Jump to content
BulForum.com

Принтер

LaN

Recommended Posts

Значи трябва ми за домашно ползване принтер . Без голямо натоварване на печата и т.н., средно до 10-ина страници на ден. Препоръчаха ми марката Canon ,но се спрях на тези моделчета :

номер 1

номер 2 - този ми харесва , защото е и мултифункционален . Хубаво е да си имаш подръка такова устройство ако ти се наложи нещо да си копираш или сканираш .

номер 3

номер 4 - на HP мултифункционално

номер 5 - същата марка като горното

номер 6

Изобщо ме няма с принтерите, в общи линии искам да е мултифункционално устройство (знам , че е по-добре да са отделни и т.н. , но за у дома върши работа) , да си разпечатаме чат-пат някое листче, някоя снимчица , да сканираме тук-там нещичко и това е . Ако тези горните не са ок - дайте някое предложение . Да добавя само , за подобно домашно "животно" , което ще бъде често забравяно ...... над 200 лева предложения не давайте :)

Хубаво си избрал да е мултифункционално устройство и неискаш отделни но моя съвет е вземи си отделно принтер, отделно скенер.Тея 3 в 1 не случайно са толкова евтини просто защото ще те цакат много мощно с консумативите след това.Или ако толкова държиш да е мултифункционално устройство имаше лазерни 3 в 1 на Канон които бяха към 300 лв поне знаеш че си взел нещо хубаво.Иначе на мен ми допадна най-много 4 и 5.

Взимай Canon MP160, няма да съжаляваш. Аз бях пред същата дилема и изчетох доста форуми. За няколко лева повече получаваш и нелош скенер и възможност да ксерокопираш. Все пак евтините принтери са си един вид консуматив и колкото изкара - толкова. Засега нямам никакви оплаквания и съм доста приятно изненадан от качеството и функциите.

Хубаво си избрал да е мултифункционално устройство и неискаш отделни но моя съвет е вземи си отделно принтер, отделно скенер.Тея 3 в 1 не случайно са толкова евтини просто защото ще те цакат много мощно с консумативите след това.Или ако толкова държиш да е мултифункционално устройство имаше лазерни 3 в 1 на Канон които бяха към 300 лв поне знаеш че си взел нещо хубаво.Иначе на мен ми допадна най-много 4 и 5.

Дали е само евтин мастилен принтер или 3в1 - те повечето са с еднакви мастила (еднакви номера и милилитри), тъй че, не е мощно цакане. Просто за толкова пари толкова. 3в1 лазерка може, ама черно-бяла. Лазерно цветно комбо за по-малко от 400 500 лева... Някои от канон-ите са с чипирани глави и не могат да се пълнят много лесно - има техника за зануляване на брояча (чипа), но той невинаги работи.

Възможно е след евентуално пълнене на консумативите да спре да печата именно поради тази причина, или пък ще ти напомня постоянно, че няма мастило, но ще си печата без проблем.

Виж да е нещо около 200 лева, поне са с малко по-качествени компоненти правени...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...