Lucky Luciano Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 Май ще излезе, че с триногите не може да се бъзикат, тоест да се скриват нарушения. Наскоро, мой познат, ОТ СИСТЕМАТА, се прости с 12 точки и плати 600лв. глоба... Въпреки, че непосредствено, след като се е усетил, че са го снимали е спрял, върнал се е, лигитимирал се е, но полицаите са вдигнали рамене и са казали, че инфото се праща моментално на 4 различни места и намеса е невъзможна. Доста съм учуден от тая история, но е факт. Ако е така и ако никой не може да се измъкне, ми се струва много добра цялата история. Щом човек от системата си плати като поп парите, въпреки всичките му опити да се "оправи" по втория начин... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 2, 2018 Share Posted December 2, 2018 (edited) Май ще излезе, че с триногите не може да се бъзикат, тоест да се скриват нарушения. Наскоро, мой познат, ОТ СИСТЕМАТА, се прости с 12 точки и плати 600лв. глоба... Въпреки, че непосредствено, след като се е усетил, че са го снимали е спрял, върнал се е, лигитимирал се е, но полицаите са вдигнали рамене и са казали, че инфото се праща моментално на 4 различни места и намеса е невъзможна. Доста съм учуден от тая история, но е факт. Ако е така и ако никой не може да се измъкне, ми се струва много добра цялата история. Щом човек от системата си плати като поп парите, въпреки всичките му опити да се "оправи" по втория начин... Не те е излъгал...Тия дето снимат само носят куфара и монтират от там на сетне само гледат някой да не свие хардуера...Скоро и винетчици ще си купуват полицаите...На скоро катаджия ми се жалваше,че жена му минала с неговата кола покрай засада,та се наложило да и плати глобата пикаят газ в шише всичките от тия триноги... Edited December 2, 2018 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Евала. Още да купят. Да ги монтират на всеки булевард по стълбовете. Сега остава да сложа и камери на кръстовищата, които да следят за преминаване на червено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 9, 2018 Share Posted December 9, 2018 Ако сложат такива камери, то 80% от шоферите ще са с актове. КАТ няма да смогнат, предвид, че половината система им е под DOS. Забрави! Като с камерата на пазарджишко шосе, която вече я няма де. Сложиха я със задание да снима всички, които преминават със скорост над 80км/ч, при разрешена 50 или 60. Докато идиотите се приберат, хардът е бил пълен. После се връщаха да го правят на 92... и накрая я премахнаха... Иначе и аз съм за тея камери, за взимане на книжки, за големи глоби, но и за при следващо провинение от същия тип, тарикатът да иде в затвора или да се конфискува автомобилът, с който е извършено нарушението. Аз след около 15 години, почти се научих да си слагам колана, значи има нещо, да знаете... Да кажем, че го премятам, защото е закопчан, че тая кола пищи като идиот, но пак е напредък. Нямаше сила, която да ме накара да карам с колан, аз на изпита бях без колан, защото забравих, та инструкторът, на средата ми го преметна и изпитващият каза, че ще се направи, че не го е видял това... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Толкова ли си дебел Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Една от най-тегавите "служби" в света...е тук,в Пловдив Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted December 10, 2018 Share Posted December 10, 2018 Толкова ли си дебел Не, просто не мога да го понасям! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Миналия ден като ми скимна до долея малко антифриз , тръгнах да махам капачката за антифриза , но гумичката остана . Та с клещи е махнах днес и ще трябва да взимам нова капачка . Но въпроса ми е дали ще е фатално ако няколко дни покарам само с капачката , без гумичката или за няколко дни няма проблем . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 47 minutes ago, MaiconDogg said: Миналия ден като ми скимна до долея малко антифриз , тръгнах да махам капачката за антифриза , но гумичката остана . Та с клещи е махнах днес и ще трябва да взимам нова капачка . Но въпроса ми е дали ще е фатално ако няколко дни покарам само с капачката , без гумичката или за няколко дни няма проблем . Няма проблем особено ако караш полека. Идеята е да не грее много, щото може леко да изплюе. Нищо не ти пречи да направиш от найлонов плик уплътнител - свиваш надве натри, слагаш на отвора и навиваш капачката отгоре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaiconDogg Posted March 6, 2019 Share Posted March 6, 2019 Взех нова сега . На доста места чета , че не трябва да е силно завита капачката на антифриза , но ако не е завивам както трябва вече за втори път гумичката ми остава . Явно ще трябва да си е завивам добре . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 Идея за джип с три седалки отзад, подобно на ван? Но 3 пълноценни, тоест да мога да сложа две детски столчета и между тях да има нормално място за сядане, а не тип "едва влязох". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted June 15, 2019 Share Posted June 15, 2019 XC90 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djaba Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 (edited) . Edited April 26, 2022 by djaba Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Не знам какво броя и какво не, но съм СИЛНО разочарован от това. Днес имах работа в София или по-скоро на разходка и по работа и реших да го видя... То не върви... То изобщо спряло. Не знам кой би дал 50к лв. за това, заклевам се. Минавам за фен на Пежо, но дори фенското в мен замлъкна рязко... Като екстри супер, само дето микровеле няма, ама като седнеш и настъпиш... тишина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 16, 2019 Share Posted June 16, 2019 Е как бе! 120 коня уж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Мен това ме натъжава в масовите паркетници - хубаво дигнато, хубаво някво 4х4, ма що им слагат двигатели от картинг... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Щото по-евтино. Все пак кой ще кара джиб ако са от 60-70к нагоре? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Много хора карат и ще карат и над 100к лв. да е. Въпросът е, че с тея "еко" стандарти, ебаха мамата на всички коли. После Ваген били такива и онакива като лъжели, ми ще лъжат... То иначе не става за каране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Skoda Kodiaq w TSI engine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 (edited) За да придобиете бегла представа какъв ташак са новите коли: Това на снимката е ЕДНОРЕДОВА ангренажна "верига" на чисто ново Пежо.На 80к км. толкова разтегната,че успяла да счупи планката на обтегача... За сравнение,ангренажната верига на Мерцедес произведен преди 2000 г.спокойно подминава 500к км...разбира се няма нищо общо с тая пародия на снимката. Edited June 17, 2019 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavlan Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Еее то тва като на кол0л0 веригата бе бате Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 1 hour ago, Ferante said: Skoda Kodiaq w TSI engine. Това ще ходя да гледам тези дни, като ми остане време, въпреки, че тук са кръгли идиоти в Еуратек и ако ми хареса, ще ида да я купя от София или Бургас. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 On 6/15/2019 at 11:16 PM, Lucky Luciano said: Идея за джип с три седалки отзад, подобно на ван? Но 3 пълноценни, тоест да мога да сложа две детски столчета и между тях да има нормално място за сядане, а не тип "едва влязох". Toyota Land Cruiser Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted June 17, 2019 Share Posted June 17, 2019 Много пари са. Ако е по-евтина, после ще съм по сервизи. Искам да избегна това. Искам да карам, не да поддържам. Дъстъра направо ми е герой. 50000км. за 3-4 години съм сменил три пъти масло. Нищо, ама нищо повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 17, 2019 Author Share Posted June 17, 2019 А колко пари ти се дават? Бих ти препоръчал да си внесеш F150 от Канада. Хем място ще имаш, хем и багаж ще можеш да си качваш. Аз към това се бях запътил, но ми излезе много интересна друга оферта и се възползвах. Следващият ми автомобил обаче вероятно ще е F150. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts