host Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 (edited) Е, те това ми се върти http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=bepovzneyynd Или това http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=byuoi33uthzy ... http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=bphxfhvyzoxd ... http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=bpe4he1xzp3b ... Дам и за акциза си миля някои неща Edited April 2, 2009 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Нали знаеш че акциза на тея коли е 20 бона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 А честито! Най-накрая отвориха дино-стенд в Пловдив. Цените са същите както в 'Проспийд". Аз ти казах. Поне няма да даваш кинти за гориво . Злобиле, има Динота за 4х4. Само не знам как стои хавата с автоматика щото като и дадеш стъпка и нали качва на горна предавка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Всеки автоматик си има ръчен режим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 бе не баш всеки ама да :Д Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 по принцип 3.0ТДИ двигателя е бил направен първоначално да е 390коня като после е намален до 204 поради други причини , тоест с тоя чип двигателя си става точно такъв какъвто е трябвало да бъде. То не е като да няма защо да го бутат надолу. Аз предпочитам малко по-слаб двигател но вечен отколкото звяр който ще се ремонтира през 6 месеца... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 абе като го взема ще ти го дам да го покараш , после искам да се качиш на тойотата и пред всички свидетели да заявиш че никога повече няма да си вземеш японска сапунерка.... излишно е да ти обяснявам че реално тва 3.0 е един от най-здравите и най-рядко влизащи в сервиз двигатели а тва че чипа го скапва е пълна глупост ..... абе както ида е , като навъртиш на тойотата 50-60 000км по БГ пътищата ще видиш защо ти казвах да си вземеш Б7 а не авенсис , не че ти го пожелавам де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Къде ги дават. Да си вземем и ние по едно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xXx Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 абе като го взема ще ти го дам да го покараш , после искам да се качиш на тойотата и пред всички свидетели да заявиш че никога повече няма да си вземеш японска сапунерка.... излишно е да ти обяснявам че реално тва 3.0 е един от най-здравите и най-рядко влизащи в сервиз двигатели а тва че чипа го скапва е пълна глупост ..... абе както ида е , като навъртиш на тойотата 50-60 000км по БГ пътищата ще видиш защо ти казвах да си вземеш Б7 а не авенсис , не че ти го пожелавам де Не че не съм фен на Немската школа,но не мога да не коментирам 1-има много по-бързи Японки от твоята Б7 пък и от повечето немски коли 2-Японските коли са пъти по-здрави от Немските.За времето през което една Тойота кара без ремонт,твоето Ауди ще влезне поне 2 пъти за смяна на нещо.В нашето семейство имаме италянска,японски(2 броя Тойота) и немска кола(Мерц Е класа)...на първо място по посещения в сервиза е именно Мерца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 а тва че чипа го скапва е пълна глупост ..... Чипа няма как да скапва двигателя, обаче това не важи за "майстора", който ще го слага. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 мидекс дай да ти продам а4-ката да ходиш да дрифтиш :Д Васе тоя път не 50 ами 500 лева ти давам веднага Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Всеки продава коли, аз се чудя що няма мераклии за моя шкодилак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Я дай да го видим( че се оглеждам за Супърб по принцип ). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Аз супърб продавам, 2005 г., 2.8 мотора, 193 коня. На 187 000 км е, аз съм първия собственик Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Сега при тая криза за колко ли изкупуват като вторични суровини една стара кола...чух, че съвсем смъкнали цената...аз в момента имам таман 2 за даване, че и двете са в движение и минали преглед...не че ще им взема кой знае колко, но тия дни имам среден разход на ден ~300 лв. и така май ще продължава още поне седмица... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Пламене дай ще ги закараме на село, ще ги понарежем, ще ги спънем с тръби, може и офроуд за из къра да ги направим хахаха Аз на жената Фиестата в тая посока я пращам... И здраво експерименти като подхвана флекса лятото... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 2, 2009 Share Posted April 2, 2009 Абе нямам време и не ми се занимава...ще взема да ги обявя за по 200 лв. във форума да ги вземе някой ученик, току що взел книжка да се учи как се стържат ламарини в града и да не го е яд. А за синята (знаеш...оная с ваденките ) даже имам резервен двигател на 70 000 км + всички едрогабаритни части (врати, капаци, предни, задни стъкла) и всякакви други части, дето съм купувал или разфасовал от предишната кола (същата като нея). Гарантирам, че без значение, че е стояла 3-4 месеца без да я карам, като й сложа акумулатора ще запали от раз и ще кача със 100 оня огромен баир преди Кърджали (скоро бях пак там). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Аз пак ти казвам, че можа много по-забавно да се получи... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Не че не съм фен на Немската школа,но не мога да не коментирам1-има много по-бързи Японки от твоята Б7 пък и от повечето немски коли 2-Японските коли са пъти по-здрави от Немските.За времето през което една Тойота кара без ремонт,твоето Ауди ще влезне поне 2 пъти за смяна на нещо.В нашето семейство имаме италянска,японски(2 броя Тойота) и немска кола(Мерц Е класа)...на първо място по посещения в сервиза е именно Мерца НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ..... Той и нисан ГТ-Р е по-бърз от Б7 .... и кво ? Тва трябваше да ми смачка самочувствието и да ме откаже завинаги от немските коли ? А и говорех за Авенсис като цяло ако беше помислил преди да се пънеш да ми казваш кво как влиза в сервиза можеше и да си го спестиш тоя пост. За разлика от повечето хора аз като купувам кола си правя сметка че мога да я поддържам щото кола дето не се разваля няма .... Чипа няма как да скапва двигателя, обаче това не важи за "майстора", който ще го слага. е това е ясно , аз не бих я поверил на някой случаен .... то и без това стана модерно да се чипват коли през ОБД и сега всеки с лаптоп си мисли че прави чип тунинг.... даже наскоро имаше обява във форума че ти преработват оригиналният файл на колата и ти слагат неясно какъв..... пък и в нета вече има и "чипнати файлове" за повечето марки та като нищо можеш да хвърлиш едно ЕКУ на боклука заради някъв такъв "чип майстор" Васе тоя път не 50 ами 500 лева ти давам веднага преписваш ми апартамента и аз ти давам аудито и 500лв ? масата и камерата ти разрешавам да си ги вземеш преди да се нанеса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Аудито е очен хорошо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 (edited) ...на първо място по посещения в сервиза е именно Мерца Сигурно, защото основно той се кара Осен това не си дал модел, марка и година на останалите автомобили. Може мерца да от преди да се родя. С тоя пост само глупости избълва. Edited April 3, 2009 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Ако ги имаше сега паричките на масата веднага ги слагах тук > http://ads.seriouswheels.com/viewlisting.php?view=6998 Не ме касае акциза да кажа за водопада от напомняния Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 Ако ги имаше сега паричките на масата веднага ги слагах тук > http://ads.seriouswheels.com/viewlisting.php?view=6998Не ме касае акциза да кажа за водопада от напомняния То хубаво ама не се отваря линка нещо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 3, 2009 Share Posted April 3, 2009 То хубаво ама не се отваря линка нещо Отваря се, отваря се... ...красавец, за тия 8 бона в зелено даже бих се прежалил и с тая автоматика, макар че предпочитам ръчната трансмисия. Дори само това ми е предостатъчно -> 6 L / 12 cylinder / 48 Valve Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ROBIN Posted April 4, 2009 Share Posted April 4, 2009 (edited) Ако ги имаше сега паричките на масата веднага ги слагах тук > http://ads.seriouswheels.com/viewlisting.php?view=6998Не ме касае акциза да кажа за водопада от напомняния Я кажи как така не те касае? При положение, че си купуваш кола, която струва колкото акциза й, незнам как няма да те касае Edited April 4, 2009 by ROBIN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts