта е много тактическа и интересна. Сега ми се е превърнало почти в ритуал да се събираме с приятели и цял ден да гледаме в неделя (а после Family Guy, Simpsons и така нататък цял ден губене на време). Чак не знам какво ще правим днес, като няма...пък и първенството свършва скоро и после чак в края на годината. Иначе напоследък сме се хванали да играем, защото има много сняг, а на сняг е най-яко. Малко оставаш без крака и ръце, щото го играем на -20C, ама карай да върви. Номерът е да се играе с така наречения two hand touch, а не на tackle. Сложиш ли здраво две ръце, долу е...да няма контузии. Честно казано е голяма веселба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.