LaN Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Значи трябва ми за домашно ползване принтер . Без голямо натоварване на печата и т.н., средно до 10-ина страници на ден. Препоръчаха ми марката Canon ,но се спрях на тези моделчета : номер 1 номер 2 - този ми харесва , защото е и мултифункционален . Хубаво е да си имаш подръка такова устройство ако ти се наложи нещо да си копираш или сканираш . номер 3 номер 4 - на HP мултифункционално номер 5 - същата марка като горното номер 6 Изобщо ме няма с принтерите, в общи линии искам да е мултифункционално устройство (знам , че е по-добре да са отделни и т.н. , но за у дома върши работа) , да си разпечатаме чат-пат някое листче, някоя снимчица , да сканираме тук-там нещичко и това е . Ако тези горните не са ок - дайте някое предложение . Да добавя само , за подобно домашно "животно" , което ще бъде често забравяно ...... над 200 лева предложения не давайте Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Хубаво си избрал да е мултифункционално устройство и неискаш отделни но моя съвет е вземи си отделно принтер, отделно скенер.Тея 3 в 1 не случайно са толкова евтини просто защото ще те цакат много мощно с консумативите след това.Или ако толкова държиш да е мултифункционално устройство имаше лазерни 3 в 1 на Канон които бяха към 300 лв поне знаеш че си взел нещо хубаво.Иначе на мен ми допадна най-много 4 и 5. Link to comment Share on other sites More sharing options...
root666 Posted November 15, 2007 Share Posted November 15, 2007 Взимай Canon MP160, няма да съжаляваш. Аз бях пред същата дилема и изчетох доста форуми. За няколко лева повече получаваш и нелош скенер и възможност да ксерокопираш. Все пак евтините принтери са си един вид консуматив и колкото изкара - толкова. Засега нямам никакви оплаквания и съм доста приятно изненадан от качеството и функциите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 17, 2007 Share Posted November 17, 2007 Хубаво си избрал да е мултифункционално устройство и неискаш отделни но моя съвет е вземи си отделно принтер, отделно скенер.Тея 3 в 1 не случайно са толкова евтини просто защото ще те цакат много мощно с консумативите след това.Или ако толкова държиш да е мултифункционално устройство имаше лазерни 3 в 1 на Канон които бяха към 300 лв поне знаеш че си взел нещо хубаво.Иначе на мен ми допадна най-много 4 и 5. Дали е само евтин мастилен принтер или 3в1 - те повечето са с еднакви мастила (еднакви номера и милилитри), тъй че, не е мощно цакане. Просто за толкова пари толкова. 3в1 лазерка може, ама черно-бяла. Лазерно цветно комбо за по-малко от 400 500 лева... Някои от канон-ите са с чипирани глави и не могат да се пълнят много лесно - има техника за зануляване на брояча (чипа), но той невинаги работи. Възможно е след евентуално пълнене на консумативите да спре да печата именно поради тази причина, или пък ще ти напомня постоянно, че няма мастило, но ще си печата без проблем. Виж да е нещо около 200 лева, поне са с малко по-качествени компоненти правени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.