DR_BoMBa Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 ae hora neka nqkoi da kaje kak da nakaram racete si da rastat !? ne6to ne varvqt kakto trqbva i ve4e mislq da se otkaja ot fitnesa ! POMOGNETE kato se zamislq vsi4ko raste no racete 4esno kazano ne mardat ! treniram 4-pati v sedmicata 1-den gardi 2-ri den grab 3-ti den ramo trapec 4-den race ! kajete koe ne e nared i piq surovata4en protein i predi tova sam pil amino kiselini ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akimoto Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Кажи първо кво точно прайш за ръцете освен че ги тренираш. Кви опражнения и тнт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 също може да кажеш и от колко време тренираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted November 19, 2007 Author Share Posted November 19, 2007 ammm treniram ot ima nqma 2 godini 1-na i ne6to ! ami pravq 4 uprajneniq za race 1 prav lost 2 na skoto pak s lost 3 dambeli (4uk4eta) i 4-toto e pak dambeli zavisi gledam da gi smenqm ! aa triceps 3 zad vrat s dambel , frensko i nakraq skripec i vsi4ko go pravq po 3 4 seriii po 8-10 povtoreniq i ve4eeee pffff ! na nqkoi ako mu se zanimava neka da kaje kakvo da zema za piene no da znam 4e 6te ima efekt ! ve4e se ot4aivam nz pretovarval li kakvo pravq nz nz trenirovkata mi za race e ne pove4e ot 1 4as ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseMania Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Само едно ще ти кажа,тренирам сигурно вече 5години и започнах по зериозно от 15 годишен..(на 16 тръгнах на фитнес зала,първата ми беше да се развия малко).Когато почнах ми казаха гледай да не пиеш глупости и най-важното да чакаш резултат..вярно ти тренираш за него но колкото повече се гледаш в огледалото и нищо не расте(както беше при мене естесвемо в порядъка на 6 месеца без никъв ефект ..смяна на упр..храна дръ-дрън пак няма ефект,обаче си продължих си тренирам и ефекта сам си дойде.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Все пак всеки отганизъм е различен и си е до физика . DR_BoMBa колко ти е ръката говоря за обиколката на бицепса ? След като си тренирал толкова време да не би да си достигнал максимума си ? Ако си го достигнал вече може да се замислиш да пиеш нещо ( дали си заслужава сам решавай ) . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 на колко си години , също важи , все пак ако си в етап на развитие на тялото като цяло , много ясно че по-трудно може да се оформиш , аз примерно след 3 или 4 година започна да си личи че тренирам в ръцете и рамената говоря , след като минах 20-те годинки , все пак човек расте до около 25 годишна възраст, след това яко налива , не съм някакъв запален фитнес-маняк , но от мойте наблюдения където имам това забелязвам Просто има много други малки,но важни фактори от който може да зависи съответно нараястването на ръката или нещо друго , не е само тренировката. ЕДИТ: Просто си продължавайте да си тренирате , може и не толкова редовно , но не спирайте, съня е много важен също, всяко нещо с времето си , резултата ще дойде налице, но просто трябва упоритост и търпение Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 Аз имам същия проблем.На 17 съм и ръката ми е 37 и неще и неще повече да мърда.Сменях упражнения,програми работи глупости и няма ефект.При мен обаче не само че не расте ами даже и немога да се напомпам.Ям правилно взех си креатин и суроватъчен след тренировка обаче ефекта е същия.И аз се отчайвам с ръцете но се успокоявам че все още съм малък и след време ще налея и там Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 19, 2007 Share Posted November 19, 2007 До голяма степен си е до физика, казвам го не от много знания по темата, а от личен опит. Имам приятели, които за броени месеци постигат това, което други и с години не могат. Аз самия много бързо качвам килограми и маса в ръце, гърди гръб. Още повече ръцете - по-скоро бицепса знам, че се прави изключително рядко, защото е мускулна група, която се нуждае от здрава тренировка + дълга почивка, за да расте А и стига сте ме депресирали с тия 17 години и 37 ръка, че почвам да се чувствам мизерен Тоя баскетбол в пубертета, освен на цялостната фигура не ми се отразява добре на друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 може да пробраш и да не ги тренираш известно време да кажем пропускаш 1-2 тренировки за ръце , а другото си го караш както си е , или пък сменяш мястото на бицепса и трицепса в тренировката Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 ami qnuari mesec praq 18 i rakata e ima nqma 39-40 ae tam nqkade zavisi ot metara i naisti vi kazvam ima takam momet detoooo basi ae mislq da spa da se gledam v ogledaloto ! a ? i da ne piq a ! ok !!! i da pove4e OK ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Аз имам същия проблем.На 17 съм и ръката ми е 37 и неще и неще повече да мърда.Сменях упражнения,програми работи глупости и няма ефект.При мен обаче не само че не расте ами даже и немога да се напомпам.Ям правилно взех си креатин и суроватъчен след тренировка обаче ефекта е същия.И аз се отчайвам с ръцете но се успокоявам че все още съм малък и след време ще налея и там Човек всичко си е до физиката.Аз като съм на 15 пак си ми расте ръката .Е не е някфа огромна ама .Ама не мога да си обясня-как не можеш да се напомпаш .За да не можеш да се напомпаш кръвта трябва да не навлиза в мускула,което силно ме съмнява .А и от колко време тренираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 nqma e pone malko moje i da q napompa6 ! nesa 6a6kai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 4ри упражнения...направи ги 3.Дай им време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Все пак има още да растеж . Определено малко почифка няма да им се отрази зле . Пък и за 18 годишен си е добре като съдя по писането ти и без химия си си добре . Даваш почифка след това сменяш упражнението и чакаш месец два след това чак може да се замислиш да пиеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Абе аз попринцип хода от 2 год и полвина някъде но с постоянни големи спирания иначе сериозно от 4 5 месеца някъде.Гърба ,гърдите,рамото се напомпва ,но ръцете немогат и немогат.Правя бицепс 10кгх20 повторения,12х20 повторения 16х20повторения и след това веднага с 12 още 12 16 повторения.Все едно не съм играл ръце.Прав лост,машина дъмбели няма никой.Ще пробвам това да спра да тренирам ръце 2 седмици Link to comment Share on other sites More sharing options...
DR_BoMBa Posted November 21, 2007 Author Share Posted November 21, 2007 nz da li da spiram mn mi se trenirat race a pak i neznam moje i da pretovarvam da mu .... pffff Link to comment Share on other sites More sharing options...
petarzzz Posted November 21, 2007 Share Posted November 21, 2007 awe svikvat s natovarvaneto i zatva smenqi uprajneniq polzvai po golqma tejest deto da q digne6 3-4 puti max i tva e Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 22, 2007 Share Posted November 22, 2007 Абе аз попринцип хода от 2 год и полвина някъде но с постоянни големи спирания иначе сериозно от 4 5 месеца някъде.Гърба ,гърдите,рамото се напомпва ,но ръцете немогат и немогат.Правя бицепс 10кгх20 повторения,12х20 повторения 16х20повторения и след това веднага с 12 още 12 16 повторения.Все едно не съм играл ръце.Прав лост,машина дъмбели няма никой.Ще пробвам това да спра да тренирам ръце 2 седмици а и повторенията са ти много , 6-8-10 повторения за бицепс са напълно достатъчни , а и като те гледам какво правиш съм почти сигурен че просто ги пренатоварваш и не могат да си починат , бицепса е малка мускулна група която несъзнателно се тренира докато тренираш други групи и му трябва не много за да расте пробвай да правиш 3 упражнения с по 1 загряваща и 3-4 работни серии по 6-8 повторения при мене да кажем най-добре действа сгъване с прав лост скотово с дъмбел редуване с дъмбели Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted November 23, 2007 Share Posted November 23, 2007 а и повторенията са ти много , 6-8-10 повторения за бицепс са напълно достатъчни , а и като те гледам какво правиш съм почти сигурен че просто ги пренатоварваш и не могат да си починат , бицепса е малка мускулна група която несъзнателно се тренира докато тренираш други групи и му трябва не много за да расте пробвай да правиш 3 упражнения с по 1 загряваща и 3-4 работни серии по 6-8 повторения при мене да кажем най-добре действа сгъване с прав лост скотово с дъмбел редуване с дъмбели Мерси ще опитам Правя по 20 бройки на двете ръце не по 20 на една(само да уточня) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ми то няма значение дали правиш по 20 на ръка с дъмбел или 20 с двете ръце с лоста, все едно и също се получава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Ми то няма значение дали правиш по 20 на ръка с дъмбел или 20 с двете ръце с лоста, все едно и също се получава... Той май иска да каже,че прави 10 повторения с дъмбел на едната ръка и 10 на другата . А я дайте и аз да попитам едно бързо въпросче.Последно време малко ги редувам упражненията,но общо взето правя-згъвания с дъмбели(по 10 повторения на ръка) ,згъване с крива щанга(прав и в седнало положение-имаме си едно уредче не мога да го опиша ) .Дайте предложения с какво да ги заменя,че вече ми писнаха тея упражнения NEO_DDT благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pharel Posted November 28, 2007 Share Posted November 28, 2007 Хмм може да повтарям някой но се пак съм на мнение че за добри ръце траа бая тренировка съчетана с режим или добавки...Аз лично най уважавам да фана един лост и с него от седнало положение като съм забелязал че ако сложа килограми които едвам едвам вдигам след тренировка се чувствам като терминатор И предмишницата е важна.Беха ми казали професионалисти че за развитие на предмишница най добре е да се виси на лост и да се стиска визможно най силно.Пробвал съм го след 20-30 секунди немои си кажеш името Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Той май иска да каже,че прави 10 повторения с дъмбел на едната ръка и 10 на другата . А я дайте и аз да попитам едно бързо въпросче.Последно време малко ги редувам упражненията,но общо взето правя-згъвания с дъмбели(по 10 повторения на ръка) ,згъване с крива щанга(прав и в седнало положение-имаме си едно уредче не мога да го опиша ) .Дайте предложения с какво да ги заменя,че вече ми писнаха тея упражнения Прави разнообразни сгъвания с дъмбели - прав, седнал, с двете ръце едновременно, концентрирано сгъване; прави скотово сгъване - с дъмбели и с лост; прави бицепсови набирания; прави бицепсово сгъване с надхват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HePoH Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 Аз за ръце правя в първия ден от седмицата 4 упражнения за трицепс и 3 за бицепс ето тренировката, която според човека който я направи е концентрирана върхи ръцете (той е професионалист) ми: 1 Бутане за трицепс от лег 4х 8-10-10-10 2 Френско вдигане от лег с дъмбели 4х 8-10-10-10 3 Френско вдигане с една ръка от седеж 4х 10-10-10-10 4 Бутане на скрипец за трицепс 3х8-10-10 5 Сгъване с щанга от стоеж 4х8-10-10-10 6 Скотово сгъване от 90 градуса с дъмбел 4х8-10-10-10 7 Концентрирано сгъване с дъмбел от седеж 4х8-10-10-10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.