johan Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Ei dobre, che ima niakoi da podskaje za versiata. Absoliutno prilejno si svalih 0.8.2 i ......iznenada.Vze che trygna.Obache za men tova nebeshe dostatychno i reshih da si sloja novataaaa /0.9.2/ .....i se okaza, che shte ia sloja ama dryg pyt.Syshtoto syobshtenie.Taka che zasega spored men versia 0.9.2 neshto ne e nared.Slagaite po-starite.USPEH skapi batko32 AZ sam s SIM VERSION: 0.9.3 CVS JAN 21 2004 i problemi nemam ..nedej da lajesh horata da si slagat OLD version Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 31, 2004 Share Posted January 31, 2004 Това е много силно изказване - не е наред... Е как да не е наред, като точно нея използвам. Не казвай "не е наред" - кажи "аз не можах да я дръпна"! Щото аз я дръпнах, инсталира си се и прочие. Работи си без грешка. Много съм доволен. Явно са ви слабички връзките. Или теглите по десет неща наведнъж. Как само отсече... По-кротко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 ми кво да ти кажа, освен "продължавай да опитваш", при мен стана след 2 дена опити и през цялото време мрънках на xway, а той ми се хвалеше че при него станало от първия пътможе да зависи и от натовареността на сървъра им. запиши си имената на файловете които се опитва да свали и ще ти ги дам да видим дали ще стане - аз забелязах че тези които ги имаш не ги тегли. URAAaaaa nai-setne. Opredeleno nebiah prav .Izviniavam se za dumite, che 0.9.2 e kofti i nestava. Daje si gi vzemam nazad "avatsen i itfok e 2.9.0" iavno problema e ,che server-a e mnogo natovaren i triabva da se praviat postoianno opiti dokato uspeesh da se svyrjesh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted February 3, 2004 Share Posted February 3, 2004 Не мисля, че сървъра е ЧАК толкова нат'варен. По-скоро има нещо гнило в инсталатора. Просто от въпросната директория на сървъра, откъдето сте си свалили СИМ-ското инсталационно екзе си сваляте и трите или четирите други файла, а именно: qt.exe ssl.exe expat.exe libxml.exe (само за версия 0.9.3) Edit: А, и забрайх да кажа, че ги инсталирате преди да пуснете баш инсталатора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.