Overdrive Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 не знам , ама за мен нисаните са едни от най-грозните коли ... Може би под влияние на рено взеха да вадят такива, но не съм съгласен, че нисан са грозни като цяло заради спортните модели като Skyline R32-R34, 200SX S13-S15 и тн... Поздрав за Пазу с един грозен нисан http://videos.streetfire.net/video/Nissan-...20DET_56170.htm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 А като сме почнали http://www.vbox7.com/play:2019a645 (гледаме от гледна точка, че едната кола е на 15 години, а VW много обичат да говорят). Не може да не му се признае на старото куче,че не се даде без бой. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 29, 2009 Share Posted June 29, 2009 Не може да не му се признае на старото куче,че не се даде без бой. добре, че беше 1 миля, а не 400 метра . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PrettyLittle Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Не виждаш ли, че пише Visio... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 To няма кой друг(в Бг) да прецака така кола за толкова пари с такива цветове и надписчета. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Колко са глупави тия американци... жалко, че загубих линка. Става дума за нови снимки на модела БМВ Х1 и някой от тях прочел, че червената линия на оборотомера е на 4700 оборота. И се чудят, и се вайкат как може едно БМВ да е до 4700 оборота. Явно завалиите не са чували за дизелов двигател Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Да не те изненадва, да се опитваш да заредиш дизелова кола в САЩ си е трудно начинание, защото са малко бензиностанциите, в които се предлага изобщо такова гориво. Апропо, любопитен факт - на две-три бензиностанции в SoCal съм виждал и колонки за LPG. П.П. Още по-голямо шоу е като кореняк американец седне в европейска кола и погледне километража. Няма такова пулене. Edited June 30, 2009 by PlayMate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 според закона не може да се кара ППС по тротоара, нали ? а колелото е ППС -> е грешка да карам по тротоара. Значи могат да те глобят ако караш колело по тротоар ? говора за тротоар без означения за велоалея С колелото имам ли ограничение на скоростта? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Не виждаш ли, че пише Visio... виждам но колегата модератор го е преместил от темата Интернет доставчици.Въпроса беше реторичен и да не се чудят, защо им е такова качеството на интернета Edited June 30, 2009 by pcworm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Поправено е - моя грешка, не забелязах намека в поста. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 според закона не може да се кара ППС по тротоара, нали ?а колелото е ППС -> е грешка да карам по тротоара. Значи могат да те глобят ако караш колело по тротоар ? говора за тротоар без означения за велоалея С колелото имам ли ограничение на скоростта? По принцип е забранено, ама аз до сега не съм чул или видял някой да е глобен, че кара колело на тророара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 По принцип е забранено, ама аз до сега не съм чул или видял някой да е глобен, че кара колело на тророара... Един познат са го глобявали, че карал на центъра колело. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Един познат са го глобявали, че карал на центъра колело. Брей... Аз тук редовно виждам колоездачи по тротоарите, минават и пред полицаи които дори забележка не им правят... Аз лично съм твърдо против откакто един се блъсна в мен преди няколко месеца и цях да му размажа физиономията ама той се размаза сам доста при падането и само му теглих една майна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) на центъра е забранено, има си МНОГО знаци, няма как да не забележиш там колоездачите са глобявани от ОБЩИНСКА ОХРАНА, които са пълен позор, начи 1во викат след теб, ако спреш ти казват така и така не карай от тука, ако те видат че не си много наперен те пробват и акт да напишат. Edited June 30, 2009 by po_taka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Не се чудете защо дядото не харесва Г-клас а харесва приус.... той даже и шкембе чорба не обича.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Да не те изненадва, да се опитваш да заредиш дизелова кола в САЩ си е трудно начинание, защото са малко бензиностанциите, в които се предлага изобщо такова гориво.Апропо, любопитен факт - на две-три бензиностанции в SoCal съм виждал и колонки за LPG. П.П. Още по-голямо шоу е като кореняк американец седне в европейска кола и погледне километража. Няма такова пулене. Аз лично не съм забелязал липсата на колонки за дизел - иначе би било интересно къде трябва да зареждат хилядите камиони и тирове. На близката бензиностанция, където зареждам освен дизел има и LPG и колкото и да е странно постоянно виждам зареждащи автомобили там. Обаче това за километража не важи само за европейските коли. В Канада всички продавани автомобили (включително японски и американски) са с табла, разграфени в км. и км/ч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Да не те изненадва, да се опитваш да заредиш дизелова кола в САЩ си е трудно начинание, защото са малко бензиностанциите, в които се предлага изобщо такова гориво.Апропо, любопитен факт - на две-три бензиностанции в SoCal съм виждал и колонки за LPG. П.П. Още по-голямо шоу е като кореняк американец седне в европейска кола и погледне километража. Няма такова пулене. това изобщо не е вярно. Да, по-малко са от бензиновите, но пак си ги има на много места. На близката бензиностанция, където зареждам освен дизел има и LPG и колкото и да е странно постоянно виждам зареждащи автомобили там. Kакво е LPG. Газ? Edited June 30, 2009 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Няма как да не е вярно при положение, че е на база на собствените ми наблюдения. Може би в CA има някакви ограничения за камионите, тъй като такива не съм видял изобщо по местата, по които съм ходил (като изключим магистралите). Не казвам, че не съм виждал дизелови колонки - просто ги има на много малък брой бензиностанции. LPG е газ, да. Лично аз бях много изненадан като видях такива. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 Kакво е LPG. Газ? Да, често се означава и просто като "Propane". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Явно завалиите не са чували за дизелов двигател С тези цени на бензина там мислиш ли че някой ще го вълнува особено? Верно напоследък взе да ги вълнува но как мислиш се кара 5-литрово добиче на бензин? Понеже имам наблюдения над средния разход на няколко подобни - 28/100, а в калифорния бяха едно 40% от автомобилите такива или поне моите впечатления са че близо половината са разни големи SUV-та със среден разход 17mpg... Не се чудете защо дядото не харесва Г-клас а харесва приус.... той даже и шкембе чорба не обича.... Аз и дробчета не обичам. Между другото отпред Приуса не ми харесва отпред, но отстрани ми е симпатичен а ме впечатли тръгването му. Дотам... малка кола е и нейния багажник ми е крайно недостатъчен. Няма да си взимам подобен автомобил за ужас на всички природозащитници Иначе ако някой ще ми подарява кола и има неограничен бюджет - на някое S65 AMG V12 biturbo изключително много бих му се зарадвал - има едно такова бяло спира в една пресечка близо до нас. Вероятно няма да го карам много но по официалните празници може да го вадя да му се порадвам Стига вече с това недоразумение!!!! Предполагам нямаше предвид AMG-то Така е защото гледате конските сили и сте състезатели, а мен ме вълнува повече комфорта и да е максимално стабилна на пътя... а и да има голям багажник - както Робърт ДеНиро се беше изразил "виж я тази какъв багажник има - 2 трупа можеш да събереш вътре" За s65-цата и аз я заглеждам като минавам от там, а беше ли забелязал как зверски бе огънал предна дясна джанта собственика в някоя дупка явно той не е от "празничните" хора Аз бих я карал по празници за да си я пазя а и защото след като ми е подарък очевидно и консумативите ще ми идват леко нанагорно (да не кажа пък каското колко ще ми харесва да го плащам но каквото е - това е). -------------------------------------- Друго обаче не мога да разбера аз - КАК Е ВЪЗМОЖНО да имаш такава кола и да я държиш на улицата. Виждал съм я спряна до градинката и в една от уличките. Не мога да си обясня как така този човек няма гараж и колата я оставя където свари. Все пак тази кола струва повече от нашия апартамент... всъщност вероятно повече и от 2 такива взети заедно + гаражите. Та по каква логика човек който може да си купи такава кола няма гараж в която да я държи... Освен да е някакъв ексхибиционист за да иска да я показва и да радва хората от махалата... Edited June 30, 2009 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 30, 2009 Share Posted June 30, 2009 (edited) Стига вече с това недоразумение!!!! Ето една статия за истински коли, последната Алфа със задно и забележете къде намерен екземпляр > http://jalopnik.com/5195836/how-alfa-romeo...ear+wheel-drive _________________________________ За s65-цата и аз я заглеждам като минавам от там, а беше ли забелязал как зверски бе огънал предна дясна джанта собственика в някоя дупка явно той не е от "празничните" хора _________________________________ Относно Volvo S80 Summum 3.0 turbo Остави конските сили... AWD, бяла кожа, дръвце... Този модел на Волво според мен - точно с този агрегат и задвижване - остана много недооценен поради войната на конски сили м/у Audi и BMW.Прекрасна система 4х4, не лош комфорт, добро адаптивно окачване, но в сегмет на автомобили като RS4, RS6, M5 и M3 300 к.с. бе приемливо едва при е34 на БМВ...сега реалностите са други, а Volvo от години няма пари за качествена разработка на мощни v6 & v8 бензинови двигатели - тези в XC90 са много слаби сравнени с конкурентите им. А иначе и на мен много ми харесва отвътре. В този смисъл ето го и "дявола" в инкарнацията му в е39 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=155647 Edited June 30, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 (edited) Да, често се означава и просто като "Propane". интересно, тук такова не съм чувал, а за виждане да не говорим Няма как да не е вярно при положение, че е на база на собствените ми наблюдения. Може би в CA има някакви ограничения за камионите, тъй като такива не съм видял изобщо по местата, по които съм ходил (като изключим магистралите). Не казвам, че не съм виждал дизелови колонки - просто ги има на много малък брой бензиностанции. може да е било в някой малък град. По големите градове и предградията има дизел на много места, ама честно казано всеки предпочита бензинова кола. Edited July 1, 2009 by Botev1912 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PlayMate Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Не мисля, че LA може да бъде наречен малък град Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 интересно, тук такова не съм чувал, а за виждане да не говорим Не бих казал, че са толкова многобройни, но все пак колонки с пропан-бутан се срещат сравнително често. Освен автомобили зареждат и домашни бутилки (те тукашните се ползват май само за барбекюта) по същия начин както и в БГ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 1, 2009 Share Posted July 1, 2009 Стига вече с това недоразумение!!!! Ето една статия за истински коли, последната Алфа със задно и забележете къде намерен екземпляр > http://jalopnik.com/5195836/how-alfa-romeo...ear+wheel-drive _________________________________ За s65-цата и аз я заглеждам като минавам от там, а беше ли забелязал как зверски бе огънал предна дясна джанта собственика в някоя дупка явно той не е от "празничните" хора _________________________________ Относно Volvo S80 Summum 3.0 turbo Този модел на Волво според мен - точно с този агрегат и задвижване - остана много недооценен поради войната на конски сили м/у Audi и BMW.Прекрасна система 4х4, не лош комфорт, добро адаптивно окачване, но в сегмет на автомобили като RS4, RS6, M5 и M3 300 к.с. бе приемливо едва при е34 на БМВ...сега реалностите са други, а Volvo от години няма пари за качествена разработка на мощни v6 & v8 бензинови двигатели - тези в XC90 са много слаби сравнени с конкурентите им. А иначе и на мен много ми харесва отвътре. В този смисъл ето го и "дявола" в инкарнацията му в е39 http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=155647 http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=88&t=86082 - този пич го чакам да я подкара от 1 година. Беше се наточил на 700 - 900 коня. Да видим кво ще изкара и кво време ще направи. Няма такова чакане и мерак и нерви и........бая кинти де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts