Jump to content
BulForum.com

Lifefeel - ЧРД

RaptoR

Recommended Posts

Един от най- великите модератори тук!

Кой знае колко ценно време е отделил да се занимава с нас!

Как един не се намери и цял ден не каза :

НАЗДРАВЕ! :punk

ЕДИТ: Остаряваме ли....

Честит рожден ден на един от не само "най-великите" модератори, но и един от най-готините хора, които познавам от този форум!

Желая ти да си жив и здрав, с пожелания за много красиви моменти в живота и много мигове, спиращи дъха ти, нали с това измерваме живота си (според незнам си кой)...

Бъди ковача на собственото си щастие!

Жив и здрав още 100 години! :punk ...и да дойдеш на следващата "среща на модераторите" у Виден - то май там модераторите са повече от юзерите... :bgrin:

Жив и здрав още 100 години! :punk ...и да дойдеш на следващата "среща на модераторите" у Виден - то май там модераторите са повече от юзерите... :bgrin:
и от мен Всично най ... най.... , млад юзер съм, но дано се запознаем на така наречената среща на "художниците" (постмодеризъм) :lol: и нека целия късмет на земята ти се стовари на главата :beerchug

Честито и от мен, приятел. Днес ти звънях на мобилния и ми вдигна някаква мадама със звънък, меден гласец. След направена официална справка от мобилния оператор стана ясно, че съм ти бил записал грешно една цифра от номера. Наздраве:)

up

Един от най- великите модератори тук!

да сий имаме уважението... хлъц..., аз съм 'член++' !!

Кой знае колко ценно време е отделил да се занимава с нас!

ааа, ахаа - ценно, ценно! :laughing:

не забравяйте! - срането вкъщи е загуба на работно време! :lol:

ЕДИТ: Остаряваме ли....

а?!, дъртак! - аз станах точно на 20 ... (шестнайсетично)...

от ма не викате?! :beerchug

Честито и от мен, приятел. Днес ти звънях на мобилния и ми вдигна някаква мадама със звънък, меден гласец. След направена официална справка от мобилния оператор стана ясно, че съм ти бил записал грешно една цифра от номера. Наздраве:)

брао бе, кавал! тоя номер го ползвам от 6 години поне - явно в нашта връзка аз съм оператора за сега :lol:

Честит рожден ден (с малко закъснение)! :D

Дано си празнувал подобаващо и да ти върви на късмет цяла година!

няма закъснение! на 17ти празнувахме - който иска да идва да повтаряме!

останаха мин 10 л. бира, 3 л. вино и 2л. водка и манджа има... и на Aquila дупенцето!...

ейййййййййййй :blush:

Честит рожден ден!

Да си ни жив, здрав, ухиленичък и да не изневеряваш на себе си, че ще страдаме от това (аз определено ще страдам ) :)

Всичко хубаво, Жоре! :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...