fiko_pld Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Трябва ми програмка ,за конвертиране от снимка или някво изображение в текст изображение (изображението става същото но с букви ,цифри,ероглифи и т.н.). Имах преди време на компа ама и забравих името. Благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 ABBYY FineReader. Явно програмата е много търсена, съдейки по това колко теми се отварят напоследък за нея EDIT: Съжалявам, бил съм разсеян, сещам се за какво става дума, но и аз не се сещам за програмата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 tedy, той пита за друго...аз имах такова утилити, преобразуващо картинка в текстови символи, но забравих как се казваше и по тази причина не се сещам как да го намеря...а знам със сигурност, че го имам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 http://play.evrocom.net:4/incoming/Colin/ASCIIPic.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.