Lucky Luciano Posted February 28, 2018 Share Posted February 28, 2018 (edited) Абсолютно съгласен за втора точка! Това е пълна глупост, изпарителя трябва да грее стабилно особено в тея студове, разхода ако се дигне му е най-малкия проблем. Дюзите могат да му заминат. П.П. Какво значи го е ограничил, наистина е важно. Друг е въпроса просто ако е бил последователно на парното, да го е пуснал в паралел. Нищо му няма ако е последователно, дори ще обръща по-рано. Някои "разбирачи" имат навика да слагат бленди, да ограничават дебита... Пежото ми го помниш, а и предно /май/ и него. И двете бяха последователно - изхода на главата към радиатора, прекарвам го през изпарителя и изхода на изпарителя отива в парното. Парно да те изгори... Edited February 28, 2018 by Lucky Luciano Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Какъв е извода... Бензиннн. Дойдох само да тролна малко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Какъв е извода... Бензиннн. Дойдох само да тролна малко И аз да тролна малко....дизееел :-) На кинта и двайсеееее :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 1, 2018 Author Share Posted March 1, 2018 И аз да тролна малко....дизееел :-) На кинта и двайсеееее :-)Лев и двайсет е висока цена . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 (edited) Нищо му няма ако е последователно, дори ще обръща по-рано. Някои "разбирачи" имат навика да слагат бленди, да ограничават дебита... Пежото ми го помниш, а и предно /май/ и него. И двете бяха последователно - изхода на главата към радиатора, прекарвам го през изпарителя и изхода на изпарителя отива в парното. Парно да те изгори... Някой твърдят, че намалява дебита на парното ако е последователно, въпреки че не съм много съгласен аз. Моя изпарител е паралелно, така беше и на предишната, нямам дертове. Дайте малко дизел на 1.2, имам и печки все пак. Гледам един комшия размята едни туби в мазето, ама и той не дава..... Edited March 1, 2018 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Ако водната помпа е читава, нищо не намалява, просто се отопля първи и обръща по-рано, като е подгрят винаги отлично. И аз се нареждам за нафта на 1.20 - 100 литра веднага взимам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Лев и двайсет е висока цена . Е,аз все пак съм "цивилен" :-) Ама и това си ме устройва... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Убуу де, стига сте се фукали, ами пуснете един фъндък най-сетне. Мойта колца си ги лапа кат' нафора 120 литра месечно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 И аз да тролна малко....дизееел :-) На кинта и двайсеееее :-)няма как да се получи.... С дизела не се тролва, с дизела се подиграваме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 ...и се топлим вкъщи...още помня как имахме една нафтова печка у нас като бях дете, а нафтата се продаваше само в "Топливо"...резервоарите им бяха точно до дървата и въглищата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunc Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Къде се проверяваше онлайн дали имаш някакви глоби или фишове? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 1, 2018 Share Posted March 1, 2018 Къде се проверяваше онлайн дали имаш някакви глоби или фишове? Тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 https://youtu.be/hkJYbY7nt2s Това е то. Електро боклуците - аут Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 То остави "електрото", ами гледай сега какъв нов внос на печки се очаква да има: Върховният административен съд на Германия взе във вторник (27.02.2018) решение в полза на градовете, искащи да забранят преминаването през територията или през централните им части на автомобили със замърсяващи дизелови двигатели. Освен това от месеци насам се изказват притеснения, че сега милиони германски дизелови коли ще бъдат изнесени като втора ръка за Източна Европа с всички последици за чистотата на въздуха в тези страни. От 15-те милиона дизелови автомобили, регистрирани в Германия, ще бъдат засегнати над 10 милиона - всички под нормата Евро 6, тоест пуснати в продажба преди септември 2015 година. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Ми то и сега е така. Обираме всички дараци и ги съживяваме тук. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Е ми...сега поне ще има повече избор, пък и кола от 2014-та примерно не може да я наречеш точно "дарак". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Е, така е, не можеш. Но съвсем принципно говорих. Пък и колко българи могат да си позволят 4-6 годишна кола.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 То остави "електрото", ами гледай сега какъв нов внос на печки се очаква да има:Не знам какъв е тоя мазохизъм по дизела. Добре, че колите тука не са кадилници. Приятел кара Круз дизел. Лятото му дава 10 мили на галон повече от моя Форд. Само градско говорим. Като карах за Ниагара и аз бях около 40 мили на галон при 80 мили в час. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Е, така е, не можеш. Но съвсем принципно говорих. Пък и колко българи могат да си позволят 4-6 годишна кола.... Напротив - все повече са... Не знам какъв е тоя мазохизъм по дизела. Добре, че колите тука не са кадилници. Приятел кара Круз дизел. Лятото му дава 10 мили на галон повече от моя Форд. Само градско говорим. Като карах за Ниагара и аз бях около 40 мили на галон при 80 мили в час. Няма никакъв мазохизъм, всичко е точно. Освен това така и не се научихте след толкова години повтаряне, че основен елемент в схемата е златното словосъчетание "СЛУЖЕБНА КОЛА". Всичко нататък съм го обяснявал и няма да се повтарям. Стефче, нека съм си аз с 5/100 га не бързам, ти си брой галоните. Ако взема пък да се старая мога и надолу, но никога това не ми е било приоритет, а и не мога да си го причиня посмъртно. Нормално, без ексцесии съм си между 5 и 6. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Последните 5 години и аз не гледам разхода. Гори... Колкото си гори, не ми пука Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 https://www.google.com/search?q=Formula+One&tbm=isch&tbs=simg:CAQSlwEJt8_15u5jplbAaiwELEKjU2AQaBAgVCAAMCxCwjKcIGmIKYAgDEii1BLUQxAyEEbwEpwzKDbQEzQ2mDNk85ibkPJgzlzOQM8cmsjPaPOE8GjDgZQWYNT-aakDuix08V9UVfKUWN0vJe3R-0haENDdUldbGmDd6qgI3uSx4N768knwgBAwLEI6u_1ggaCgoICAESBLpm2JUM&sa=X&ved=0ahUKEwjJw_O7uM7ZAhUPXa0KHT_bAkgQ2A4IIygB&biw=360&bih=560#imgrc=wLOr2h2QF1JgqM: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Напротив - все повече са... Мъхъм....и къде го видя това? Защото на паркинга пред нас има около 70-80 коли и от тях 0-7 годишни са може би 15, не ми се излиза на терасата сега да ги видя със сигурност.Но нека да гледаме малко по-обективно. Факт е, че стандарта ни се повиши, факт е че заплатите в Пловдив се повишиха, но също така е факт, че над 2/3 от автопарка е над 15 години...и че масово колите са съживени дараци от запада... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Последните 5 години и аз не гледам разхода. Гори... Колкото си гори, не ми пука По принцип всичките коли имат еднакъв разход - гори, колкото и сипеш, без остатък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Danzki Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 По принцип всичките коли имат еднакъв разход - гори, колкото и сипеш, без остатък Аз като споделя какъв ми е разхода реално, всички ме пращат в сервиз. Но с дизелджия и рибар не се спори. Пп карам дизел и бензин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted March 2, 2018 Share Posted March 2, 2018 Карам на бензин (а и всичките ми коли досега винаги са били бензинови) и никога досега не съм засичал колко ми гори, защото не ме интересува, пък и не карам чак толкова много, че да мисля как да икономисам някой лев от гориво. Ако пътувах по 50-60к на година сигурно щях да се замисля да си взема нещо с обем 1.6 и да му сложа газ или даже да се прежаля с някоя печка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts