Jump to content
BulForum.com

Problem s Shogun:Total War

dimo

Recommended Posts

;) A we batka ! Ako ima6e dve cdta za svalqne ok! Ama nema ! :sayjin 

I nqma fail koito da otvarqm s demon tools-a! Prosto vij v gamez1 shogun total war kvo ima za teglene i togava kazvai!!!

OK suglasen sum :) .Proto razbrah posta krivo v smiul takav 4e ima 2 cdta i ne znae6 kvo da prai6.Vij nfoto na igrata ili pitai veseo koito mai e imal takuv problem s hooligans :)

A we 6to ne otidete v Gamez1/shogun:total war ! Shte vidite 4e tam nqma cd1 i cd2 ! :angry:

Ti ot duma ne razbira6 li. Alex ti kaza"4e tq Shogun e na 2cd-ta.Moje da ne sa ka4ili 2-to,ili puk da e delnato po pogreshka"

Tova spored teb kvo zna4i.......

Как я инсталираш? Стъпка по стъпка както е написано в nfo файла? А? Я кажи да чуем... щото аз като чета - това е рип - демек не само, че CD2 няма, ами и CD1 няма май... Някой чете ли тия файлове?

Ми с това почни - лошо няма - и ние не сме гении... Задръж натиснат SHIFT бутона и цъкни на nfo файла с десен бутон - като ти отвори менюто иди на Open with... и избери от списъка който ще ти отвори Wordpad... Готово. То това беше обяснено някъде из забодените теми най-отгоре, ама като не четете.

Не искам да я дърпам, за да пробвам - за това казвайте какво точно правите и какво не ще.

• 5 months later...

Аз имам малко по-различен проблем. Свлих я и си изпълнявам инструкцийте пускам сетъпа и после разархивирам звуци, ткстури...(щтото е рип)-всичко както го пише в инфото и когато си стартирам играта ми дава черен екран и след една две секунди ме изхвърля в windows. Пробвах да я дръпна от технолинка, но става по същия начин :(.

Идей ?

Аз имам малко по-различен проблем. Свлих я и си изпълнявам инструкцийте пускам сетъпа и после разархивирам звуци, ткстури...(щтото е рип)-всичко както го пише в инфото и когато си стартирам играта ми дава черен екран и след една две секунди ме изхвърля в windows. Пробвах да я дръпна от технолинка, но става по същия начин :(.

Идей ?

Mdam ia z go imah toq problem problema e vuv videoto pone pri mene izlugah q na slaba razdelitelna da trugne i psole v igrata si dignah na moita koqto iskahda igarq i si4ko to4no , oba4e kato izleze6 i akto se zasili6 na golqmata dava 4erne ekran probvai :)!

problema e vuv videoto pone pri mene izlugah q na slaba razdelitelna da trugne i psole v igrata si dignah na moita koqto iskahda  igarq i si4ko to4no , oba4e kato izleze6 i akto se zasili6 na golqmata dava 4erne ekran probvai :)!

Изникна малкото затруднение, че не мога да намеря откаде да си куригрирам резолюцията без да влизам в играта. Прегледах всички папки но няма никаква програма за видео сетъп :(

ми и аз го имах същия проблем-4 различни версии на играта съм пробвал да инсталвам-същата хава-черен монитор и ме изхвърля от играта.

мисля че е от прозореца деа-няма от кфо друго да е,щото помня че преди като бях с 98-цата съм я подкарвал без проблеми

Изникна малкото затруднение, че не мога да намеря откаде да си куригрирам резолюцията без да влизам в играта. Прегледах всички папки но няма никаква програма за видео сетъп :(

nqpomnq az kak go izlygah da truhne smeni rezoluziqta na pc-to i probvaida q startira6 ..!

A ako ne stane svalqi Medieval i boi boi , jalko 4e taq igra nemojemd a q cukame po ip-ta :(! v taq "mreja"

оих,мале ако можешееееее

такива хубави спомени имам от мрежовите мелета които сме си правили на шогуна-можа само 3-ма човека да сме били-ама ставаше нечовешко клане.и на медиъвъла сме правили-само че само двама човека и 4 компютъра-пак ставаше жестоко дейба :love

Аз на медивала не съм играл в мрежа :( , но в сингъл съм превъртал експанжъна със 100% от територията и със 60%, а оригинала само 60% щтото после просто няма начин беше ми останала само Британия кадето беше последната нация-ония испанските араби и всяка година въстававаха по 9-10 провинции и поне по 1000 човека въстаническа армия във всяка провинция.

не ми говори-тъкмо ми оставаха към 6 часа да е врътна..и в централна европа избухнаха такива БРУТАЛНИ възстания че направо не искам да си спомня-на всеки ход губех по 3-4 провинции деа..а как да ги потуша?!?!?!армиите ми са на фронтовете и се къртеха с малкото оставащи врагове,а в тил нямах никои..да не говорим че тогава играех с византииците(като за по-лесничко) които към края на играта са осакатени жестоко-просто няма накъде да се развиваш с тях деа...иначе кфи битки съм водил малееее с около 3800 души съм смелвал вражеска армия от 22 хиляди,и то в ПУСТИНЯТА къде воиниците ти дори само като седят се уморяват :punk

не ми говори-тъкмо ми оставаха към 6 часа да е врътна..и в централна европа избухнаха такива БРУТАЛНИ възстания че направо не искам да си спомня-на всеки ход губех по 3-4 провинции деа..а как да ги потуша?!?!?!армиите ми са на фронтовете и се къртеха с малкото оставащи врагове,а в тил нямах никои..да не говорим че тогава играех с византииците(като за по-лесничко) които към края на играта са осакатени жестоко-просто няма накъде да се развиваш с тях деа...иначе кфи битки съм водил малееее с около 3800 души съм смелвал вражеска армия от 22 хиляди,и то в ПУСТИНЯТА къде воиниците ти дори само като седят се уморяват :punk

Drujte si pove4e armii po provinciite + qko hristiqnizirane :))) DAno ROme exp , ima podrujka na Ip mreja da mojem se scepim :)!

христянизиране ама не-имаше тогава сигурно 150 гадни мюсюлмански мюфтии(или както там се казват) детп обикаляха нан-стоп из земите ми. :(

хехе-ще взема да си я дръпна пак игрицата да я поджъткам деа

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...