Godfather Posted October 17, 2020 Share Posted October 17, 2020 Уау, май това ще ми е следващата кола - 2021 Субару Крострек Лимитед с 2.5 литровия двигател. От 11-та минута започва офроуд теста, а на 14:45 може да се види сравнение с нещастната хондичка, която просто запецна на първото сериозно препятствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 При все че са супер коли, така и не направиха един свестен дизайн, та да не мяза на настъпана жаба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 То това ѝ е чара! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 1 hour ago, RaptoR said: При все че са супер коли, така и не направиха един свестен дизайн, та да не мяза на настъпана жаба... Нищо й няма на дизайна, мисир такъв. Освен това идва един момент, в който практичността и възможностите са далеч по-важни от дизайна. Да не говорим, че конкуренцията е с още по-скапан дизайн. Например същата хондичка дето запецва в клипа е просто уникално грозна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2020 Share Posted October 18, 2020 Ти май си освен всичко друго и т.нар. всестранен мисир... Ако на тая кола й казваш красива, значи си много, ама много зле... Особено отпред е тотал щета външния вид. Но какво да обяснявам на мисир... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 Честно казано не е от най-грозните им изпълнения, горе долу бива за мен Но ми е интересно, Godfather–е колко често би го карал по такива пътища ? И аз се чудех по едно време за разни джипки, но осъзнах че нямам нужда. По-високият багажник си остава някакъв плюс де. Не, че и двете ми коли не са 4х4 поради разни причини, но единственият лош път който имам е този до къщата ни в Съединение .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 19, 2020 Share Posted October 19, 2020 1 hour ago, ARPAnet said: Честно казано не е от най-грозните им изпълнения, горе долу бива за мен Но ми е интересно, Godfather–е колко често би го карал по такива пътища ? И аз се чудех по едно време за разни джипки, но осъзнах че нямам нужда. По-високият багажник си остава някакъв плюс де. Не, че и двете ми коли не са 4х4 поради разни причини, но единственият лош път който имам е този до къщата ни в Съединение .. Апетита идва с яденето. Около мен е пълно с офроуд маршрути в планината. Да не говорим, че като падне снега по високите части и нормалните пътища стават "офроуд". Сега като спрях да ходя в офис заради ковидския вирОс и това май се очертава за постоянно, изглежда все повече ще става само карането за кеф. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 23, 2020 Share Posted October 23, 2020 (edited) Офроуд и ЦРВ, еле пък да се сравнява със Субару. ЦРВ-то си е асфалтаджия с някакви възможности за равен черен път с два пръста кал. Навъдиха се всякакви влогъри, инста-нещо си, дето сравняват несравними неща. Очаквам скоро някой да направи клип как некой джиБ е по-добър в гората от някое Ферари. Edited October 23, 2020 by jijane Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 Т'ва Субару е изключително красиво! Ако го сравняваш с друго субару, примерно някой whorester от края на 90-те Не знам дали са запазили традицията си да са с интериор от магазин за един лев и возия, газеща конкуренцията на лада Нива, щото мен реално това ме отказа от тази марка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 2, 2020 Share Posted November 2, 2020 5 hours ago, Antares said: Т'ва Субару е изключително красиво! Ако го сравняваш с друго субару, примерно някой whorester от края на 90-те Не знам дали са запазили традицията си да са с интериор от магазин за един лев и возия, газеща конкуренцията на лада Нива, щото мен реално това ме отказа от тази марка. Сегашните нямат връзка с онези от края на 90-те. Не съм му правил още тест драйв, но мога да се навия някой ден. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 On 10/19/2020 at 8:06 PM, Godfather said: Апетита идва с яденето. Около мен е пълно с офроуд маршрути в планината. Да не говорим, че като падне снега по високите части и нормалните пътища стават "офроуд". Сега като спрях да ходя в офис заради ковидския вирОс и това май се очертава за постоянно, изглежда все повече ще става само карането за кеф. На крострека багажника е по-малък от на ЦР-в то Също така с хубави зимни гуми е все тая каква е колата. По простата причина, че е SUV-a е по-висок от лека кола. Моята кошница HR-V е само на предно, но до сега 1 път не ми се е налагало да слагам вериги или да закъсам някъде. А един път се зачуках в Бояна по едни неотъпкани улици... Според мен разгледай и Тойота RAV4. тоя багаж в Crosstrek-a Няма посмъртно да се събере. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Най-вече босилека!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Е без него не може Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 10 hours ago, kotora said: На крострека багажника е по-малък от на ЦР-в то Също така с хубави зимни гуми е все тая каква е колата. По простата причина, че е SUV-a е по-висок от лека кола. Моята кошница HR-V е само на предно, но до сега 1 път не ми се е налагало да слагам вериги или да закъсам някъде. А един път се зачуках в Бояна по едни неотъпкани улици... Според мен разгледай и Тойота RAV4. тоя багаж в Crosstrek-a Няма посмъртно да се събере. Которе, багажа ми е последна грижа - отдавна го минах момента с малки деца на море. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Кръстник що не си земеш един RDX 2019-20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 10 hours ago, kotora said: Кръстник що не си земеш един RDX 2019-20 Нещо не ми хваща окото Акюрата отвън. Отвътре е добре, имам колега, който си взе наскоро MDX и ме е качвал няколко пъти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Всеки си има вкус, казало кучето и си облизало та*аците. Аз мисля догодина да взимам MDX ама 2009-10та Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 Някой знае ли Слави Шишков дали още е на коматевско , не съм ходил 2-3 години , в събота бях , но не бачкаше сервиза , но пък може да почиват уикендите . Лошото е , че през седмицата бачкам до 17:30 и не мога да го хвана . Ако някой знае и до колко работят и някакъв телефон .. Евентуално може да препоръчате и друг добър газаджия , тъй като фобос-а ми прави малки проблеми и искам да сменя и филтрите на газта ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pamporov Posted March 7, 2021 Share Posted March 7, 2021 (edited) Да, там си е. Уикендите обикновенно ходи на ски. Телефон, рядко вдига. За Кръстьо Ласков съм чувал добри отзиви. Edited March 7, 2021 by pamporov Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 Тая година ще си сменям колата и се загледах по Audi Q5 2014 година 3.0Т двигателя. По форумите пишат, че двигателя и кутията са супер здрави. Същия двигател се слага и на SQ5 чипосан на доста повече коне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 1, 2021 Share Posted July 1, 2021 Которе, ти не беше ли заклет фен на Хонда или реши да изневериш на марката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 е да бе ама Акура в европа си е таралеж в гащите. За тва нещо за което има повече части Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Братовчед ми има Q7-ца. Горе долу 25% от времето тая кола прекарва в сервиза. Вече е дал още веднъж покупната ѝ цена за ремонти. С'я, наясно съм за ваденето на генерални изводи от изолиран случай, ама все пак. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 Малко странно ще прозвучи но, тъй като чета българския форум на МанЮ и там имат тема за коли, има един потребител, който за каквато и кола или двигател да го пита някой, той може да гововри с много подробности и детайли и да даде много задълбочен съвет. Тоя човек буквално е като енциклопедия. Ако искаш можеш да се регистрираш и да пробваш да го питаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 2, 2021 Share Posted July 2, 2021 4 hours ago, Antares said: Братовчед ми има Q7-ца. Горе долу 25% от времето тая кола прекарва в сервиза. Вече е дал още веднъж покупната ѝ цена за ремонти. С'я, наясно съм за ваденето на генерални изводи от изолиран случай, ама все пак. Еее да старите дизеляци са така. Еле ако е с някъв голям мотор, вриги, егр и т.н. става голям филм. Конкретния модел, който съм си харесал аз е бензинов и отзивите са много добри. @Dunc, ще видя да го питам хаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts