Jump to content
BulForum.com

Filmi sys snaiperisti

Recommended Posts

Bezshumen Spusak...gledah malko ot nego nashiq izkara basi snaipera...samoche ne go dogledah no do koloto razbrah toi e assassin i deistva s snaiper...potarsi go v videotekata

Vrag pred portata

sniper

sniper 2

ZGAN, ako stava duma za filma s Marc Dacascos, sy, go gledal, naistina snipera tam e izvynzemen :)

Cmehuvka, Assassins e mnogo gotin,gledal sym go 3-4 pyti.

Axe, za6to ne mi otgovarq6 na Pm-ite? Ako si se otkazal pone imai doblestta da mi go kaje6, a ne da se krie6!

абе вижте се кви сте ...

той човека си е казал в първия си пост по темата че е гледал:

Враг пред портата

Снайперист 1 и 2

кво му ги повтаряте :angry1 няма по 10 пъти да ги гледа я.

ае чете цялата тема преди да поствате нещо :punk

ZGAN, ako stava duma za filma s Marc Dacascos, sy, go gledal, naistina snipera tam e izvynzemen :)

Cmehuvka, Assassins e mnogo gotin,gledal sym go 3-4 pyti.

Axe, za6to ne mi otgovarq6 na Pm-ite? Ako si se otkazal pone imai doblestta da mi go kaje6, a ne da se krie6!

Zerghathul ZNAG e ima predvit filma sys Dolph Lundgren.Eto tozi mai http://www.imdb.com/title/tt0117653/

JIS, az sym kazal, ama tova kakvo im pre4i da go povtorqt o6te nqkolko pyti :) Neka, da ima!

FX-2, gre6kata e moq, filmyt s marc e drug, prosto i v nego ima6e edin zverski sniper i ottam napravih asociaciqta.

Predlagam ti vmesto da gleda6 nqkoi film da vrutnem edin DF3 i da usetim trupkata :))))!

The^Undertaker, DF sym djitkal pove4e, otkolkoto sym spal prez poslednata godina :) Nqma spor, tova e edna ot igrite, v koito da strelq6 sys sniper e istinsko udovolstvie! Sy6to taka liubimata mi seriq Rainbow 6 i 6to-gode dobrata Ghost recon sa mnogo priqten na4in da zadovoli6 sniperistskite si nujdi :))

Abe po-dobre niamaite snaiperistki nujdi. Imam edin priatel deto beshe v amerikanskata armia v snaiperistka divizia. Imashe dogovor i dva meseca beshe v Iraq. Kasmet che mu ostavaha samo 2 meseca inache shteshe savsem da ludne. Tova e neshto neopisuemo...

• 7 months later...

Доста добър филм, не само заради присъствието на снайперисти! Много добре е пресъздал психозата, обзела невинните жители по време на убийствата.

Гледах Sniper2, не съм доволен. Дано третата част е по-добро продължение.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...