Yorkie Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Давайте идеи за 8-ми! Честно казано не ми се седи в Пловдив в някоя кръчма, иска ми се да се кача някъде на хижа. Освен тука нашите пловдивските, предложете другаде пак наблизко и човешко. Тука нашите са резервирани от месеци. Предишният 8-ми бяхме на домашно и не беше кой знае какво, тая година искам да се разпиша както трябва, пък и съм рожденник тогава, а преди това на 6-ти именник... става сложно Дайте идеи и телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Пфф, много си закъснял. Тая година не знам дали е изключение, но всичко е резервирано месец и половина - два преди това. Ние сме платили вече за боровец в едно семейно хотелче. Търсихме място за още 4ма колеги, но всичко беше резервирано вече. Може да се разходите до Цигов Чарк, там преди 2 години бяхме в една хижа с механа, казваше се нещо от сорта на Катеричката, или нещо такова, просто се разцепихме тогава. Ако седите още малко, шансовете ви намаляват много с всеки изминал ден. Утре ако можете се качвайте по колите и тръгвайте да търсите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 аз съм в хотел орловец в пампорово малко спъкичко ама другите места вече бяха заети Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 18, 2007 Author Share Posted November 18, 2007 Пампорово и Батак се изключват като вариант, късно е вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAIKATA Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 А верно дайте някви идеи е! И при мен е мъгла още нз каде кво що пък май закаснях вече И накрая ша му ям главата в някой апартамент Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Велинград ,неква вила ,некви алкохоли ,некви механи...и само прависти ебаси празника ще е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 20, 2007 Author Share Posted November 20, 2007 Май май и аз ще се окажа в някоя дупка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Пампорово...тряя да е лешшш просто..оказа се че съм с хиляди хора познати Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 За Цигов Чарк всичко беше резерве преди месец някъде, хубуу че се организирахме по-раничко А иначе много трудно може да си намерите вече нещо по-хубаво и на добра цена. Пробвайте в Марково там може да има нещо останало или някоя от по-близките вилни зони Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 20, 2007 Share Posted November 20, 2007 Ния преди 2-3 седмици дадохме капаро за Перелик в Пампоро за 2 нощуфки всички останали бяха заети или предварително уговорени сега вече е малко късно . Утре ще даваме останалите пари . Ако не ти се седи в Пловдив търси някой агенция или по интернет издири телефони и звънкайте . Друг вариянт е да намерите някой колеги стига да искат да ви приютът мисля , че на всякъде позволяват да се доплати за сгъваемо легло в стая . Вече личен избор иначе за другия път по-рано се организирайте П.С. Дано да са ви ( ни ) здрави черните дробове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Warez-boy Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 Аз пък във Военния университет съм наряд...няма да празнувам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 24, 2007 Share Posted November 24, 2007 8-ми София-PR club-Luca Richi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 27, 2007 Share Posted November 27, 2007 Цигов Чарк ... Ами виж човек . Ние се разкарвахме два пъти до Цигов Чарк докато намерим свясна Хижа на добра цена . Сега зехме една . Цената е 200 лева на вечер . Ние ще бъдем три вечери . Понеже има много рожденници освен празника . Катеричката е добра , но мисля , че няма места и там вече . Вижте нещо на Паниците . Там може да изкочи нещо , но там ще си само вие ... там са малки вилите . Там бях на Нова Година и не беше лошо . Трябваше по отрано да потърсиш , че само ядеве ще береш сега . Warez-boy Миро ... Ти служи на Родината , че останаха малко като тебе ... !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.