vikktor Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 8 minutes ago, RaptoR said: Ами може и да са по-малко. Газта е дотук три пъти нагоре, искат още 30% вдигане, ток ще плащаме минимум двойно, днес дизелът е 2.46... Четеш ли в другите теми какво пиша от средата на август насам по тия въпроси? Днес чух, че още веднъж искат повишаване на тока. Не, чета по основните спамерски теми. Кои теми визираш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 10 minutes ago, w00x said: Не. Показателно е обаче, че си си го помислил. Фантазираш пак, момче. Ако търся слушалки - със сигурност ще питам теб. И до там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Just now, RaptoR said: Фантазираш пак, момче. Ако търся слушалки - със сигурност ще питам теб. И до там. Фантазирам? Не. Наблюдавам. То хубаво ще ме питаш, но аз дали ще отговоря? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 8 minutes ago, w00x said: То хубаво ще ме питаш, но аз дали ще отговоря? Това вече зависи изцяло от тебе. За другото - гледаш в грешен космос направо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 (edited) В момента и за имоти не е. Ебахти боклуците, в София на зелено до парадайс мол, 2 минути от метрото.ДВУСТАЕН! За скромните 130к еуро... Ако имаш 300к инвестиция в акции и крипто. Edited October 14, 2021 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 21 minutes ago, kotora said: Ако имаш 300к инвестиция в акции и крипто. Николчо, ква София бе, момко - и ти не четеш. Гърция говоря и евентуално Майорка. Имам челни примери, освен това като казвам, че имам 300к в сметката, която е фирмена нали се сещаш, че някак би било тъпо да я зануля? В смисъл оборотни средства трябва да останат. Мисля си каква мотика е да имаш огромни имоти и да нямаш нормални и адекватни средства в сметката си... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 Как вървят процентите при вас ? Тук от 1.5 стигнаха 3. Като междувременно и Централната Банка удвои базовият процент... Междувременно и имотите свършиха без майтап Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 11 minutes ago, ARPAnet said: Как вървят процентите при вас ? Тук от 1.5 стигнаха 3. Като междувременно и Централната Банка удвои базовият процент... Междувременно и имотите свършиха без майтап Харчи наред в нещо, иначе горим и то просташката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 3 minutes ago, RaptoR said: Харчи наред в нещо, иначе горим и то просташката Тамън на 8ми се нанесох Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 14 minutes ago, ARPAnet said: Тамън на 8ми се нанесох Ай честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 14, 2021 Share Posted October 14, 2021 9 minutes ago, RaptoR said: Ай честито! Благодаря:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 По законите на Мърфи. След смяна на масло в скоростната кутия се появи един проблем. Е днеска отидох при един майсто, който знае какво прави. И веднага постави диагноза: приплъзват ти съединителите. Поне се знае кой pack е, защото колата влиза в Авариен режим като й се настъпи газта. Та след нова година ще тряа ремонт на така прехвалената и здрава ZF8 кутия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Каза ли ти число? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Мхм грубо към 3 бона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 1 hour ago, kotora said: По законите на Мърфи. След смяна на масло в скоростната кутия се появи един проблем. Е днеска отидох при един майсто, който знае какво прави. И веднага постави диагноза: приплъзват ти съединителите. Поне се знае кой pack е, защото колата влиза в Авариен режим като й се настъпи газта. Та след нова година ще тряа ремонт на така прехвалената и здрава ZF8 кутия Ауч, изглежда са изтеглил късата клечка, аз съм със същата и знам, че наистина много я хвалят, също не мога да се оплача. Което ме подсеща, че трябва да се наканя да и сменя маслото 2 minutes ago, kotora said: Мхм грубо към 3 бона Това не е толкова зле, поне я ремонтират. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Е, като говорим за коли, днес се оказа, че моята отново не пали. Знам, че предвид това, че я продавам, не е много добре да говоря така за нея, ама то аз съм си виновен. Ще сваля мултимедията, защото очевидно нещо с нея не е както трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Те и нa X5-ците ZF-a уж е супер безпроблемен и после всички ги ремонтират. Те като свалят кутията и хидротрансформатора ще е за ремонт, ама съдба. Така е с тея автомати. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Ами не знам за Х5-ците, но в Америка тия Аудита конкретно ги пръскат от бой. Смяна на ролките на чарджъъра интейк и генерация и става 460+ коня. @ARPAnetздрави са да, но не е като да не се чупят. Като му звънях на тоя пич преди 2 седмици ми каза, че в момента при него има 3 кутии такива Да за 3 бона, е ок след това да не прави проблеми следващите 120к км Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Тея кутии са с "lifetime" гаранция за здравина, като лайфтайм е 250-300к., след което кутията е за ремонт, ако си паралия продаваш колата и купуваш нова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Може би тоя преди него е знаел и точно това е направил. Нали беше наскоро. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Надали, не го правеше преди да сменя маслото,а не е като да не й пораздавах газ. Колата беше от Канада докара с лек удар отпред. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Това за автоматик или ръчка? Аз като взимах инсигнията(автоматик) от Стефанов ми казаха - маслото на скоростната кутия не се сменя. Така ни е пратено като инструкции от Опел. Няма да го пипате. И не го пипам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 14 minutes ago, kotora said: Надали, не го правеше преди да сменя маслото,а не е като да не й пораздавах газ. Колата беше от Канада докара с лек удар отпред. То винаги е така. Старото масло, малко или много се е зацапало, посгъстило и прочие, за това бачка. В момента, който сложиш ново почва да губи налягане и почва да влиза в авариен режим, или да рита, или да предърпва и т.н. Както казах живота на тея кутии е 250-300к и за това маслото не се сменя. Тогава или отваряш за ремонт или сменяш колата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 ZF препоръчват смяна на маслото м/у 80-120К км, въпреки че според BMW също няма нужда. И знам че на 5-ците като мойта поне им сменят маслата безпроблемно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 8, 2021 Share Posted December 8, 2021 Има кутии на които се сменя. Има и такива на които не се сменя. Четете си книжките за поддръжка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts