Jump to content
BulForum.com

icq?

Amigo

Recommended Posts

Ei dobre, che ima niakoi da podskaje za versiata. Absoliutno prilejno si svalih 0.8.2 i ......iznenada.Vze che trygna.Obache za men tova nebeshe dostatychno i reshih da si sloja novataaaa /0.9.2/ .....i se okaza, che shte ia sloja ama dryg pyt.Syshtoto syobshtenie.Taka che zasega spored men versia 0.9.2 neshto ne e nared.Slagaite po-starite.USPEH :)

skapi batko32 ;)

AZ sam s SIM VERSION: 0.9.3 CVS JAN 21 2004

i problemi nemam ..nedej da lajesh horata da si slagat OLD version

Това е много силно изказване - не е наред... Е как да не е наред, като точно нея използвам. Не казвай "не е наред" - кажи "аз не можах да я дръпна"! Щото аз я дръпнах, инсталира си се и прочие. Работи си без грешка. Много съм доволен. Явно са ви слабички връзките. Или теглите по десет неща наведнъж. Как само отсече... По-кротко.

ми кво да ти кажа, освен "продължавай да опитваш", при мен стана след 2 дена опити  :wacko: и през цялото време мрънках на xway, а той ми се хвалеше че при него станало от първия път

може да зависи и от натовареността на сървъра им.

запиши си имената на файловете които се опитва да свали и ще ти ги дам да видим дали ще стане - аз забелязах че тези които ги имаш не ги тегли.

URAAaaaa nai-setne. Opredeleno nebiah prav .Izviniavam se za dumite, che 0.9.2 e kofti i nestava. Daje si gi vzemam nazad "avatsen i itfok e 2.9.0" :) iavno problema e ,che server-a e mnogo natovaren i triabva da se praviat postoianno opiti dokato uspeesh da se svyrjesh. :lol:

Не мисля, че сървъра е ЧАК :woot :blink: толкова нат'варен. По-скоро има нещо гнило в инсталатора. Просто от въпросната директория на сървъра, откъдето сте си свалили СИМ-ското инсталационно екзе си сваляте и трите или четирите други файла, а именно:

qt.exe

ssl.exe

expat.exe

libxml.exe (само за версия 0.9.3)

Edit: А, и забрайх да кажа, че ги инсталирате преди да пуснете баш инсталатора.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...