Mockingbird Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Абе то си зависи много, как я ръчкаш.Ако й стъпваш на врата по-честичко, може и повече от двойно да ти качи разхода.Пък и с нашите горива, ама тв'а е друга тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Ебаси дизела, честно.14 на 100 градско!Че 2.0* 140 к.с. с климата дава не повече от 12. *бензин Какъв дизел? ДядоМраз каза бензин. Pazu ще обясниш ли как си карал със средна скорост от 160 км/ч? Защото аз самата се сещам за 2 завоя надолу, които не могат да се вземат с повече от 50к/ч. Това ще рече, че трябва да имаш и отсечки, в които караш със 225 км/ч. Не, че подценявам голфа, подценявам шАфИора. Всички знаем, че добре тунингован голф може да развие произволно висока скорост. EDIT:@Bundy Елените не се ли хранят с трева? Edited July 20, 2009 by PrettyLittle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Егати елените! Все си мислех, че ги кара с етилен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 ДядоМраз не кара ли Авенсис 2.0 D4D? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 Не знам всичко дето хвърчи дали се яде , ама знам че процент от хвърчащите неща е vw като цяло Тук съм съгласен с теб - доста са VW са хвърчали, хвърчат и ще продължават да хвърчат - кой в канавка, кой в дърво... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Не, бензин карам и много зависи къде и кога се кара колата нали? Искам да видя някой да постигне по-добър разход на 1ва спирайки на всеки 10 метра и пак да си говорим. Маршрута по който доста често карам е от малко след Панаира по бул. България и след това покрай моста на Герджика (а някой път продължавам по другия мост, след това покрай ЖП линията до пощата - кл.2) и това все около 5 следобед в най-голямата навалица. Досега са единици пътите когато съм успявал да включа на 3та (или поне да вдигна над 30км/час - средната скорост беше около 15км/час според компютъра)... По същия маршрут едно Polo 1.0 даваше разход около 10/100... PS: host, засрами се - виж момичето е по-наблюдателно от теб а ужким за коли говорим, мъже сме а се излагаме... Edited July 20, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 20, 2009 Share Posted July 20, 2009 (edited) Аз като цяло нямам претенции да съм експерт в дадената област.Има доста по-разбиращи от коли от мен само си споделям мнението и впечатленията. Наистина си мислех, че караш Авенсис D4D - според мен най-успешния дизел на пазара (говоря за предната генерация, не тази на Авенсис). А този маршрут го карам и аз често, другия апартамент ми е в тази посока...УЖАСТ!!!!!Наистина.Там все едно колата е автоматик...крака на съединителя долу (намаляме почти спираме в колоната), крак на отлепило положение на 1-ва без баране на другите педали(пъплим с 5-6 метра).Отвратително е. Сега ходя да тренирам в "Тюлип 13"...майко, мила.Какво става на 6-ти и Васил Априлов.Пълна какафония.Има и регулировчик даже...ама те не знаят той какво им показва и всеки тръгва, реже, цепи и не знам си още какво.А пешеходците как пресичат като е дал предимство за движение напред ама и на тях им е на средата на зеленото светофара...думи нямам.Добре, че ми е близко и ходя пеш, та не си тровя нервите. _______________________ Тия дни или съм обезводнен или нещо не ми достига някой елемент в храненията - тези буквички ги ям нон-стоп, все пропуснати имам в писаниците във форума... Edited July 21, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4aga Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 аз все още очаквам пазу да обясни как е постигнал средна скорост от 187 километра на отсечката пловдив-здравец Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 аз все още очаквам пазу да обясни как е постигнал средна скорост от 187 километра на отсечката пловдив-здравец Добре, че скоростомерът му не беше разграфен с мили... Btw, Пазу е наказан заради няк'ви изпълнения в друг раздел, тъй че ще липсва още 2-3 дена... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 21, 2009 Share Posted July 21, 2009 (edited) Кои сте вий да спирате ГОСПОДА!Как може да го бананите.Той беше истината, пътя и LPG-то на всеки вероющ.Потресен съм, сега вече ще е полудял и ще вдигне 450 км/ч градско. ______________________________ А днес точно преди качването на моста до УХТ (ВХВП) един бакшиш, кара си, говори си по телефона с едната ръка на волана...пак с нея си превключи (без коя да е ръка в/у волана)...супер.Хендсфрий ама за волана е измислил. Edited July 21, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Кои сте вий да спирате ГОСПОДА!Как може да го бананите.Той беше истината, пътя и LPG-то на всеки вероющ.Потресен съм, сега вече ще е полудял и ще вдигне 450 км/ч градско. Бе той не само pazu, ами и Стефчо яде банана, но не разбрах за какви провинения (за офтопик 100% ) Колкото до района около ВИХВП - там почти всеки ден си е изживяване Или някой на спортист се прави или някой си кара в насрещното докато търси къде да паркира... Абе зор си е. Редовния номер е отстрани на университета, от Янко Сакъзов към Марица - онази малка отсечка, там има една много висока шахта. Почти винаги като влизаш от Марица има някой, който заобикаля шахтата в насрещното и ако караш малко по-бързичко си се натресъл или челно или странично в спрелите автомобили... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Вече е оправена от преди поне месец. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 (edited) Вече е оправена от преди поне месец. Еееее...трябва да ида да видя... Ся поне като ходя да се уча, няма да ходя "стресиран" Edited July 22, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Еееее...трябва да ида да видя... Ся поне като ходя да се уча, няма да ходя "стресиран" Внимавай че малко по-надолу има още 1 шахта но не чак толкова издадена. ПС: само мен ли ме дразни че има автомобили паркирани на завойчето от Янко Сакъзов към "Чардафон" ? Не стига че е тясно ами като спре някой огромен джип и се чудиш откъде да минеш... Другия селски номер е някой да спре ДО спрелите автомобили (главно някой микробус) та хептен да запречи пътя... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Бе не само теб те дразнят, но нали знаеш, че гъзарите трябва да паркират "във" кафето, а не "до" него А и като включиш факта, че баш тая кооперация, която се намира на посоченото място, я държат "бизнесмени", няма начин да се избегне тва с големите джипове и новите S-класи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Бе не само теб те дразнят, но нали знаеш, че гъзарите трябва да паркират "във" кафето, а не "до" него А и като включиш факта, че баш тая кооперация, която се намира на посоченото място, я държат "бизнесмени", няма начин да се избегне тва с големите джипове и новите S-класи Ми да бяха направили един паркинг еб**и... Пък и то едно кафене... Янко сакъзов е мощно задръстена и тя, Бр. Миладинови също, изобщо улиците в квартала не са толкова тесни само че спират коли и от 2те страни и се запушва всичко. Отделно че точно на завой да се спре - по-селска проява от това трудно... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 22, 2009 Share Posted July 22, 2009 Бях питал и преди, но е твърде важно, за да знам, така че ще питам пак... какво стана с нововъведените закони и промени? Какви са те, за кои шофьори важат (книжка след кой месец) и за по колко време ще важат (особено ме интересува това за под 1.6 двигателя...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Ми да бяха направили един паркинг еб**и... Пък и то едно кафене... Янко сакъзов е мощно задръстена и тя, Бр. Миладинови също, изобщо улиците в квартала не са толкова тесни само че спират коли и от 2те страни и се запушва всичко. Отделно че точно на завой да се спре - по-селска проява от това трудно... Там има доста офиси, а като включиш че и университета е наблизо картинката става "кристална" Ма то така е - бедни студенти пък всички сме с коли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Така е, защото някой удари кьоравото и застрои прекрасния паркинг на УХТ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 Така е, защото някой удари кьоравото и застрои прекрасния паркинг на УХТ. Е тва пък ми е най-чудното - къде сега ще паркират всичките тези хора, които ще идват на работа в тази нова сграда? Като имате предвид че сградата е основно офиси. Направо чудо ще настане догодина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 За това, от догодина си купувам КАМАЗ и съм им е*ал майката на всички селски тарикати на Сакъзов. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) За това, от догодина си купувам КАМАЗ и съм им е*ал майката на всички селски тарикати на Сакъзов. Мен честно казано не ме нервират толкова спрелите автомобили, колкото каращите в грешната посока (Сакъзов е еднопосочна - посока от бул. Руски до ул. Чардафон). Ей такива ме ядосват най-много, защото на 30 метра в ляво е бул. Марица, а на 40 метра в дясно - друга еднопосочна улица, само че в посоката в която им трябва. Edited July 23, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 За това, от догодина си купувам КАМАЗ и съм им е*ал майката на всички селски тарикати на Сакъзов. Абе ти да не си некъв комшия там? Къщата ми е на Жан Жорес, вършал съм в махалата като дете. Сакъзов съм сигурен не помните какво беше преди 20+ години. Аз помня - нищо от това, което изсраха сега го нямаше. Карахме спокойно колела из тия улици, играехме футбол на самия Жан Жорес по дяволите! Сега няма къде да си спреш колата. Съсипаха квартала. И е логично да се получи като буташ къщички по на два ката с по една кола на фамилия и изпляскаш кооперация 4+1 (петия винаги е "краден") етажа с по 3 коли на фамилия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 (edited) На Сакъзов си играехме да гоним гълъбите и гогутките по улицата и НЯМАШЕ коли преди.И да съседи сме до сега ако не си разбрал.Аз съм на 13 номер на Сакъзов, точно до "Св. Георги" храма.При това не преди 20г. ами преди 10г. беше все още така.Само за 5-6 години осраха квартала.И ония нахалници от салса клуб-а с тяхното "Дале, дале...така...дале..." само ми пилят нервите също като пича с шлайф-а от кооперацията срещу църкавата точно която се строи - по цял ден стъргане има. __________________ А бутката за закуски в градинката?Кой имаше интерес да я махнат?А?Аз като малък от там си купувах боза и банички (не че са полезни ама и нея я няма сега).Чудя се дали да не видя какви възможности има за взимане на мястото под наем (ако не му е сменен статута) и да направя квартално кафе (то нямаме кафене заради тия тъпи застроявания и офиси). в градинката.Ама то с този трафик няма много в момента. И всичките мисири дето ми се редят на пешеходния (преди да затворят 6-ти и Руски) за включване по посока Герджика от Сакъзов.Мразят да мислят, еми то има заобикаляне под моста и така не пресичаш насрещното и е 100 пъти по лесно ама за какво да избегнеш неправомерното минаване през Сакъзов - всички минаващи в нарушение по тази улица са "батки", "копеленце" и т.н.Сега и мотористи и авт. състезатели си имаме от скоро в квартала (най-много 3 седмици) - разни форсирания и т.н. ... не знам, тази криза грешно я разбират май. Edited July 23, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 23, 2009 Share Posted July 23, 2009 И ония нахалници от салса клуб-а с тяхното "Дале, дале...така...дале..." само ми пилят нервите също като пича с шлайф-а от кооперацията срещу църкавата точно която се строи - по цял ден стъргане има. Знаеш ли какво беше този "салса клуб", ако за същото говорим, преди около 23 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts