Jump to content
BulForum.com

Обща дискусия на тема автомобили

netrootbg

Recommended Posts

• Replies 11.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Off/ Между другото в Кърджали наистина правят много хубави банички - редовно си взимам когато съм там и след 2 седмици пак ще го направя. :)

Точно пред нас има една фурна, където правят уникални банички със сирене, не с извари, ако имаш път натам спри и ги пробвай на ъгъла на Даме Груев и Пере Тошев :)

Точно пред нас има една фурна, където правят уникални банички със сирене, не с извари, ако имаш път натам спри и ги пробвай на ъгъла на Даме Груев и Пере Тошев :)

Не може да бъде - сигурно досега поне 500 пъти съм ходил до читалището (бивш. кино "Въстаник"), както и още толкова до Събота пазара и да не съм си купил даже и 1 баничка. :shy: :grin:

Не може да бъде - сигурно досега поне 500 пъти съм ходил до читалището (бивш. кино "Въстаник"), както и още толкова до Събота пазара и да не съм си купил даже и 1 баничка. :shy: :grin:

На ъгъла точно се пада срещу аптеката, че съвсем малко по-надолу по Пере Тошев има закуски на едни цигани, да не се объркаш :D :D

Някой обръщал ли е волан на кола и ако е: доволен ли е и да препоръча някой, който ги прави :)

Като се разговорихме за баничките в Кърджали се сещам, че там явно има сервиз(и), които обръщат дясно/ляво, защото съм чувал, че даже от страната ходели до там. Скоро ще ходя натам и ако искаш ще попитам - имам познати монтьори, които със сигурност са наясно кой обръща и дали е добър.

Като се разговорихме за баничките в Кърджали се сещам, че там явно има сервиз(и), които обръщат дясно/ляво, защото съм чувал, че даже от страната ходели до там. Скоро ще ходя натам и ако искаш ще попитам - имам познати монтьори, които със сигурност са наясно кой обръща и дали е добър.

Попитай щом ще ходиш, ще ти бъда благодарен :) 

И понеже смятам да питам и колко горе-долу излиза цялата врътка - кажи за каква кола става дума, защото те пък ще ме питат...според мен би трябвало да има разлики между кола или джип примерно...

И понеже смятам да питам и колко горе-долу излиза цялата врътка - кажи за каква кола става дума, защото те пък ще ме питат...според мен би трябвало да има разлики между кола или джип примерно...

Хонда Акорд 2004-2007 седан.

@Neo точно за акорда не се вкарвай в такъв филм. За разлика от повечето автомобили, на които им обръщат дирекцията основно само с рейка, фарове, табло и педали, при акорда гимнастиката е по-голяма. Там се вади целия мотор и се сменя и щита, който е между купето и коша, защото е различен за колите с лява и дясна дирекция.

Edited by jijane

Нека не забравяме, че у нас винаги след подобни генерални манипулации остават "излишни" части. Никога вече разчекнатата кола не е точно кола. 

• 2 weeks later...

Преди месец монтирал газова уредба и я продава след това? Не мога да го разбера това, да инвестираш сума пари и после да я продаваш...Такива обяви винаги са ме съмнявали...

Познавам поне 3-4 човека, които правеха така. На колите им нямаше нищо, просто му писнала, намерил си друга и продава първата. И на мен ми е странно, но ги има, като пак казвам - колите си бяха супер!

Аз пък познавах един (селянин), който като купи най-накрая заветната 124-ка и сложи газ, после и метан (щото приятел я монтирал и с части без надценка) и накрая пак си я караше предимно на бензин, защото по-добре пали и върви. Някои хора като се захванат с някакви такива нелогични, безполезни и нерентабилни глупости с трошките си, не знам, някакви лишения в личен план ли компенсират.....

Така е, бедността предразполага хората да гледат как да спестят пари с закупуването на стари автомобили, които допълнително модифицират за да си спестят разходите. 

• 2 months later...

Ебаси,тоя младока отърва наказанието...

"Това е 19-годишно момче с ниска степен на опасност. Ако то бъде затворено, ще се превъзпита ли в затвора?Няма. А и наказанието не бива да е жестоко."

:Facepalm:

Как младите шофьори ще научат тогава в началото,че ползването на автомобил е много голяма отговорност на първо време?!

Ебаси,тоя младока отърва наказанието...

:Facepalm:

Как младите шофьори ще научат тогава в началото,че ползването на автомобил е много голяма отговорност на първо време?!

Ами няма да се научат.

Малкият Трайков, който пиян, дрогиран и с превишена скорост утрепа 3-ма на Руски получи подобна присъда. Това е положението. 

Между другото прави впечатление още от самото начало на делото, как адвокатите на пикльото наблягат на това, че бил "дете", "момче" и тн., сякаш е 5-годишен. На 19 си пълнолетен, пълноправен гражданин, с права и задължения като всички останали, баси...

Къде го прочете това?

http://news.plovdiv24.bg/732871.html

"...го осъжда на ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА ЗА СРОК ОТ ДВЕ ГОДИНИ И ОСЕМ МЕСЕЦА ПРИ ПЪРВОНАЧАЛЕН ОБЩ РЕЖИМ.

На основание чл. 343 г от НК Окръжен съд - Пловдив наложи на подсъдимия Асен Гюрганчев и наказанието "лишаване от право да управлява МПС" за срок ОТ ПЕТ ГОДИНИ."

Но това е само на първа инстанция, тепърва следва обжалване и тн... 

Аз търсех някакво по-гръмко заглавие и това просто го игнорирах.

Поне са го осъдили. Ще си правят компания с онзи другия момък.