Jump to content
BulForum.com

8-ми Декември

Yorkie

Recommended Posts

Давайте идеи за 8-ми! Честно казано не ми се седи в Пловдив в някоя кръчма, иска ми се да се кача някъде на хижа. Освен тука нашите пловдивските, предложете другаде пак наблизко и човешко. Тука нашите са резервирани от месеци. Предишният 8-ми бяхме на домашно и не беше кой знае какво, тая година искам да се разпиша както трябва, пък и съм рожденник тогава, а преди това на 6-ти именник... става сложно :)

Дайте идеи и телефони :)

Пфф, много си закъснял. Тая година не знам дали е изключение, но всичко е резервирано месец и половина - два преди това. Ние сме платили вече за боровец в едно семейно хотелче. Търсихме място за още 4ма колеги, но всичко беше резервирано вече. Може да се разходите до Цигов Чарк, там преди 2 години бяхме в една хижа с механа, казваше се нещо от сорта на Катеричката, или нещо такова, просто се разцепихме тогава. Ако седите още малко, шансовете ви намаляват много с всеки изминал ден. Утре ако можете се качвайте по колите и тръгвайте да търсите...

Пампорово и Батак се изключват като вариант, късно е вече.

Май май и аз ще се окажа в някоя дупка...

За Цигов Чарк всичко беше резерве преди месец някъде, хубуу че се организирахме по-раничко :) А иначе много трудно може да си намерите вече нещо по-хубаво и на добра цена. Пробвайте в Марково там може да има нещо останало или някоя от по-близките вилни зони ;)

Ния преди 2-3 седмици дадохме капаро за Перелик в Пампоро за 2 нощуфки всички останали бяха заети или предварително уговорени сега вече е малко късно . Утре ще даваме останалите пари . Ако не ти се седи в Пловдив търси някой агенция или по интернет издири телефони и звънкайте . Друг вариянт е да намерите някой колеги стига да искат да ви приютът мисля , че на всякъде позволяват да се доплати за сгъваемо легло в стая . Вече личен избор иначе за другия път по-рано се организирайте :)

П.С. Дано да са ви ( ни ) здрави черните дробове :)

Цигов Чарк ... Ами виж човек . Ние се разкарвахме два пъти до Цигов Чарк докато намерим свясна Хижа на добра цена . Сега зехме една . Цената е 200 лева на вечер . Ние ще бъдем три вечери . Понеже има много рожденници освен празника .

Катеричката е добра , но мисля , че няма места и там вече . Вижте нещо на Паниците . Там може да изкочи нещо , но там ще си само вие ... там са малки вилите . Там бях на Нова Година и не беше лошо . Трябваше по отрано да потърсиш , че само ядеве ще береш сега .

Warez-boy Миро ... Ти служи на Родината , че останаха малко като тебе ... !!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...