Mockingbird Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Ъъъ 8мин., не 8км.Явно и хронометъра му е развален. Edited August 26, 2009 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Чудя ви се на акъла - хлапакът ви метне някаква лъжа и си играете после 2 дни да я анализирате, а той седи и се хили. Докато не го игнорирате глупостите няма да престанат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 тия измишльотини прозират още като сметнеш че 72000км са 7000 лева за гориво Да , само дето голфа се води служебен .. да продължавам ли ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Az kato se natriaskam kato svinia i vinagi´siadam da karam kolata.Ama predi tova izpivam i 50-100gr. nafta i ne mojeha da me hvanat,nishto che edva gledah i ne mojeh da si sedia na krakata.xaxaxaxa mogat katajiite da me hvanat za onaia rabota,pak shte si pia i shte karam xaxaxaxaxaxaxaxaxa. На това попаднах като търсех дали има промяна в закона за 0.5 промила в кръвта. Та ако това горе е истина, то пича заслужава всяка сутрин да го е*е магаре.....юнашката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Аз тогава предложих да се хванем на бас ? Като бяхте толкова отворени , що не се навихте ??? Аз да припомня, че се навих... За справка - https://www.bulforum.com/index.php?act=find...;pid=1495282884 И продължавам да съм навит де... Казвай колко пари слагаш и кога си готов!!! Edited August 26, 2009 by 3dfx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 На това попаднах като търсех дали има промяна в закона за 0.5 промила в кръвта. Та ако това горе е истина, то пича заслужава всяка сутрин да го е*е магаре.....юнашката. Е те това с навтата не го бях чувал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kitolino Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Един таксиджия в повечето случаи минава по по-малко от 72 000км. на година - за да направи 200км. всеки божи ден в града трябва да снове като обезумял от пожарната в тракия до "Метро" на околовръстното без да си почива цел ден. Мъре, в интерес на истината правят по толкова километри Говорил съм с таксиметров шофьор при колко километра на ден започва да печели, май при него бе нещо от сорта до 90км са за разходи, другото се пада заработката за деня. Относно Пазу, вчера го засякох до Била.. културно си караше момчето, обаче колата на нищо не прилича.. Голф, имаш бели ивици и лепенка "Pioneer" на задното стъкло.. ... пък и толкова мръсен бе, че не знам как си качил приятелите си вътре, без да те е срам Edited August 26, 2009 by kitolino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Чудя ви се на акъла - хлапакът ви метне някаква лъжа и си играете после 2 дни да я анализирате, а той седи и се хили. Докато не го игнорирате глупостите няма да престанат. а аз пък ви се чудя на вас що седите и си траете? не че ви критикувам,ама някак си не върви модератор на форума да се тюхка как сме се вързвали на акъла на някакво тролче,при положение,че ТИ имаш правилните бутончета на интерфейса на форума? та мисълтта ми е,че глупостите няма да престанат,докато се толерират от екипа на форума,мен ако питаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 а аз пък ви се чудя на вас що седите и си траете?не че ви критикувам,ама някак си не върви модератор на форума да се тюхка как сме се вързвали на акъла на някакво тролче,при положение,че ТИ имаш правилните бутончета на интерфейса на форума? та мисълтта ми е,че глупостите няма да престанат,докато се толерират от екипа на форума,мен ако питаш. Ти какво предлагаш смислова цензура на всичко което се казва ли? Те тия хора само с това трябва да се занимават Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Тая реплика за меня ли е била? QUOTE (sasho_1989 @ Aug 26 2009, 01:30) * И как точно прецени, че е "жалък", велики моралисте??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Ти какво предлагаш смислова цензура на всичко което се казва ли? Те тия хора само с това трябва да се занимават предлагам да не се пишат глупости,нищо повече. а желаещ да имат разни бутончета в повече - с лопата да ги ринеш,форума никак не е малък все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 предлагам да не се пишат глупости,нищо повече.а желаещ да имат разни бутончета в повече - с лопата да ги ринеш,форума никак не е малък все пак Недей са лансирай и са спри с офтопика . Това което ми се върти в главата по темата е .. коя е азиатската "народна кола" ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 а аз пък ви се чудя на вас що седите и си траете?не че ви критикувам,ама някак си не върви модератор на форума да се тюхка как сме се вързвали на акъла на някакво тролче,при положение,че ТИ имаш правилните бутончета на интерфейса на форума? та мисълтта ми е,че глупостите няма да престанат,докато се толерират от екипа на форума,мен ако питаш. И какво реши, че трябва да се направи по-точно? Дай някаква солидна и смислена идея да видим, че ние не сме наясно явно... Или просто да гоним ей така хора, защото не ни харесват? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Народната китайска кола е Тойота, сглобена там и с горящи врати :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 идеи колкото искаш,но пък като се замисля - прав си,никаква не можете да я свършите :smile: азиатската народна кола е тойота. или хонда. зависи от предпочитанията вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pazu Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) все си мислих че е део или сузуки .. щото като гледам цените и нивото на оборудване ... малко като изискванията на хитлер за vw едно време : да събира 2ма възрастни и 3 деца да изминава поне 33 мили за галон да вдига поне 60 мили в час И да .. да е евтина .. Hitler met with automotive designer Ferdinand Porsche in 1933 and charged Porsche with creating the new car. The chancellor required that the Volkswagen carry two adults and three children, go up to 60 miles per hour, get at least 33 miles per gallon, and cost only 1,000 reichsmarks. http://ask.yahoo.com/20050308.html Edited August 26, 2009 by pazu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 идеи колкото искаш,но пък като се замисля - прав си,никаква не можете да я свършите :smile: Голяма "мъдрост"! Още малко и ше влезеш при форумните бисери Като не ти харесва Пазу, защо не му го кажеш публично или в ЛС, господине? Нали си титан на мисълта - секни го без да нарушаваш Правилата де! Нали идеи колкото искаш? Защото ние докато не наруши Правилата няма за какво да го наказваме ми се струва. Не че не сме го наказвали, когато ги е нарушавал. Или да го накажем, защото ТИ, великият, си пожелал това? Сподели някоя от толкова многото идеи де! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 само не разбирам за какво ми се караш? едно на ръка,че ти пръв се зажалва от пазу и второ,че вече ти казах,че си прав. не е нужно и да ми слагаш думи в устата,защото 'наказания' аз лично не съм споменавал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 Нито съм ти се карал нито някога съм се "жалвал" от Пазу. Особено това второто е абсолютно невъзможно събитие Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 26, 2009 Share Posted August 26, 2009 (edited) Обещах да питам моите хора както вчера казах: статистиката е следната от 15ти март месец досега - 32,382 км точно (човека си погледна километража докато говорехме). Каза че е имало дни, когато маршрута София-Пловдив-София го е минавал по 2 пъти и наистина почти не е ставал от колата цял ден... и той не вярвал че за 5 месеца ще навърти над 30,000 км но е факт... Другия ми познат нормално навърта 150-200км/ден или около 4-5000 на месец просто защото работата му е такава. Ако се включи сега човек от някоя куриерска фирма или някой таксиджия да ни осведоми пък те какви километри навъртат ще разберем дали пък pazu не кара такси всъщност Аз да припомня, че се навих... За справка - https://www.bulforum.com/index.php?act=find...;pid=1495282884 И продължавам да съм навит де... Казвай колко пари слагаш и кога си готов!!! Разконспирираха го pazu... искам и аз да гледам сеира но отстрани - аз ще чакам долу да помагам при засичането и после при консумирането на парите от баса ПС: ЗАЩО не ми се обединиха 2та поста??? Edited August 31, 2009 by TAZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted August 27, 2009 Share Posted August 27, 2009 Pazu, народната кола по ония краища е Тата. Има и други пластмасарки като cherry например, ама мисля че делът им не е голям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Имат ли право паяците да вдигат коли след 12 часа при положение, че на табелите за забранено паркиране пише 8-12? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 А дали не пише, че това им е работното време, а паркирането, по принцип, да е ПОСТОЯННО забранено? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Е то принципно на кола на знака за забранено паркирането слагат знак за паяк. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted August 31, 2009 Share Posted August 31, 2009 Относно Пазу, вчера го засякох до Била..културно си караше момчето, обаче колата на нищо не прилича.. Голф, имаш бели ивици и лепенка "Pioneer" на задното стъкло.. ... пък и толкова мръсен бе, че не знам как си качил приятелите си вътре, без да те е срам Хм, значи и аз съм го видял. Имах подозрения дали той кара тоя голф, защото си караше нормално... нямаше ги тия скорости, даже мигачи си даваше (до Тримона). Голфа изглежда малко позахабен, но ако наистина си кара с тия километри - нищо чудно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts